Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברוך השם, גם הטימטום לא על סף הכחדה! :evil:

איפה החמלה? איפה אהבת הטבע?

מה רע בלעשות טוב לבעל חיים תמים שבא והתיישב לך על אדן החלון לקנן?

מה רע בלפרגן לה כמה פרורי לחם ולעקוב אחרי שלבי הדגירה,בקיעה, הזנה והפריחה מהקן?

לך תקנה לך בזיליקום אצל הירקן ותן לטבע לעשות את שלו, על הדרך אתה יכול גם להנות מזה וגם להרגיש שתרמת משהוא חזרה לטבע.

וצדק מי שהעיר, מדובר בצוצלת.

למה נראה לך שאתה אוהב את הטבע יותר ממני? כי לא מתאים לי לגדל גוזלים של יונה באדנית בסלון שלי? איפה שלא בדקתי נאמר לי שלאחר שהם עוזבים את הקן, אני נשאר עם קרדיות ומחלות. אולי גם אותם אני צריך לגדל?

תתפלא, אבל גם הגידול של הבזיליקום ושאר התבלינים זה סוג של הנאה מהטבע, הרבה יותר מללכת לקנות אצל הירקן.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

סתם מניסיון ,דומה ואני חסתי על היונה/צוצלת וואט אבר והשארתי אותה במקומה עד שהגוזלים גדלו ופרחו (על אדן חלון השירותים)

פשוט זוועה -הריח היצורים השחורים והמגעילים שבוקעים מהביצה ,החרקים(כינים, פשפשים, ושאר מזיקין) שבאים בעסקת החבילה

וכן לא היה לי לב להעיף אותה בהתחלה,אחרי שבקעו הגוזלים ברור שחסתי על חייהם, אבל אם אתה שואל אותי, תעיף אותם ויפה שעה קודם,אחרת הסבל כולו שלך וזה נמשך כחודש שלא יכולתי לפתוח את החלון , בפעם הבאה אני מעביר את התופעה ברגע שאני רואה אותה.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

מסכים עם אריק, גם אצל השכן החליטה יונה לדגור באדנית התבלינים, מאותו רגע החלון הזה בוטל ולא נפתח, כמות החרקים סירחון וכנראה גם חיידקים ומחלות שהיו שם פשוט ניטרלו את האפשרות לפתוח את החלון שלא לדבר על התבלינים.

האפרוח שבקע היה שם די הרבה זמן וגם נראה שהוא גדל ועדיין לא עף פרח לו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

טוב, הסיפור נגמר.

הגעתי היום לבית, היא כנראה בדיוק התעופפה להביא אוכל או משהו - לקחתי את כל האדנית לחצר למטה, בזהירות לקחתי את הקן שלה והנחתי על העץ וכמובן את הביצים.

את האדמה זרקתי כמו גם את הצמחים.

קניתי גם מטר וחצי של רשת בשביל לכסות את הסורגים שלי כדי שמקרה כזה לא יקרה שוב.

תודה לכולם על העזרה.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
טוב, הסיפור נגמר.

הגעתי היום לבית, היא כנראה בדיוק התעופפה להביא אוכל או משהו - לקחתי את כל האדנית לחצר למטה, בזהירות לקחתי את הקן שלה והנחתי על העץ וכמובן את הביצים.

את האדמה זרקתי כמו גם את הצמחים.

קניתי גם מטר וחצי של רשת בשביל לכסות את הסורגים שלי כדי שמקרה כזה לא יקרה שוב.

תודה לכולם על העזרה.

אז צדקתי.

היונה לא עוזבת את הקן עד שהביצים בוקעות היא החליטה לבנות קן במקום אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם זה צוצלת אז מה זה יונה? בשמים רואים רק ציפורי דרור וצוצלות?

עד עכשיו הייתי בטוח שאלה יונים מסתבר שהם לא.

צוצלת זה זן של יונה.

פורסם
אני מקווה שיש לה איתוראן על הקן אחרת היא לא תמצא אותו :-P

מתי בדיוק איתוראן מצאו משהו? מקסימום סוכן הביטוח שלה עשה עליה קופה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...