Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותכם אני זקוק לעצה כדי לשפר את הרגשתי ואת מצב רוחה של הקורסה.

רדיו: ראיתי ברשת PIONEER מודל DEH-3000IB עם חיבור ל IPOD. מחיר סביב 700 ש"ח. מה דעתכם עליו?

קומפוננט קידמי: אין לי מושג איפה להתחיל, אבל ראיתי משהו של הליקס ואני זקוק לקוטר 5.25".

אחוריים: 6"-9".

עד 1500 שקל זה בכלל רציני או שאני חי בסרט?

מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1646

מישהו התנסה עם האתר\רכיבים?

ושאלה אחרונה, האם מלבד אקא בפתח תקווה יש עוד מישהו מומלץ?

שוב תודה.

פורסם

קח את זה בקלות

400-500 שקל לא צריכים להרוס לך את הבריאות

כבודם במקומם מונח ושם הוא יישאר

כמו שאמרו למדת לקח חשוב והנה עכשיו התחלת לחפש חברות מוכרות ואתה מעדיף ללכת אחרוה בדגם ולשלם יותר בשיבל הדבר הכי חשוב שקט נפשי

מה שלא הורג, מכשל

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

***גזענות לא אצלנו. ראה הוזהרת***

לפי דעתי אתה יכולה להשיג מערכת של פיוניר הרבה יותר איכותית ונורמאלית ביד2

תעיף מבט שם - מומלץ מניסיון

פורסם

קראתי את מה שרשמת... וזה יותר עצוב מאשר מצחיק זו דעתי.

הטעות שלך היא המטרה לחסוך בכסף אלה בחירת מקום ההתקנה.

לא רק שהציוד הנ"ל יצא לך יותר יקר, אתה גם קבלת התקנה על הפנים (בגדול אין התקנה..) וגם אין אחריות.

אצל מתקין מסודר וישר היית מקבל מחיר נמוך יותר+אחריות+שרות+התקנה מקצועית.

ושלחתי לך הודעה לפרטי.

פורסם

ווינר , לפעמים אנשים לא לומדים גם אחרי כמה פעמים.

ההתקנה זה הדבר האחרון שהייתי חוסך בו כסף .

התקנה טובה עולה בהתאם, וזה בלי להתפשר אפילו על חתיכת פלסטיק אחת שבורה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בלרשום את שם הכפר? זה לא מעניין אותי בגדול, אבל אתם גורמים לזה להשמע ממש מסתורי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

יש אור בקצה המנהרה.

כמה שעות לאחר פרסום פוסט הדיכאון התקשר אליי חבר פורום והציע את עזרתו במציאת רכיבים חדשים ומזעור נזקים. הרצון הזה לעזור אפילו בלי להכיר אותי חימם את ליבי ולא נותר לי אלא להודות לאותו חבר (שאת שמו לא אכתוב משום שלא שאלתיו) על המאמץ שהשקיע ועל הנכונות.

הבוקר, בהמלצת חבר פורום אחר, נחתתי עם הקורסה החבולה היישר לידיו הנאמנות של פרופסור אודיו באקא פתח תקווה. באותות ובמופתים הוכח לי שהרדיו שקניתי לא היה חדש מלכתחילה, כי מופיעים עליו סימנים לקצר חשמלי וכי שמתי כספי על קרן הצבי. בעניין הקומפוננט הקדמי הסתבר כי כל קשר בין זוג הטוויטרים, זוג המידים וזוג הקרוסים מקרי בהחלט. כל אחד ממשפחה אחרת וכולם ביחד לא שווים אגורה.

בהמלצתו רכשתי לי מכשיר פיוניר DEH-5050UB חתיך, יחד עם סט קומפוננט של Rainbow. במשך כמעט שעתיים עברה הקורסה מתיחת פנים ומעמדת ההתקנה יצאתי לשם שינוי מחייך ועם טעם טוב בפה, מהשירות מהמקצוענות וגם מהקהילה הנפלאה שמצאתי כאן. מאוחר יותר הערב גיליתי כי פנס קדמי ימני נשרף אבל בזה אני מאשים רק את עצמי ולא אף אחד אחר.

לסיכום, לשלב הבא (בעוד כמה חודשים) מתוכנן שידרוג במגבר ובסאב וכשנגיע לגשר הזה אתייעץ.

פורסם

אתה מרוצה?

אם התשובה כן...

אז תתחדש ותהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...