Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל חברה יש ליין שלם של עובדים שעוסקים באיסוף הרכב ומנהלים של העובדים האלו :idea:

הצחקת אותי.

רמת התחזוקה של חלק מחברות הליסינג היא מחפירה, במיוחד אחרי שהורדה החובה לטפל במוסכי יבואן ע"מ לשמור על אחריות היצרן.

חברת הליסינג מוציאה מכרז בין המוסכים ובוחרת את ההצעה הזולה ביותר שאינה בהכרח הטובה ביותר.

באלמרה שלי מוכנים להחליף ברקסים רק כאשר הנורה כבר דולקת, ובפעם האחרונה שזה קרה (אחרי 8K מההחלפה הקודמת בלבד) הכנסתי את הרכב בעצמי למוסך האיזורי המרכזי של ניסאן ע"מ שישימו ברקסים אורגינליים - והחשבון נשלח לחברת הליסינג.

(עברו כבר חודשיים ולא שמעתי לא מהמוסך ולא מחברת הליסינג אז זה כנראה בסדר...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי זה ממש רעיון לא טוב לקנות קסארה מליסינג ,אני אומר זאת על סמך הנסיון המר שהיה בחברה שאני עובד בה עם הדגם הזה שבילה יותר במוסכים מאשר בנסיעה

קח בחשבון שאתה קונה רכב יחסית עדין ופחות אמין מכל יפנית או קוריאנית וצדקו קודמיי שכתבו שבחברות הליסינג מחפשים לחסוך בהוצאות התיקונים.

פורסם
נהגתי על שומה. אני חושב ש-1.6 אבל זה לא ממש משנה.

נוחות גרועה ביותר, מושבים עלובים, ללא כיוונונים מספקים. הגה לא מתכוונן. סביבת נהג נוראית, חומרים חלשים ואיכות הרכבה גרועה.

שילוב מנוע-גיר זוועתי. המנוע מרגיש כאילו יש לו 30 כ"ס פחות מהנתון המוצהר. מרעיש מאוד, הסל"ד עולה לאט מאוד, העברת ההילוכים לוקחת בערך שתי שניות. אפס למאה היה כ-16 שניות.

אני לא מתכוון אפילו להזכיר את המושג "התנהגות כביש".

זוועה מוטורית.

רוני

אני לא רואה את זה ככה, ויצא לי לנהוג על השומה שלנו. מדדנו אפס למאה עם כל המשפחה באוטו + תא מטען מלא - 14.5 שניות ופחות. כנראה שאני כבר התרגלתי.. לנוחות הלא - משהו וכיסאות שבאמת נוראים לגב, חוץ מזה היא לא כ"כ גרועה, כנראה שהתרגלנו.

מזל טוב על הרישיון נהיגה :shock::shock:

:lol::lol::lol:

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...