Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה אני נוסע עם האוטו לעבודה והביתה כמעט באופן קבוע וצריכת הדלק שלי עומדת על 1:14 / 1:13.5 לאחרונה האוטו עושה כמעט 1:11 / 1:10 אני כמעט ולא נוסע עם המזגן כי אני נוסע בשעות הערב ומוזר גם האוטו בקושי סוחב.

 

מה יכולה להיות הבעייה?

הפעם האחרונה ששמתי תוסף דלק (דרגון) היה כמעט לפני שנה

 

 

תודה רבה לעוזרים הנחמדים

פורסם

יעזור לנו אם תפרט באיזה רכב מדובר, נפח מנוע, תיבת הילוכים, הרגלי נסיעה (עיר, רמזורים, נסיעות מחוץ לעיר) ומתי האכב עבר טיפול לאחרונה.

פורסם

מדובר בסיאט איביזה שנת 2003 תיבת הילוכים ידנית ומנוע 1400.

 

אני נוסע בעיקר חצי מרומזר וחצי דרך היא כביש מהיר נסיעה של 90 למשך 10 דקות.

 

בק''מ מדובר ב19 ק''מ בלבד.

 

טיפול אחרון 10000 או פעם בשנה עבר בתחילת מרץ 2009

פורסם

האם דלוקות אצלך נוריות אזהרה כלשהן? ממליץ להתחבר עם סורק תקלות ולקבל קריאה מחיישנים. יכול להיות שיש בעייה בתפקוד של אחד מהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האמת יש לי נורת ENGINE הכתומה דלוקה עוד מאז שקניתי את האוטו לקחתי לבדיקה וחיברו ואמרו לי שכנראה החישן חמצן הלך,

 

לא ניתן לבטל את הנורה הזאת ומה שיותר מציק שהיא נדלקת אחרי שאני משאיר את האוטו לנוח כמה שעות בירידה הנורה נכבת אני נוהג ואחרי 10 דקות נדלקות שוב פעם.

×
×
  • תוכן חדש...