Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני ארהיב עוז ואשאל:

1. כמה חברים רשומים יש במועדון החמש (אלה ששלמו דמי חבר ולא כאלה שמועד חברותם תם)

וכמה מתוכם השתתפו בבחירות האחרונות לוועד?

2. כמה פרשו בשנה האחרונה, וכמה הצטרפו? שיהיה קל לחשב שנה = ינואר 08 - ינואר09

מספר יהיה בסדר וגם באחזים אני אסתדר...

וכמו תמיד אני בטוח שהאמת (והתשובה) נמצאת אי שם.....

למקרה שלא הבנת זה העיקר!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אני מבין שהעיקר הוא גודל המועדון ולא ההתנהלות שלו.

למה לא אמרת את זה קודם...:)

לגופו של עניין, במשך השנים האחרונות מספר חברי המועדון הינו יציב, תתפלא, גם אחרי ה"פרשה".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אז אני מבין שהעיקר הוא גודל המועדון ולא ההתנהלות שלו.

למה לא אמרת את זה קודם...:)

לגופו של עניין, במשך השנים האחרונות מספר חברי המועדון הינו יציב, תתפלא, גם אחרי ה"פרשה".

כרגיל מתחמק, היה ברור!

אתם אמרתם המועדון הגדול בארץ, לא?...השאלה כמה באמת גדול!

חישוב פשוט כמה חברי מועדון יש וכמה בעלי רכב אספנות שאינם רשומים יתן לך את "פוטנציאל השוק"

כחבר ההנהלה זה הנתון שצריך לעניין אותך!

אגב בני, על איזה "פרשה" אתה מדבר?- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, מה זה משנה כמה הוא גדול, ומה זה משנה למי יש יותר גדול, או יותר לקוחות.

מה שמעניין אותך כלקוח זה להנות מהמועדון בו אתה חבר, ושהוא ימלא אחר דרישות המועדון האוטופי כפי שהצגת אותן. זה יכול להיות מועדון בו חברים שבעה חברים קבועים ועוד כעשרים מתנדנדים, וזה יכול להיות מועדון עם 3000 חברים.

לעיתים, כפי שנוכחתי לא פעם ולא פעמיים, יש יתרונות לקוטן, בעיקר כשאתה מדבר על הנאה שאתה כלקוח רוצה להשיג מהמועדון (ולא, אני לא מדבר על ייצוג אל מול הרשויות, שאז ברור שיש יתרון לגודל).

אני יודע היטב (וגם אתה יודע זאת היטב), כי כל מי שמגיע למפגש בירושלים (למרות שהוא קטן, ולמרות שאינו משתתף בתחרות למי יש יותר גדול / מנתח פלסטי יותר מוצלח) נהנה שם הרבה יותר מאשר לו היה נוסע למפגש בתלביב.

בהחלט יכול להיות, שכאשר יהיו במפגש בירושלים 50 מכוניות או 100 מכוניות, יווצרו קליקות בין החברים, ואין לי ספק שאותו גרעין מקים של המפגש בירושלים, ייראה בעיני המתבונן מבחוץ כקליקה סנובית.

מה שאני כותב, רק מחזק את דעתך לגבי הסניפים, כלל שיהיו יותר סניפים למועדון האספנות האוטופי, כך הלקוחות של המועדון יהנו יותר מהמועדון.

לעומת זאת, ככל שיהיו במועדון יותר לקוחות, כך כוחו אל מול הרשויות ייגדל.

העניין הוא שיש חובה של שימור לקוחות, ואחד התנאים הבסיסיים לשימור לקוחות הוא שהלקוח יהנה, או שלפחות יקבל תמורה הולמת לכספו. במצב היום, אני לא רואה איך אותו לקוח באילת נהנה מדמי החבר שלו כמו לקוח מתלביב.

ואולי למעשה כאן טמון השינוי. מועדון החמש צריך להבין כי החברים הם הלקוחות שלו, ושחברות אמיתית אי אפשר לקנות בכסף.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

רן, בלי הערות אישיות בקשה. זה יכול לחזור אליך כחרב פיפיות.

ודבריך האחרונים בהחלט מעידים על כוונתך התמימה ומבלי להתיחס למועדון זה או אחר.

בסיכומו של דבר, מועדון ה-5 כמועדון גדול והכי גדול בארץ ממלא אחרי כמה תנאים שקולעים לדעת הרוב, אולי לא לדעתך:

1. גודל המועדון מאפשר לו להיות קבוצת לחץ ולהוסיף תחומים הנהנים מהקלות מול השלטונות/חברות הביטוח/שירותי גרירה/חניונים ומה לא..

2. סניפי המועדון שהם פרי רוחו של היו"ר היוצא מאפשרים את האוירה האינטימית הנחוצה כל כך (גם לי ולכן אני משייך את עצמי לסניף השרון). כיום למועדון חמישה סניפים פעילים.

3.ההתנהלות הכספית של העמותה היא שקופה ויש משקל לדעת חברים, עובדה שהתבררה היטב באסיפה הכללית.

4. אחריות המועדון לכלל האספנים כפי שנראית כל יום על גבי לוחית הרישוי. המאמץ של העמותה וגם ההשקעה הכספית שנובעת מדמי החבר, נותנת פירות גם לכלל האספנים בארץ.

5. ישנם תחומים שהם בהחלט "פנים מועדונים" אבל חשובים כמו פרסומי המועדון.

6. הקשר עם הקהילה שהוא ערך מוסף שרק מועדון ה-5 עושה כרגע.

7. ההתנהלות הדמוקרטית של המועדון שגם בה הוא דינאמי.

שים לב שעיקר הניגוחים בא מאלה שלא חברים במועדון ולא בכדי. לא הכל אידיאלי אבל רוב החברים מעדיפים לנסות ולהשפיע מבפנים כי הם יודעים שדעתם נשמעת ויש חשיבה לטווח ארוך.

אני בטוח שפתחת את השירשור על מנת לתרום ולא לנגח.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
לא הכל אידיאלי אבל רוב החברים מעדיפים לנסות ולהשפיע מבפנים כי הם יודעים שדעתם נשמעת ויש חשיבה לטווח ארוך.

אני בטוח שפתחת את השירשור על מנת לתרום ולא לנגח.

איזה אחוז מהחברים הרשומים במועדון הגיע לאסיפה האחרונה ע"מ להצביע ולהשפיע?

היות ואין לי מושג, אני באמת שואל ואין כאן כל כוונה נסתרת.

אם היו יותר מ- 50% הצבעה, אזי בהחלט אתה צודק, רוב החברים מעדיפים לנסות ולהשפיע מבפנים.

משום מה, יש לי הרגשה (וזאת הרגשה פרטית שלי, שאינה מבוססת על כל נתון ו/או שמועה) שהיו סביב ה- 5% (ואני לא בכללם) שבאמת באו וניסו להשפיע מבפנים.

הערה לגבי החשיבה לטווח ארוך.

כאשר הגיע המועד שלי לחידוש החברות, דיברתי ממושכות עם יו"ר המועדון היוצא. הוא אכן דיבר איתי על חשיבה לטווח ארוך, על הרבה דברים יפים שהוא רוצה ומתכנן לעשות (באמת, ללא טיפה של ציניות), ואכן הוא שכנע אותי להאריך את החברות שלי.

עוד לא חלפה לה שנה, והנה הוא, לא רק שאינו יו"ר, אפילו לא חבר בוועדה, כאשר מיותר לציין שעד היום, באופן אישי, לא הרגשתי שום שינוי שחל במועדון.

תבוא ותאמר שזאת הדמוקרטיה, אני מסכים לכך בהחלט, אך איזו חשיבה לטווח ארוך זאת אם היו"ר מתחלף לאחר זמן לא רב בתפקיד. איך הוא יכול להפוך את המועדון למשהו שהחברים שלו נתנו לו את המנדט לעשות?

פורסם
איזה אחוז מהחברים הרשומים במועדון הגיע לאסיפה האחרונה ע"מ להצביע ולהשפיע?

היות ואין לי מושג, אני באמת שואל ואין כאן כל כוונה נסתרת.

אם היו יותר מ- 50% הצבעה, אזי בהחלט אתה צודק, רוב החברים מעדיפים לנסות ולהשפיע מבפנים.

משום מה, יש לי הרגשה (וזאת הרגשה פרטית שלי, שאינה מבוססת על כל נתון ו/או שמועה) שהיו סביב ה- 5% (ואני לא בכללם) שבאמת באו וניסו להשפיע מבפנים.

הערה לגבי החשיבה לטווח ארוך.

כאשר הגיע המועד שלי לחידוש החברות, דיברתי ממושכות עם יו"ר המועדון היוצא. הוא אכן דיבר איתי על חשיבה לטווח ארוך, על הרבה דברים יפים שהוא רוצה ומתכנן לעשות (באמת, ללא טיפה של ציניות), ואכן הוא שכנע אותי להאריך את החברות שלי.

עוד לא חלפה לה שנה, והנה הוא, לא רק שאינו יו"ר, אפילו לא חבר בוועדה, כאשר מיותר לציין שעד היום, באופן אישי, לא הרגשתי שום שינוי שחל במועדון.

תבוא ותאמר שזאת הדמוקרטיה, אני מסכים לכך בהחלט, אך איזו חשיבה לטווח ארוך זאת אם היו"ר מתחלף לאחר זמן לא רב בתפקיד. איך הוא יכול להפוך את המועדון למשהו שהחברים שלו נתנו לו את המנדט לעשות?

ההרגשה שלך מוטעית. הופיעו כמה וכמה כפולות של 5%... וברור שב"מועדון" של 20 איש יופיעו יותר אחוזים.

כס היו"ר הוא לא נחלה אישית של מישהו. העמותה זכאית לבחור את היו"ר ומספר רב יחסית של חברים הופיעו לישיבה ובחרו ועד חדש.

יישום המלצות ועדה זה לא מעכשיו לעכשיו ואם התפרסות הסניפים שהולכת ונמשכת (דבר שהזכרת) אינה שינוי, אז אני מציע שתתבונן שוב.

איזה שינוי היית רוצה להרגיש באופן אישי? חשוב לדעת, במידה ודבריך אינם התנגחות סתם או סגירת חשבון מהעבר.

כחבר מועדון ראית את מסקנות ועדת ההיגוי? השתתפת באסיפה הכללית?

פורסם
ההרגשה שלך מוטעית. הופיעו כמה וכמה כפולות של 5%... וברור שב"מועדון" של 20 איש יופיעו יותר אחוזים.

כס היו"ר הוא לא נחלה אישית של מישהו. העמותה זכאית לבחור את היו"ר ומספר רב יחסית של חברים הופיעו לישיבה ובחרו ועד חדש.

יישום המלצות ועדה זה לא מעכשיו לעכשיו ואם התפרסות הסניפים שהולכת ונמשכת (דבר שהזכרת) אינה שינוי, אז אני מציע שתתבונן שוב.

איזה שינוי היית רוצה להרגיש באופן אישי? חשוב לדעת, במידה ודבריך אינם התנגחות סתם או סגירת חשבון מהעבר.

כחבר מועדון ראית את מסקנות ועדת ההיגוי? השתתפת באסיפה הכללית?

ראשית, לא השתתפתי באסיפה, מפני שכמו שכתבתי בשרשור הנוכחי, מועדון החמש נמצא אצלי כרגע בתקופת מבחן, כאשר המבחן הסופי עבורי עדיין לא נקבע.

כלומר, נקבעו השאלות שאבחן את המועדון עליהם, אך עדיין לא נבחן המועד לקיום המבחן, אך המבחן ייתקיים גם ייתקיים, וזאת ברגע שאהיה מוכן לערוך את המבחן האמור. כמובן שהמבחן יהיה שלי, ושלי בלבד, ובהתאם לתשובות שאקבל, אחליט על המשך דרכי במועדון - כאמור, המסקנות יהיו אישיות שלי לגבי המועדון, והן אינן אמורות להשליך על אף אדם אחר.

שנית, לא כתבתי שאין שינוי, כי אם שאיני מרגיש באופן אישי שום שינוי. הקשר עם המועדון ממשיך להיות קלאסיקון פעם ב... ואבטומוביל פעם ב..., וכמעט שכחתי את המיילים מסמדר, עם ההזמנות להשקות ושאר הודעות נחמדות (שוב, בלי טיפת ציניות).

תשובה ממך לשאלתי לא קיבלתי (כמה אחוז מהחברים הגיעו לאסיפה), למרות שאני משוכנע כי אתה יכול לספק לי תשובה מדוייקת. שאלתי את השאלה לא חלילה בשביל לנגח, אלא ע"מ לראות האם ישנם עוד אנשים במצבי, כאלו ששילמו את דמי החבר, אך נכון להיום נמצאים במצב בו התנהלות המועדון היא מהם והלאה. אולי דווקא הנתון הזה (ששוב, איני יודע מהו כי לא סיפקת לי את התשובה המבוקשת), עשוי להדליק נורת אזהרה למועדון.

מצד שני, אם הנתון הוא גבוה מאוד (מעל 50%, ולו הוא היה כזה, אין לי ספק שהיית מפרסם אותו) זה אומר שיש קרדיט מרוב החברים לדרך החדשה אליה יוצא המועדון, ושהרבה חברים מחזיקים אצבעות למועדון להמשך דרכו הטובה.

וכן, ברור לי ששינויים במועדון עם תקנון לוקחים זמן, וברור לי עוד יותר שישנם אנשים המתנגדים נחרצות לכל שינוי בתקנון, בדיוק כמו שישנם תומכים נלהבים בשינוי התקנון.

אני מקווה בכל ליבי, שגם אם בבוא השעה לא אהיה חבר במועדון החמש, האור שנראה כעת בקצה המנהרה לא יתברר כרכבת, כי המועדון יקר לליבי, רק שמאז ה"פרשה" כהגדרתך והנספחים לה, הוא איבד אצלי כמעט את כל נקודות הזכות אשר נצברו בשנות חברותי (הרבות למדי, יש לומר) במועדון.

לוקח שנים לבנות אמון, אך פעולה שגויה אחת יכולה להרוס את כל אשר נבנה. לצערי הרב, לע"ד, הטיפול ב"פרשה" היה לוקה בחסר (בלשון המעטה), וכעת חובת ההוכחה שהמועדון ראוי שאהיה חבר בו, מוטלת על כתפי המועדון.

פורסם

טוב אני החלטתי. אני ממשיך ומחדש את חברותי במועדון ה-5 לעוד שנה. על החתום לקוח מרוצה.

(וברור שיש עוד מקום לשיפור אבל ההתנהלות בשנה האחרונה לשביעות רצוני).

פורסם
טוב אני החלטתי. אני ממשיך ומחדש את חברותי במועדון ה-5 לעוד שנה. על החתום לקוח מרוצה.

(וברור שיש עוד מקום לשיפור אבל ההתנהלות בשנה האחרונה לשביעות רצוני).

לכשיגיע מועד החידוש שלי, אני מקווה שגם אחשוב כמוך.

נכון להיום, אני בדילמה אמיתית, כך שמזל שיש עוד זמן עד למועד החידוש....

פורסם

רן,לאספנות כללית יש שני מועדונים כיום IVC והחמש שניהם פעולים בהמון מישורים ולשניהם יש קליקות חברתיות משלהם.

ככה שהבחירה היא או או, או גם וגם...

בישבל מה כל השירשור הזה?!:roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כבר כמה וכמה שנים שאני מתעניין ברכבי אספנות וכל פעם ששקלתי האם להצטרף למועדון כזה או אחר בחנתי את השאלה שרן העלה כאן פעם אחר פעם - האם יש מועדון שיתן לי תמורה לדמי החבר שאני משלם לו - תמורה בה אני מעוניין?

אז מה הייתי רוצה שהמועדון יעשה בשבילי?

ראשית - בדיוק מה שהפורום הזה עושה - התקשורת בין האנשים זה הדבר החשוב ביותר בכל תחביב שהייתי בו חלק. הפורום מהווה במה לאנשים להראות, לראות, להציע וללמוד.

מעבר לכך, אותו "מועדון" צריך לקדם את ענייני האספנים - ובעיני הדבר הכי חשוב זו עבודה למול הרשויות - עוד לפני שאפילו הגעתי למפגש אחד (ואני איני מהמתמידים במפגשים, סליחה רן) הבנתי שמה שאני הייתי רוצה מה"קהילה" שלי שהיא תקדם את תחום העיסוק שלי.

בארצנו הקטנטונת כל מה שאינו קשור לקיום היומיומי נחשב (ובעיני ממש לא בצדק) כמותרות, ואני מעריך שרבים מהקוראים בפורום הזה זוכים לא פעם לתגובות של פליאה שהם עוסקים באספנות (ותהיה הגדרתה ככול שתהיה). ואכן, מועדון החמש הצליח לקדם את חקיקת התקנות הנוגעות לרכבי האספנות - אך בכך אין די!

הייתי רוצה לראות את הקהילה שלי משנה את תקנות המכס המחמירות על יבוא אישי, תנועה בכבישים, שיירות של "המועדון", תחרויות (כן, שמעתם נכון) של רכבי אספנות בדרכים ורגולציה נוספת הנוגעת לתחום הרכב.

ומה הייתי מוכן לתת למועדון? החברות שלי - וכן, היא שווה הרבה (ולא, אני לא ציני). כל חבר במועדון, וקחו לדוגמה את הפורום הזה, צופה באתר, חשוף לפרסומות ורוכש ומושפע - וזאת בניגוד למפגשים וחלקים באתר המוגבלים ל"חברים בלבד" :roll: - דבר שרק יוצר ריחוק רב יותר ואי רצון מלקחת חלק באותה "ועדת היגוי", "ישיבת חבר מנהלים" וכו'.

צודק ידידי רן שרואה במועדון כקהילה (אני מקווה שאני לא מסלף את דבריך) - ובכזו אין מקום להגבלות בהצטרפות אליה - הרי אני עדיין "אספן" גם אם איני נכנס עם הרכב שלי למתחם התצוגה של "החברים" - רק שאני לא מבין במה אני שונה מהם :oops: - דמי החבר?

בפורום הזה (ובכלל בכל תתי הפורומים בקארספורום) ניתן לראות יוזמות חשובות מאוד של פרטים - אבל אף אחד לא מרים את הכפפה כדי למנף את העוצמה האנושית שבמשתתפי הפורום בכדי לקדם את האינטרסים של קוראיו, ועל כך חבל. רק מלפני שבוע או יותר היה מפגש רב משתתפים באיקיאה ובמקום שמועדון רציני יארגן את האישורים ויסדר את המקום, השיח סביב הנושא הזה שיקף פחד מפני הרשויות והתנערות מאחריות.

כמו שנראה נכון לעכשיו אני אמשיך לאסוף, לבנות ולתחזק את התחביב הזה ללא חברות פורמאלית באף מועדון - אמשיך להגיע למפגשים שאליהם אני מוזמן ואיני נדרש להציג בהם "כרטיס חבר" ואמשיך להיות חלק מקהילת קוראי הפורום הזה (ואחרים) בכדי לקדם את האינטרסים שלי. אם היה "מועדון" שהיה ממנף זאת - הייתי שוקל "להצטרף" אליו - לתרום מזמני, כישורי ואף מכספי - אך כזה אין בנמצא נכון להיום.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

רן שלום!

לשאלתך. לאסיפה הכללית של מועדון החמש הגיעו 180 חברים מתוך כ- 700 חברי המועדון זה כ 25% . לידעתך באסיפות כלליות של חברות בורסאיות מגיע אחוז הרבה יותר קטן וזה כאשר מדובר בכסף שלהם! כך גם באסיפות של בתים משותפים בהם יש מאה דירות או יותר מגיעים אחוזים בודדים. השבוע היתה אסיפה כללית בבנין המשרדים בו נמצאים המשרדים שלי. יש מאות משרדים הגיעו 8 אנשים, שניים היו מאותו המשרד...

כן האנשים בבנין חושבים שהוא מנוהל היטב בידי חברת הניהול ולכן אין להם מה לומר והם לא באו. כך גם במועדון. רוב החברים שבעי רצון.

כבר שנים רבות שמספר חברי המועדון מסתובב סביב 700 חברים +- 10%.

עד כאן לשאלה העובדתית.

הנקודה היא שאם יש לך מה לתרום אז בוא ונסה לתרום.

אם אתה רק רוצה להכביר מילים . אז כבר הצלחתה. אבל לא שיפרתה כלום.

המועדון לא במבחן. אתה לא סגור עם עצמך מה אתה רוצה. לפי מה שאני יודע חברותך במועדון חמש אינה בתוקף.

אם יש לך פתרון להוצאת האספנים מהבית בוא ותגרום לכך ש כ 250 אספני רכב בירושלים והסביבה יבואו למפגש בירושלים. גם כשהיה מפגש בירושלים (בכנסיה הסקוטית) באו מעט מאוד אספנים מירושלים. אחרי שיבואו תתחיל לארגן טיולים לכל חלקי הארץ ולמפגשים.

אנחנו כאן בשביל האבטומוביליה ולא בשביל הפוליטיקה.אז ההצלחה שלך תהיה ההצלחה שלנו.

הבעיה היא שירושלים אינה שונה מיתר המקומות וגם אצלכם לא מגיעים 10% מאספנים.

כנראה שרוב חברי המועדון אומרים. בצדק. כי מי שנבחר עד כה תמיד תרם להם ולמועדון. חלק גדול מהחברים רק רוצים להיות חברים ויודעים מנסיונם כי בסך הכל המועדון הולך ומשתפר משנה לשנה. חלק גדול מהם אינם נהנים מחשיפה אבל נהנים מלהיות חברים בקבוצת בעלי ענין ומוצאים חברים בין החברים.

לפעמים עוזבים את המועדון חברים מסויימים וזה בעצמו שיפור...

השנה היו במועדון החמש 26 אירועים ו 14 השקות. זו פעילות מאוד אינטנסיבית ומי שבחר להשתתף מצא מה שמתאים לו; (פעילות למען הקהילה, מפגש, טיול, שוק, השקה, מסיבה).

אין מחלוקת שמועדון 5 מזה כ 25 שנה העמיד ומעמיד את אספנות הרכב בזרקורים ובאור חיובי והוא הגורם המרכזי בענין רכבי אספנות.

בכל ארגון יש מתנגדים ופורשים. אלו שהחליטו להקים את הארגון של IVC כבודם במקומם מונח הם לא הזיקו ולא תרמו לנושא אספנות הרכב בישראל. חבל שפרשו כי רק יצרו טעם מר והגיע הזמן שיעשו מעשה ויחזרו ויהנו איתנו כמו בימים ימימה.

אז מספיק עם המלל ולך למעשים טובים:

1. חדש את החברות שלך במועדון החמש.

2. המשך את הקמת סניף ירושלים

3. מיום שישי הקרוב אנו רוצים לקנא במפגש ירושלים שיחליט לעבור לאצטדיון טדי כדי לקלוט את כל מאות המכוניות של החברים שאינם יכולים להכנס למרכז ירושלים...

ובא לציון גואל!

אגב, אפשר להצטרף כחבר מועדון חמש גם בלי רכב אספנות. אולם צריכים לכבד את המועדון שרוצה לאגד בתוכו אנשים המרגישים כבוד לרכב ישן. המפגשים שלנו הם של רכבי אספנות ואין מקום להעלב כי אנחנו לא רוצים שם מכוניות יפות וחדשות. פשוט אנחנו באים בשביל הזקנות והיפות...

כל שכתבתי כאן הוא דעתי האישית ואינו בא בשם המועדון או מי מחבריו.

שלמה דן גדרון

פורסם

אגב, אפשר להצטרף כחבר מועדון חמש גם בלי רכב אספנות. אולם צריכים לכבד את המועדון שרוצה לאגד בתוכו אנשים המרגישים כבוד לרכב ישן. המפגשים שלנו הם של רכבי אספנות ואין מקום להעלב כי אנחנו לא רוצים שם מכוניות יפות וחדשות. פשוט אנחנו באים בשביל הזקנות והיפות...

אני אחד מהם. למרות שהחברות עלתה לי בחודש משכורת צבאית במשך שנתיים.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...