Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מאזדה לנטיס צפויה להיות יותר זולה בטיפולים מאשר שני הרכבים האחרים.

אם אפשר להציע לך עוד רכבים שנחשבים לאמינים (בתנאי שטופלו כראוי), אני ממליץ על ניסן אלמרה פרפקט מנוע 1800 סמ"ק.

מכונית אמינה, לא יקרה לאחזקה ועם בטיחות טובה יחסית.

גם סובארו אימפרזה מתאימה לדרישות.

קורולה וסיויק יהיו יותר יקרות מאותו השנתון (או יותר ישנות בתקציב שלך), אבל גם הן אפשרויות טובות .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כול תודה, ואני רוצה להוסיף שמדובר במכוניות אוטומטיות אז אם ע"פ הניסיון שלכם הם אותה רמה מבחינת בטיחות ואמינות?

פורסם

כנ"ל. לך על מזדה או על אלמרה. לבורה אל תתקרב אם אתה רוצה לישון בשקט(היה לי ניסיון נורא עם בורה וכך לרבים מאוד ממכרי ועמיתי לעבודה. גם במוסכי צ'מפיון פגשתי רבים-מדי-שרכשו בורה ונכוו קשה).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אין לי ענין להגרר לויכוח מיותר, אבל התגובה שמעלי היא סטנדרטית ומופיעה כל פעם שמישהו שואל על בורה. לא שאני חלילה מטיל ספק באמינותו המופלגת של הכותב, אלא שיש גם בורות אחרות. שלי למשל. אצלי כבר 9 שנים 140K ק"מ ולמרות שיש לי סוג של חשק לאוטו חדש, הרי שהבורה מבחינתי היא פשוט יופי של אוטו. הן בתחושה, הן בתגובה, הן בהידור הסולידי והמאופק וכן, גם האמינות שלו אינה מאכזבת, נהפוך הוא. בקיצור, עד כדי כך יופי שפשוט ניטל ממני החשק להחליף אותו.

לגופו של ענין, אם ביכולת הפותח לעשות סיבוב על המכוניות ביניהן הוא מתלבט, אני מעריך שהוא יידע לבד מה כדאי לו. סיאט טולדו ובורה הן מכוניות זהות מכנית בהבדל משמעותי אחד הלא הוא מנוע ה 1.8 המצוי רק בטולדו ומנוע 2 ליטר המצוי רק בבורה.

• תוכן חדש...