Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של pheonix gold radial כבר בפורום אמרו שהם טובים ושאני מקבל תמורה טובה לכסף (בהנחה שקניתי אותם בחו"ל) עכשיו, חבר שלי עבר תאונה והוא מוכר את המערכת שלו אבל מה, הוא לא מכיר את הרכיבים שהיו לו (לא הוא הרכיב את המערכת והוא לא ממש מבין בזה) אני לוקח את המגבר שלו, השאלה היא כזו כל מגבר 4X75 יכול לרדת ל2 אום ? או ל1 אום ? והאם הרמקולים שברשותי יכולים לרדת ל2 אום ? מתקין מסויים שמכיר את הרמקולים אומר שהם תומכים 2 אום אבל אני לא בטוח אם הוא צודק ואני לא רוצה לסכן אותם מישהו יודע לתת לי תשובה ?

תודה רבה חברה !

פורסם

לא נראה לי שהם יכולים לרדת ל2 אום זה לא נשמע גם הגיוני גם מה שמוריד לו את ההתנגדות זה החיבור של הרמקול אם אין לך שני סלילים אין לך אפשרות אחרת (כמו בסאב)

לגבי המגבר אני מאמין שרוב המגברים יכולים לרדת במיוחד החדשים

רובם לא מגיעים ל1 אבל 2 זה כבר נהיה סתנדרט

פורסם

א.רמקול לא "יורד" או "עולה" בהתנגדות מעצמו.

1.רמקול,מיוצר עם סלילים שלהם יש התנגדות(הנפוצים לרגה זה 4 אוהם)

2.מגבר,מיוצר עם הספקים שבד"כ מוצהרים לעבודה עם התנגדות של 4 אוהם(שוב,זה הכי נפוץ)

1.1 ניתן לחבר בחיבור טורי או מקבילי שני זוגות רמקולים או יותר,וכך בעצם ההתנדות עולה או יורדת בהתאם.(ישנם רמקולים עם 4 סלילים וכן על זה הדרך)

2.1 חלק מן המגברים כן יציבים בעבודה עם התנגדות של 2 אוהם(חלק גם פחות) ואף ההספק יוצא.

ב.חיפוש!! חפש בפורום.

בהצלחה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לפי הקישור שלך.

הסט שלך הוא 4 אום.

ו90% מהמגברים יציבים ב 2 אום. (כי מה לעשות שגישור 2 ערוצים ב4 אום. זה אומר שכל ערוץ עובד על 2 אום!)

וקח רעיון. לך לחבר שלך.

ותעתיק את הדגמים של הדברים שלו. ותרשום לנו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הבעיה היא שכמו שאמרתי הוא לא זה שהרכיב את הרכיבים אז הוא לא יודע בדיוק מה יש לו, מה שהוא ידע להגיד על המגבר זה שלקחו מגבר מותג עם שם ובנו אותו מחדש אחד לאחד וכך הורידו בעלות שלו, הוא פשוט לא יודע איזה מגבר העתיקו, ולי זה פחות משנה בגלל שהוא נותן לי אותו כמעט בחינם אז כל עוד אני לא הורס אותו במשחקים הוא כבר תוספת נחמדה למערכת שכבר יש לי.

sd1985 בעיה לי לעשות חיפוש בפורום בנושא pheonix gold radial כי כמעט ולא נכתב עליהם פה יש מאלו שמכירים אותם אבל לצערי הם לא מספיק נפוצים בארץ.

אני מכיר את המבנה שאני צריך לחבר כדי להגיע ל2 אום אבל השאלה אם זה לא יהרוס לי את הרמקולים.

כי בכל זאת תקנו אותי אם אני טועה אבל כל רמקול נותן לי הספק של 60 ואט RMS ב4 אום וב2 אום אני כבר אקבל 120 מכל רמקול צודק ? ושוב, האם הרמקולים שלי יעמדו בזה (מי שמכיר יכול גם לא להסתמך רק על הלינק שסיפקתי)

תודה רבה למגיבים ! :)

פורסם

הכוונה שלי לעשות חיפוש היא לגבי חוקי אוהם ! לא לגבי הקומפוננט עצמו.

זה לא קשור לאיזה קומפוננט או סאב או טוויטר מסוים.

לדוגמא : חוקי האוהם הם כלליים,וכוללים את כל הקומפוננטים בעולם כולל זה שאתה שואל עליו.

מקווה שהבנת.

(השאלה שלך לא נכונה,כי רמקול לא מוציא RMS ,הוא סופג,לצורך העניין,לפי הלינק הסט שלך מוצהר עד 120 RMS,לכן לתת לסט באיזור הנ"ל זה יהיה תוצאה הכי בריאה לסט ,לא משנה אם זה ב 4 אוהם או ב 2 אוהם..)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אבל הכוונה שלהם היא 120 RMS לרמקול ? או סה"כ שניהם יחד כלומר 60X2 ?

המגבר שלי מוציא 75X4 אז אם כל רמקול עובד על 60 סבבה, אם אני רוצה להוציא מכל אחד 120 אז אני מחבר ב2 אום לא ? ואז שוב עולה השאלה האם אני יהרוס אותם באם אני מחבר אותם כך.

ומה יכול לקרות למגבר במצב הכי גרוע ? הוא יישרף ? או פשוט יכנס כמה פעמים לפרוטקשן עד שאני אשנה את החיבורים?

• תוכן חדש...