Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני אשתי והילדה נוסעים בשבועות לאילת ורציתי לדעת אם יש לחברי פורום כאן התנסות עם המלונות הפשוטים שם ברמות 3,4 כוכבים(אמריקנה,פטיו ,ויסטה,נובה,טופז)..

אם ישנם המלצות נוספות אשמח לדעת.

טווחי המחירים לחמישי,שישי,שבת(2 לילות -שבועות) הוא עד 1500 ש"ח.

תודה.

פורסם

לפני כחמש שנים יצא לי לשהות במלון פטרה, השייך לקטגוריה שציינת.

המלון היה בסדר גמור בתור מקום לישון בו, אבל לא משהו מעבר.

אם אתה מתכנן להיות עם רכב ולבלות את היום בטיולים בנגב או פעילויות ביישובים סמוכים,

זה יכול להתאים לך. אחרת, כדאי להשתכן במלון קצת יותר "פעיל" שבו אפשר יהיה להנות

מהנופש מבלי לצאת מהמתחם, וגם מרמה קולינרית גבוהה יותר.

פורסם

ממליץ בחום על אסטרל ויליג' (בקעת הירח לשעבר לשעבר)

הייתי שם כבר 4 פעמים בכמה שנים האחרונות, בכל הפעמים נהנתי.

הבריכה דיי קרה, אבל מתרגלים מהר - אציין שאכלתי רק ארוחת בוקר במלון, היה לא רע בכלל.

החדר עצמו נחמד מאוד, זול, אין לובי לילדים להשתולל (זה הכל חדרונים סטייל מושב, שהכל על הקרקע עם שבילים)

מאוד נחמד וזול.

פורסם

מומלץ לבדוק ביד 2,יש אנשים שמוכרים את השבוע שלהם בקלאב הוטל במחיר נוח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נסה לבדוק את המחיר במלון "אגמים".

אני ואישתי תמיד הלכנו למלונות היקרים באילת (דן, מלכת שבא,הרודס) ובפעם האחרונה החלטנו ללכת על "אגמים".

המחיר היה חצי ממה שעלה במלונות היקרים והיה נחמד מאוד, הבריכה שם מעולה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה לעונים.

נסגר בסיאסטה הכל כלול ב1800 ש"ח לשבועות.

אני לא מצפה להכל כלול ברמה של קלאב בטורקיה אולם אני משוכנע שאוכל נורמאלי ברמה סבירה אנחנו כן נקבל.

בהתחשב בזה שזה חג ,תפוסה מלאה עד אפס מקום במלונות באילת ועדיין יש 3 ארוחות ביום,אני דיי מרוצה מהדיל.

שנחזור אני אקפיץ את השרשור לתת חוות דעת על המלון במידה ומישהו ירצה להתארח שם מתישהוא.

יום טוב.

פורסם

מלון לגונה זה מלון מצוין, במיוחד למשפחות עם ילדים.

נשלחתי לשם לסופ"ש מהעבודה. בדרך חזרה, בשדה התעופה באילת כמעט ושילמתי על over load, ולאו דווקא בגלל מה שהיה במזוודה :oops:

בניגוד להמלצה שניתנה כאן, אני דווקא חושב שלצאת לחופשה עם ילדים במלון אגמים זה רעיון רע מאוד. המלון בכלל לא מתאים לילדים, ורוב הסיכויים הם שההורים יאמללו את הילדים - וההיפך.

אבל מה זה משנה, העיקר שכבר סגרת על מלון. תהנה ;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אציין שסגרתי דיל ב 2400 לזוג , במלון לגונה הכל כלול ל4 ימים 3 לילות סופ"ש בסוף יוני. כך שאם זה נותן לך איזשהו אומדן ..

כנראה שישנו איזו חוק צרכני במדינה שבתקופת חגים מותר לעשוק מעבר לרגיל ...אז גם בענף המלונאות מנצלים את זה:-).

בגדול זה לא נותן אומדן בכלל... אם זה היה גם כן בשבועות אז מן הסתם הייתה השוואה נכונה אולם כל תקופה יש לה את המחירים והתחרות שלה..בטח בענף התיירות.

רק לשם השוואה.. במלון לגונה באותם תאריכים שלי במס' אתרי תיירות מוכרים המחירים הם מעל 4000 ש"ח ככה שאין פרופורציה... ואולי הדיל שלך נסגר דרך איזה ארגון גדול ולכן המחיר האטרקטיבי.

• תוכן חדש...