Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות] Subaru 2010 Legacy בעברית B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשו לי טובה, חלקכם אימצתם טרנד שכל רכבי סובארו החדשים מכוערים, גם אם יביאו לכם את המעצב של אסטון מרטין תחפשו בנרות איפה הרכב לא יפה.

כמו הפורסטר והטרייבקה החדשות, גם הלגאסי היא תוצר של עבודה טובה יותר על עיצוב, שלצערנו הרב לא התגלה בעיצוב הB3.

ויש לי תחושה שההשראה לתחת של הלגאסי בא מהבעלים, טויוטה (לקסוס), ולא סתם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שמדובר בהפתעה בהתחשב בקונספט שלה ששוחרר לפני כמה זמן, אך בהחלט מדובר באכזבה ביחס לעיצוב החיצוני לאחר העיצוב של ה-B4 הנוכחית.

פשוט מצער לראות את ביזבוז הפוטנציאל (המתמשך...) שטמון בסובארו (בייחוד עתה, כאשר טויוטה יכולים למנף אותה) :roll:.

פורסם
לדעתי לקסוס דווקא כן מייצרים רכבים יפים מאוד אפילו ואין להשוות אותם כלל לסובארו.

.

איזה רכב יש ללקסוס שהוא יפה?

בזמן האחרון באמת יש יותר ויותר רכבים לא יפים. טוב שיש איטלקים וצרפתים שעדיין מיצרים רכבים יפיפיים.

פורסם
איזה רכב יש ללקסוס שהוא יפה?

בזמן האחרון באמת יש יותר ויותר רכבים לא יפים. טוב שיש איטלקים וצרפתים שעדיין מיצרים רכבים יפיפיים.

כן, זהו עיצוב ממש מדהים, ממש עיצוב "איטלקי" (כמובן שצרפתי) משובח כמו הפיצה באבן גבירול :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304040,00.html

מילא איטלקים, אבל צרפתים ? לא תודה, הרכבים היפים היחידים לטעמי תוצרת צרפת זה הC4 פיקאסו, ואולי גם ה308, אבל חוץ מזה לדעתי הם לא מוצלחים מבחינה עיצובית.

חוץ מזה, לא רק איטלקים עושים עיצובים משובחים, קשה לרוב העולם להגיד שאודי זה רכב לא יפה, או שהמוניטין של אסטון מתבזבז.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מה חדש?!

ממתי סובארו מיצרים מכוניות שנראות טוב..

ליכלכת .

הB4 הנוכחית מדהימה , והאימפרזות יפות .

בכל מקרה , אם אני יקנה אוטו חדש , זה לא יהיה

הסובארו הזאת .

פורסם

היא נראית ממש גדולה ומגושמת. סוג של SX4 כזאת, נראית גדולה מדי בלי פרופורציות.

עוד דבר, הB4 הנוכחית נראית פי כמה יותר טוב מהדגם החדש. תסלחו לי, אבל הדגם החדש לא מיוחד בכלל, אם אני יראה אותו בכביש אני לא יגיד וואי מזה הרכב הזה, והעין תתמשיך לחפש משהו מיוחד. אבל בB4 הנוכחית, יש משהו שכאילו נעשה במכוון, לתת מראה קרבי כזה ונמוך. בכל מקרה, סובארו שיפרו את נקודות התורפה של הB4, אבזור, גיר ומרווח.

פורסם
היא נראית ממש גדולה ומגושמת. סוג של SX4 כזאת, נראית גדולה מדי בלי פרופורציות.

עוד דבר, הB4 הנוכחית נראית פי כמה יותר טוב מהדגם החדש. תסלחו לי, אבל הדגם החדש לא מיוחד בכלל, אם אני יראה אותו בכביש אני לא יגיד וואי מזה הרכב הזה, והעין תתמשיך לחפש משהו מיוחד. אבל בB4 הנוכחית, יש משהו שכאילו נעשה במכוון, לתת מראה קרבי כזה ונמוך. בכל מקרה, סובארו שיפרו את נקודות התורפה של הB4, אבזור, גיר ומרווח.

דבר אחד אני חייב להסכים איתך - סובארו לא הלכו ב"אופנת העיצוב" הנוכחית, ובמקום להוריד את הגובה, העלו אותו, לכן הרכב לא נראה מספיק קרבי \ ספורטיבי.

גג נמוך בכמה ס"מ ופנסים קצת פחות "דביליים", יקנו ללגאסי החדשה עיצוב מושך בהרבה.

פורסם

ZX 2.0- לקסוס זה מותג יוקרה וכשמו הוא חייב לייצר מכוניות איכותיות ויפות בעיקר חוץ מזה שאם לטעמך האישי לקסוס אינה מייצרת

רכבים יפים זה לא אומר שהרכבים שלהם לא יפים יש להם מעצבים בעל שם עולמי שמבינים יותר ממני וממך בעיצוב.

http://www.lexus.co.il/

אתה יכול לראות בעצמך ולהתרשם אני מקווה.

נ.ב:להזכירך וכדי שנמנע ויכוח מיותר אחרי הכל, על טעם וריח אין מה להתווכח.:-D

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לדעתי ה B4 הנוכחית נראית מצויין.

הB4 החדשה לדעתי היא הליכה אחורה מבחינה עיצובית (ואני גם לא רואה את הדמיון ללקסוס דרך אגב) אבל ליד האימפרזות מהדורות האחרונים, כל דבר נראה יפה.

אגב, עברו לאגזוז אחד במקום צמד אגזוזים בכל הגרסאות בB4 היוצאת....זה פוגע בלוק. (כמו הורדת פנסי הערפל והג'נטים האגרסיביים שהיו בדגם הנוכחי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הדגם הנוכחי ניראה ממש נחמד. מראה ספורטיבי עם 2 אגזוזים וג'אנטים 17" חתך נמוך כסטנדרט - הרכב ניראה מעולה.

הרכב החדש ממש מוזר ומעוות. הפרונט ניראה כאילו שלקחו את הפרונט של הנוכחית ועיוותו אותו לגמרי, החלק האחורי ניראה יותר מדי דומה ללקסוס(וגם פה זה עיוות נוראי).

פורסם

קטסטרופה...

טוב, נסתכל על הצד החיובי.. בזכות הכיעור שלה יהייה דגש למכוניות שהם לא סובארו.

ובעזרת השם יפוטר הפושע שמכתיב את העיצובים שם + האדם שמאשר את הסקיצות + המנכ"ל שאחראי לדבר הזה!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...