Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב היום:

יש ראוטר אלחוטי של 3COM

אחיו מחוברים שני מחשבים שולחניים, מחשב אחד מחובר לראוטר עם כבל רשת ומחשב שני אלחוטית WIFI.

המצב החדש בעוד מספר ימים:

הראוטר עובר לדירה חדשה

המחשב השולחני השני שעד כה היה מחובר אלחוטית עובר לדירה החדשה

עכשיו האתגר:

אני רוצה להגדיר חיבור אוטומטי כמו שהיה עד עכשיו. החיבור הוא PPTP (יש סיבה להעדיף L2TP?) ואני רוצה לשמר אותו כדי לא להשתמש כל הזמן עם חייגן על מערכת ההפעלה.

ספק התשתית עד עכשיו היו הכבלים וכך יהיה גם בדירה החדשה.

מערכת הפעלה- XP

האם הראוטר יחייג בעצמו?

כלומר, אם התשתית תעבוד ותחובר אני אוכל פשוט לחבר את הראוטר ולהגדיר הכל עם האשף שלו?

אגב, למישהו יש ניסיון עם 018 (אקספון) כספק אינטרנט? ההצעה שלהם מעניינת וזולה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המודם של הספק נותן לך את הממשק של טלפונייה מול תקשרות הLAN הביתית.

אאל"ט HOT עובדים בPPTP וכל השאר LT2P כבלים=PPTP וADSL זה LT2P.

מה שאתה צריך לעשות זה לקנפג חייגן בתוך הראוטר האלחוטי בהתאם לשיטת החיוג של ספק האינטרנט שלך.

מאותו רגע הראוטר הזה יהיה מחובר לאינטרנט וכל מה שתחבר אלייו אם זה אלחוטי או חוטי יחובר גם כן.

ניתן גם לקנפג בתוך המודם של הספק חיוג קבוע אבל זה כבר תלוי בכמה יירצו לתת לך את הססמא של המודם(לא שזה בעייה למצוא) אחריות וכאלה...

לא לשכוח לאבטח את החיבור האלחוטי שלך !!

פורסם

פרוטוקול ה-(VPN (PPTP/L2TP תלוי ב-ISP. חלק מהספקים מאפשרים את שניהם.

בכל מקרה התשובה לשאלה שלך תלוי במי הספק שלך ובהגדרות (אם הנתב מקבל אוטומטית כתובת IP).

אם הוא הוגדר לקבל ב-DHCP הכל מה-WAN שלו לא אמורה להיות לך בעיה.

מקסימום תשנה קצת הגדרות. יש מספיק חברי פורום שגרים קרוב שיוכלו לעזור לך :-)

פורסם

האם הראוטר יחייג בעצמו?

כלומר, אם התשתית תעבוד ותחובר אני אוכל פשוט לחבר את הראוטר ולהגדיר הכל עם האשף שלו?

אגב, למישהו יש ניסיון עם 018 (אקספון) כספק אינטרנט? ההצעה שלהם מעניינת וזולה.

אם אתה נשאר עם אותו ספק אינטרנט והתשתית תהיה גם של הוט אז אין צורך להגדיר את הראוטר, פשוט לחבר למודם וזהו.

לא הבנתי על איזה חייגן אתה מדבר, אם אתה מעביר גם את הראוטר לא צריך חייגן במחשב.

אני עם 018 כמה חודשים, לפני זה היתי עם 012 ואני לא רואה הבדל חוץ מהמחיר, אם אתה חושש אז תנסה אותם בלי התחיבות.

המודם של הספק נותן לך את הממשק של טלפונייה מול תקשרות הLAN הביתית.

אאל"ט HOT עובדים בPPTP וכל השאר LT2P כבלים=PPTP וADSL זה LT2P.

HOT עובדים עם L2TP ו PPTP ובזק עם PPPOE.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

כל עוד אתה מקבל תשתית תקינה מהוט, אתה נכנס לראוטר, מגדיר בו ב pptp או l2tp את שם המשתמש שלך, ססמא, ואת כתובת השרת של אקספון.

מבחינת אקספון מה שאני יודע שהיא חברה חדשה, מחירים קבועים ונמוכים יותר משאר החברות והכי חשוב ללא התחייבות.

הרוחב פס באקספון הוא יחסית נמוך לבינתיים אבל היא חברה קטנה ובלי הרבה לקוחות, הם התחייבו להגדיל אותו בהתאם לכמות הלקוחות.

אני גם רוצה לנסות אותם אבל כרגע אני משלם מחיר מאד נמוך עבור אינטרנט (תומך טכני בחברת אינטרנט).

בכל אופן אם תסתבך שלח לי הודעה פרטית פה (או גם ב psi אני תחת אותו שם משתמש גם שם) אני אשלח לך מדריך איך להגדיר.

פורסם

התשתית בבית החדש נשארת של HOT.

הספק יוחלף ויהיה או בזק בינ"ל או 018, אני צריך פשוט להחליט אם אני מנסה את 018 או חוזר לבזק בינ"ל שאותם אני מכיר ונתנו מחיר נמוך יותר מ-018 בהתחייבות לשנה וחצי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בזק בין לאומי היא חברה טובה , רק קח בחשבון את הקטע של התחייבות וללא התחייבות! אם ההפרש לא גדול (כמה שקלים בחודש) הייתי הולך על 018, לא תיהיה מרוצה תמיד אפשר להתנתק

• תוכן חדש...