Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לצערי העבודה פונה רק לחבר'ה בוגרי שרות קרבי ולכן לא תתאים לכולם , סליחה מראש , אבל בהמשך יש אלטרנטיבות אחרות - להמשיך לקרוא .

אז ככה , העבודה הבאה היא לאבטח את נתב"ג לקראת פתיחת טרמינל 3 החדש (מתוכנן ליוני) ולכן נערכים הרבה גיוסים לתקופה הקרובה .

קיימות שתי משרות ושתיהן מתאימות לסטודנטים .

*משרה מס' 1 : למערך האבטחה הממלכתי .

דרישות התפקיד :

לוחמים בוגרי קורס פיקודי לאחר שרות צבאי מלא .

12 שנ"ל לפחות .

בריאות תקינה .

כושר גופני גבוה (ייערך בוחן כושר לפני הקורס)

למרכיבי משקפיים - עדשות רכות חובה (יתקבלו מרכיבי משקפיים עד מספר 3 בלבד) .

אנגלית ברמה סבירה .

רישיון נהיגה - חובה .

מגורים באזור גוש דן וירושלים .

- תחילת העבודה מותנית בתהליך מיון וכן בקורס ממלכתי בן 9 שבועות . מועד הקורס באפריל .

למתאימים : תנאי שכר נאותים והטבות נוספות ; הסעות , כלכלה ; יציאה לחו"ל בתפקיד ואפשרויות קידום .

*משרה מס' 2 : ליחידה לאבטחה היקפית .

דרישות התפקיד :

לוחמים לאחר שרות צבאי מלא - שנתיים לפחות כלוחם .

כל שאר הדרישות זהות לנ"ל במשרה מס' 1 .

- תחילת עבודה מותנית בתהליך מיון וכן בקורס בן 4 שבועות בתנאי פנימיה .

למתאימים : תנאי שכר נאותים והטבות נוספות ; הסעות בשעות מסויימות וכלכלה ; אפשרויות קידום .

כל מי שמעוניין מוזמן להגיע לועדת קבלה שתתקיים ביום רביעי הקרוב ה- 4.2.04 במלון "כפר המכביה" ברחוב ברנשטיין בר"ג בין השעות 7:00-9:00 .

יש להצטייד בתעודת זהות + צילום ת.ז. , תעודת שחרור ותמונת פספורט .

ועכשיו דעתי האישית : העבודה מעולה לסטודנטים כי היא במשמרות ובכל שעות היממה .המשכורת גבוהה , תנאים טובים (הרבה חבר'ה , סביבת עבודה , אוכל , הסעות...) אבל העבודה ממש לא קלה ומי שמחפש עבודה רק בשביל להרוויח כמה שיותר כסף בכמה שפחות עבודה אז זה לא בשבילו . התפקיד הוא רציני ודורש המון . הבנתי שהקורס לא קל (נערך בוינגייט , נדמה לי) ואני יודע שהדרישות במהלך העבודה הן גבוהות ורציניות מאוד (יש גם משמרות ארוכות - אבל עם הפסקות) , אחרי הכל - מדובר בביטחון של נתב"ג ואין לכם מושג עד כמה זה רציני !

בכל אופן , למי שרציני העבודה הזאת משתלמת ומומלצת . לא לשכוח שבתור עובדים של רשות שדות התעופה אתם מוכרים כעובדי מדינה וגם לזה יש השלכות .

חוץ מזה , יש גם את העבודה הבטחונית שאני עושה שם שהיא לא פחות רצינית (עוד מישהו רוצה לערוך בדיקה גופנית לשייח' עובייד ? :wink: ) אבל היא פתוחה לכולם - גם לפקידים שבינינו :wink: . היה לא מזמן גיוס גדול אבל שמעתי עליו מאוחר מדי ולא הספקתי לעדכן כאן . מה שכל אחד מכם יכול לעשות זה לבקש מ-144 את מספר הטלפון של משרד כח-אדם בנתב"ג ולהתעניין אצלם בעבודה כבודק בטחוני\סלקטור .

מחר אני אעלה כאן בכל מקרה את המספר של המשרד אחרי שאני אברר זאת הלילה במשמרת .

מה גם שנתב"ג עצמו מציע עוד מקומות עבודה בבתי קפה , חנויות , דלפקים של חברות להשכרת רכב ועוד ... רק צריך להגיע לשם , להסתובב קצת ולשאול אם צריך עובדים - שווה לנסות .

זהו בינתיים , מקווה שעזרתי איכשהו .

בהצלחה .

עידו .

נ.ב.

הצעה למנהלים : אולי כדאי להדביק את ההודעה לתקופה קצרה כדי שכולם יספיקו לקרוא ?

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם
מחר אני אעלה כאן בכל מקרה את המספר של המשרד אחרי שאני אברר זאת הלילה במשמרת .

עידו .

03-9710283

...*106GTI*...

פורסם

שאלה ישראלית

איך אפשר לדעת שהייתי \ לא הייתי בקרבי ?

עידו יפה מאוד מצידך, סחתיין על השיתוף.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
שאלה ישראלית

דניאל.

אכן שאלה צברית ... :lol:

תלוי בגוף שמקבל אותך . אני מאמין שלמוסד כמו "רשות שדות התעופה" אין שום בעיה לברר את עברך הצבאי\פלילי וכדומה ...

חבר'ה , לכל מי שמחפש עבודה (ויש הרבה ...) - אני ממליץ לנסות . בהתחשב בעבודות לסטודנטים\משוחררים שקיימות כיום בשוק , נתב"ג הוא לדעתי אחד המקומות היותר כדאיים לעבוד בו .

עידו .

...*106GTI*...

פורסם
שאלה ישראלית

עידו יפה מאוד מצידך, סחתיין על השיתוף.

דניאל.

יכולים גם להחתים אותך על טופס ויתור סודיות,

או איך שלא קוראים לזה, ואז מותר להם להסתכל בתיק אישי שלך

מהביצפר, צבא, משטרה....

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך