Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם ג'מפור ידני של באס ומכפלה יעבוד גם יעבוד

אני רושם את זה מניסיון ולא פעם עבדתי על מעבד שכיביכול המהירות שלו לא נתמכת

זה סך הכל אותו מעבד רק מכפלה גדולה יותר אבל הלוח עדיין תומך בה אז אין שום סיבה שלא יעבוד

אל תשכח שבראש הדף רשום RECOMMENDED :wink:

אם תשיג כזה מעבד תתעלם מההמלצות ותנסה אין לך מה להפסיד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ארנון, אם עוזר לך, המעבד שברשותי זה P-III 667.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפני כמה שבועות עברתי ב"שוק הפשפשים" בחיפה, וגיליתי לתדהמתי עשרות לוחות אם ישנים פזורים כשבחלקם מותקנים מעבדים כדוגמת אלו שאתה מחפש.

הלוח שלך כנראה גם תומך (באופן רשמי או לא) במהירויות מעבד מעבר למה שכתבת; אלא אם עשית זאת, בדוק את עדכון ה-BIOS האחרון עבורו.

אגב, יש לך לוח מיוחד. נוסטלגיה.. :-o

:idea:
פורסם
עם ג'מפור ידני של באס ומכפלה יעבוד גם יעבוד

אני רושם את זה מניסיון ולא פעם עבדתי על מעבד שכיביכול המהירות שלו לא נתמכת

זה סך הכל אותו מעבד רק מכפלה גדולה יותר אבל הלוח עדיין תומך בה אז אין שום סיבה שלא יעבוד

אל תשכח שבראש הדף רשום RECOMMENDED :wink:

אם תשיג כזה מעבד תתעלם מההמלצות ותנסה אין לך מה להפסיד

לפני כמה שבועות עברתי ב"שוק הפשפשים" בחיפה, וגיליתי לתדהמתי עשרות לוחות אם ישנים פזורים כשבחלקם מותקנים מעבדים כדוגמת אלו שאתה מחפש.

הלוח שלך כנראה גם תומך (באופן רשמי או לא) במהירויות מעבד מעבר למה שכתבת; אלא אם עשית זאת, בדוק את עדכון ה-BIOS האחרון עבורו.

אגב, יש לך לוח מיוחד. נוסטלגיה.. :-o

ארנון, כטכנאי שעבד במעבדה בתקופת הפנטיום 1/2/3 אני מאוד מסכים עם התגובות שציינתי, בהרבה לוחות שלא תמכו רשמית במעבדים עדיין היה ניתן להתקין מעבדים מתקדמים יותר, רק היה צורך לכוון את המכפלה ומהירות הבאס בהתאם. ובמקרה הקיצוני לעדכן ביוס.

החזרתי לך הודעה פרטית.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

קיימים לוחות כאלה גם היום. לדוגמא יש לי לוח של ג'יגהבייט על צ'פסט AMD690 שעדכון BIOS מוסיף לו תמיכה ב-AM2+ שפירושו יכולת לשים מעבדי AMD מתקדמים יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ארנון, כטכנאי שעבד במעבדה בתקופת הפנטיום 1/2/3 אני מאוד מסכים עם התגובות שציינתי, בהרבה לוחות שלא תמכו רשמית במעבדים עדיין היה ניתן להתקין מעבדים מתקדמים יותר, רק היה צורך לכוון את המכפלה ומהירות הבאס בהתאם. ובמקרה הקיצוני לעדכן ביוס.

החזרתי לך הודעה פרטית.

בלוח האם שלי אי-אפשר לכוונן את הפרמטרים האלה באמצעות ג'מפרים.

מה שיש זה מה שיש.

לוח אריסטוקרטי. :-)

פורסם

מאיפה הבאת את זה

אפשר ורעמסס!

RTFM

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...