Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי עם הזמן...

כרגע זה הציוד שאני הולך להרכיב באוטו ואת הציוד הקודם אני מוכר... ודיי שמתי לב שהשוק של האודיו לרכב ממש ממש לא חזק וקשה להפטר מציוד

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל יש לי שאלה. מותר לי להוריד את הספסלים ולקרב את התיבה עם ה4 סאבים קדימה.? זה חוקי לתחרות? ככה ישמעו יותר חזק... כמו מכוניות קטנות שהסאב קרוב למוח.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אם הסאב לא נמצא בבגז' אלא בחלל הרכב, או התיבה חוסמת קצת למשל מהחלונות זה מקפיץ אותך לקטגורית EXPERT. כעקרון אתה יכול לעשות הכל בקטגוריית EXPERT בשאר הקטגוריות הנמוכות יותר יש הגבלות.

נו מה אני יכול לעשות יש לי אוטו ASTRO והסאבים בסוף ראיתה בתמונות.

והם לא מסתירים כלום. ולא מונעים לשבת מאחורה כלום . הכול נורמאלי באוטו. רק שיש בוקסאב מאחורה. אז אני יכול להיות בקטגורית פשוטי העם?

תגיד אתה יודע כמה מערכות יש לאנשים בארץ?? בלי סוף!! ורובם לא יודעים על התחרות! צריך לפרסם אותה אני חושב.

פורסם

אם תשאיר את התיבה כרגיל בבגאז' אז לא צריכה להיות בעיה, זכור לי איזה חוק בנוגע לוואנים אבל אני אבדוק לך את זה אחר כך שכן שכחתי את החוברת באוטו.

לגבי פרסום, אני מאמין שהם דואגים לזה :)

פורסם

דיברתי עם באימייל עם EMMA. ומי שרוצה לדעת.

חופשי לבוא לשמם

מי שמעוניין להתחרות תהייה הרשמה. באתר שלהם בקרוב.

ויש עלות מסויימת להרשמה. הוא לא אמר לי כמה אבל זה יהיה בקרוב באתר.

*מי שרוצה לדעת

תמיר

פורסם

חבר'ה קראתי את כל העמודים ,התרשמתי באמת ואני גם חושב להתחרות גם בגלל שנראה לי שיש מצב :lol:

ובעיקר בשביל הספורט!

אבליש דבר אחד שמפחיד אותי בטירוף והוא חשיפת המערכת שלי לציבור...לגנבים [אלו שגם רוצים כזה באוטו אבל אומרים לעצמם למה לשלם אם אפשר...... :twisted:

ואנילא יודע...שבוע אחרי התחרות פיתאום מישהו מזהה לך את הרכב בחניה ואז.... לך תשים את הראש מתחת לכרית.

וזה הכי מטריד אותי :?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

יש דבר אחד שמפחיד אותי בטירוף והוא חשיפת המערכת שלי לציבור...לגנבים [אלו שגם רוצים כזה באוטו אבל אומרים לעצמם למה לשלם אם אפשר...... :twisted:

ואנילא יודע...שבוע אחרי התחרות פיתאום מישהו מזהה לך את הרכב בחניה ואז.... לך תשים את הראש מתחת לכרית.

וזה הכי מטריד אותי :?

אני יכול להבטיח לך.. שיש אנשים עם רכבים הרבה יותר מיוחדים משלך, עם מערכות שנקנו בהרבה זוזים, שיהיה ממש קל לזהות אותם בהשוואה לרכב שלך..

אבל מה לעשות.. גם בלי שום קשר, נרקומן יכול לפרוץ לך את האוטו אם יהיה לך רק רדיו טייפ מסכן..

אני לא חושב שעקב זה שתביא את הרכב שלך לתחרות הסיכויים לפריצה (טפו טפו טפו, לא עלינו) יגדלו ביותר מאיזה עשירית אחוזון..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

רק בבקשה לא להפוך את השרשור הזה לעוד דיון על גנבות.

תמיר, בדקתי את הנושא בחוברת ואכן כמו שאמרתי אתה חייב לשים את הסאבים במקום המקורי של הבגאז' וכמו כן לכל וואן חייבים להיות מושבים אחוריים ואם לא, הוא יתחרה בקטגוריית EXPERT.

פורסם
רק בבקשה לא להפוך את השרשור הזה לעוד דיון על גנבות.

תמיר, בדקתי את הנושא בחוברת ואכן כמו שאמרתי אתה חייב לשים את הסאבים במקום המקורי של הבגאז' וכמו כן לכל וואן חייבים להיות מושבים אחוריים ואם לא, הוא יתחרה בקטגוריית EXPERT.

אייל האוטו בדיוק כמו שקנינו אותו רק אם ארגז סאבים מאחורה הוא לא מפריע לכלום.

סבבה?

פורסם

בעיה אחת לפחות שאני רואה זה שכדי ללמוד את החוקים של התחרות צריך לרכוש ספר חוקים ב-200 שקל.למה לא מפרסמים את החוקים חינם?

• תוכן חדש...