Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם אני מחפש אוטו בעיקר גרמני ואמין - ואשמח לשמוע המלצות - רציתי לבדוק אם מישהו קנה פעם דרך סוכנויות "אוטו-דיל" ויש איזה התרשמות - מצאתי איזה שתי גולף שנראו לי גם מבחינת המחיר ואני מתלבט.

פורסם

לגבי אוטו-דיל. זהו עסק משפחתי כשבכל סניף נמצא מישהו או שניים מהאחים שבבעלותם העסק. נסיוני לצערי הרב לא היה נעים כלל, למרות שאולי אני אופטימי מדי או נאיבי וחושב שמה שקרה לי לא בהכרח אשמת "אוטו-דיל". לפני חצי שנה קניתי מהמגרש בירושלים סיאט קורדובה TDI שנת 2007 עם מאט קילומטראג' ומחיר הרבה פחות ממחירון. הם אמרו (באוטו דיל) שהרכב היה בבעלות פרטית של מישהו בנצרת שהשאיר את הרכב בצ'מפיון ירושלים ורכש חדש ושהמחיר הנמוך הוא על תשלום במזומן וכיוון שהבעלים מכירים אותי. בדקתי במשטרה לוודא שהוא לא גנוב, בדקתי שאין עלין שיעבודים או חובות וביררתי בצ'מפיון לגבי הטיפולים. הראו לי באוטו דיל בדיקה ממכון בנצרת שבו כתוב שהאוטו עבר תאונה בחזית אך לא משהו רציני. לקחתי לבדיקה במכון בירושלים (שעימו המגרש עובד) ואמרו לי אותו הדבר: הוחלפו כמה חלקים קדמיים אך אין לרכב ליקויים חמורים). אחרי יומיים גנבו לי את הרכב! כאן מתחיל החלק המעניין. כשקיבלתי את הצ'ק מחברת הביטוח, קיבלתי 15% פחות מהמחירון. כששאלתי את החוקר של חברת הביטוח על פשר הדבר הוא הסביר לי שהרכב לא יד ראשונה אלה היה שייך ל-2 חברות לפניי ולא היה בבעלות פרטית כמו שהיה רשום באוטו דיל וברישיון (איך מזייפים רישיונות?!?) ושהרכב עבר תאונה קשה ובכלל היה אמור ליהיות מושבת!(בדקתי מאוחר יותר עם חבר במשטרה ובאמת הרכב היה מעורב בתאונה חמורה) אז החזירו לי מה ששילמתי ואני צריך לומר תודה! אני באמת מודה לאלוהים שגנבו לי את הרכב!!

אספר לכם על רכישה שעשיתי ב "OMER CARS" גם בירושלים לפני כמה שנים, ניסן אלמרה 2002. אהבתי את הרכב ואת המחיר. לקחתי אותו בלי אפילו לנהוג בו וללא בדיקה במכון! הרכב מעולה וכיום משמש את אחותי שקנתה אותו ממני!

עניין של מזל?!?

בתור אחד שמחפש כרגע להחליף רכב, אני מבין את הבעייה עם המגרשים של משומשות! בעיקר אם אתה רוצה לעשות TRADE IN. קשה למצוא מישהו פרטי עם הרכב שאתה רוצה לקנות וגם שיקבל את הרכב הנוכחי שלך! דרך אגב, יש לי פג'ו 307 טורבו דיזל מנוע 2000 ידנית משנת 2004 ואני רוצה להחליפה בטורבו דיזל אוטומאט חדשה יותר (בגלל אשתי!), יש המלצות?

פורסם

כנראה שאצלך הדברים הולכים לפי מזל- מי רוכש רכב ללא בדיקה מקיפה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מבלי להכנס לסיפור ארוך ולא קשור, באוטודיל תמיד יחייכו אליך וידברו יפה כשירצו למכור לך רכב, אבל במקרה שבטרייד אין הם לוקחים את רכבך הישן - תקלל את היום שבו שמעת את השם "אוטודיל".

פורסם

אני מכיר לא מעט אנשים שרכשו באוטודיל והם דיי מרוצים.

קח בחשבון שבבסיס מדובר בסחר רכב משמע קונים בזול מוכרים ביוקר.

צריך להיות ער למחירון המדוייק של הרכב שאתה קונה ולמצבו.

פורסם

גם אצלנו יש ניסיון טוב איתם (מספר רכבים יקרים מאוד,משפחתיים)

אולי גם אני בקרוב יחליף את שלי שם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לי אישית יש נסיון עם אוטודיל בקניית רכבים ומכירה לטרייד אין

תמיד יצאתי בהרגשה טובה על ההתיחסות הרצינית שלהם.

נכון שהם רוצים למכור ביוקר ולקנות בזול אבל זה שם המשחק.

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נכון שלמכור ביוקר ולקנות בזול זה שם המשחק, אבל לפעמים, יחס טוב והוגן ללקוח חשוב הרבה יותר מכסף.

פורסם
לגבי אוטו-דיל. זהו עסק משפחתי כשבכל סניף נמצא מישהו או שניים מהאחים שבבעלותם העסק. נסיוני לצערי הרב לא היה נעים כלל, למרות שאולי אני אופטימי מדי או נאיבי וחושב שמה שקרה לי לא בהכרח אשמת "אוטו-דיל". לפני חצי שנה קניתי מהמגרש בירושלים סיאט קורדובה TDI שנת 2007 עם מאט קילומטראג' ומחיר הרבה פחות ממחירון. הם אמרו (באוטו דיל) שהרכב היה בבעלות פרטית של מישהו בנצרת שהשאיר את הרכב בצ'מפיון ירושלים ורכש חדש ושהמחיר הנמוך הוא על תשלום במזומן וכיוון שהבעלים מכירים אותי. בדקתי במשטרה לוודא שהוא לא גנוב, בדקתי שאין עלין שיעבודים או חובות וביררתי בצ'מפיון לגבי הטיפולים. הראו לי באוטו דיל בדיקה ממכון בנצרת שבו כתוב שהאוטו עבר תאונה בחזית אך לא משהו רציני. לקחתי לבדיקה במכון בירושלים (שעימו המגרש עובד) ואמרו לי אותו הדבר: הוחלפו כמה חלקים קדמיים אך אין לרכב ליקויים חמורים). אחרי יומיים גנבו לי את הרכב! כאן מתחיל החלק המעניין. כשקיבלתי את הצ'ק מחברת הביטוח, קיבלתי 15% פחות מהמחירון. כששאלתי את החוקר של חברת הביטוח על פשר הדבר הוא הסביר לי שהרכב לא יד ראשונה אלה היה שייך ל-2 חברות לפניי ולא היה בבעלות פרטית כמו שהיה רשום באוטו דיל וברישיון (איך מזייפים רישיונות?!?) ושהרכב עבר תאונה קשה ובכלל היה אמור ליהיות מושבת!(בדקתי מאוחר יותר עם חבר במשטרה ובאמת הרכב היה מעורב בתאונה חמורה) אז החזירו לי מה ששילמתי ואני צריך לומר תודה! אני באמת מודה לאלוהים שגנבו לי את הרכב!!

אספר לכם על רכישה שעשיתי ב "OMER CARS" גם בירושלים לפני כמה שנים, ניסן אלמרה 2002. אהבתי את הרכב ואת המחיר. לקחתי אותו בלי אפילו לנהוג בו וללא בדיקה במכון! הרכב מעולה וכיום משמש את אחותי שקנתה אותו ממני!

עניין של מזל?!?

בתור אחד שמחפש כרגע להחליף רכב, אני מבין את הבעייה עם המגרשים של משומשות! בעיקר אם אתה רוצה לעשות TRADE IN. קשה למצוא מישהו פרטי עם הרכב שאתה רוצה לקנות וגם שיקבל את הרכב הנוכחי שלך! דרך אגב, יש לי פג'ו 307 טורבו דיזל מנוע 2000 ידנית משנת 2004 ואני רוצה להחליפה בטורבו דיזל אוטומאט חדשה יותר (בגלל אשתי!), יש המלצות?

אני עובד בחברת "אוטו דיל" וגם אני שייך משפחתי לבעלים של "אוטו דיל" ועל מקרה כזה לא שמעתי בחיים וגם אנחנו מידעים את הלקוחות, עד הפרט הכי שולי באוטו שכך אני לא יודע מאיפה אתה המצאת את הסיפור הזה.

אתה יודע מה המשמעות של "זיוף רשיונות" אתה בכלל מודע למה שכבתה אתה יודע שעל זיוף רשיונות פשוט סוגרים את החברה ונכנסים לכלא. כל הסיפור הזה מצוץ מהאצבע.

אתה חושב שחברה כמו "אוטו דיל" תנסה לירות לעצמה ברגל ביגלל איזה רכב שכביכול אתה אומר ששיקרו לך אתה חושב ש"אוטו דיל" מפחדת לומר, את האמת של האוטו איזה יד הוא או איזה בעלות הוא היה לפני או מה מד הק"מ פשוט שטויות מה שכתבתה, ואין להתייחס לדבריך כאן כל עוד אין הוכחות לנאמר.

יניב

פורסם

גם לנו במשפחה יש ניסיון טוב עם אוטודיל, קנינו משם את אחד הרכבים - קורולה ראנקס.

מעבר לשירות הטוב והיעיל ומעבר לכך שנסעו איתנו עד לפ"ת למוסך שלי, גם המחיר היה טוב.

פורסם

את ה-A6 הראשונה שלי קניתי באתר בבני ברק. השירות היה טוב ואדיב, הרכב בדיוק מה שסיפרו עליו והכי חשוב - חשפו בפני את מלוא המידע ולרבות את הטלפון של הבעלים הקודמת. לאחר שיחה איתה היא אימתה את העבר באופן מלא, ואפילו התברר לי שהפער בין מחיר המכירה שלה למחיר הקניה שלי היה כ-2500 ש"ח בלבד. הוגנים עד הסוף.

את האתר בחיפה אני מכיר מחבר שעובד שם. הדבר הכי רחוק שאפשר לחשוב עליו מהמונח "סוחרי רכב".

מצד שני, בעבר היו להם בעיקר רכבי יוקרה עם נתונים מצויינים - יד ראשונה פרטית עם קילומטראז' נמוך. בשנים האחרונות הם התחילו לקבל די הרבה רכבים מידיים מתקדמות ונסועה גבוהה. משיחה עמם התברר שמאז שהם הפכו לטרייד-אין של מספר יבואנים הם די מחוייבים לקבל כל מה שמגיע בטרייד-אין וכשהשוק קשה הם מקבלים די הרבה. את הרכבים הפחות טובים הם מעבירים לסוחרים קטנים יותר אבל עדיין נשארים רכבים עם נסועה בלתי רגילה, תאונות קלות וכו'.

עוד נקודה מעניינת - באתר שלהם יש פרסום מלא של כל הרכבים עם מחיר מבוקש, עליו ניתן להתמקח בקלות ולקבל הנחות יפות במיוחד לתשלום במזומן. יש גם רשימה מכובדת של רכבים במבצע, לעיתים מציאות של ממש (קרוב משפחה קנה לפני מס' שבועות פאסאט 2008, במחיר מדהים - פחות ממחירון 2007. הרכב פרטי כמובן ו"בתול" לחלוטין).

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תגיד, יניב1 ,

ידוע לך אם יש אפשרות באוטודיל להכניס בקשה לרכב מסויים וכשמגיע אחד כזה לקבל התראה ולהגיע למגרש?

אני מחפש עבור אחותי פולו מהשנים האחרונות יד 1 בלבד וק"מ נמוך בלבד והשוק דיי מת. (באוטודיל יש אחת יד 2 מודל 2008 שזה מוגזם) , הייתי מעוניין באחת שעברה מטרייד אין שבוצע בצ'מפיון מוטורס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...