Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במע' אזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 205 עם מע' אזעקה של COBRA.

היום אחרי שעברתי בשלולית עמוקה האזעקה התחילה לצפצף תוך כדי נסיעה.

עצרתי בצד, כיביתי מנוע ואחר 20-30 שניות האזעקה הפסיקה. ניסיתי לפתוח ולסגור את האוטו עם השלט והכל עבד מצוין...אבל ברגע שהפעלתי את המנוע האזעקה התחילה לצפצף שוב. ניתקתי את המערכת עם מפתח...אחרי נסיעה של שעה חזרתי הביתה, בדקתי היטב את את קופסת בקרה מתחת למכסה מנוע ולא מצאתי שום סימנים של לחות....ניסי להפעיל אזעקה שוב ולהתניע....והסיפור חזר.

מישהו מכיר את הבעיה?

מה אתם ממליצים לעשות?

פורסם
יש לי 205 עם מע' אזעקה של COBRA.

היום אחרי שעברתי בשלולית עמוקה האזעקה התחילה לצפצף תוך כדי נסיעה.

עצרתי בצד, כיביתי מנוע ואחר 20-30 שניות האזעקה הפסיקה. ניסיתי לפתוח ולסגור את האוטו עם השלט והכל עבד מצוין...אבל ברגע שהפעלתי את המנוע האזעקה התחילה לצפצף שוב. ניתקתי את המערכת עם מפתח...אחרי נסיעה של שעה חזרתי הביתה, בדקתי היטב את את קופסת בקרה מתחת למכסה מנוע ולא מצאתי שום סימנים של לחות....ניסי להפעיל אזעקה שוב ולהתניע....והסיפור חזר.

מישהו מכיר את הבעיה?

מה אתם ממליצים לעשות?

כנראה שבכל זאת רכיב מסויים במערכת האזעקה שלך ספג מים והוא זה שגורם לבעיה.

מניסיון, לרוב התקלה שלך מתרחשת כאשר חודרים מים לתוך הצופר עצמו ואז מתחיל שם בלגאן שלם. במידה ואין שום בעיה אחרת שניראת לעין, כדאי לפתוח את הצופר (שהוא בחלק מהמקרים גם האזעקה עצמה), לנקות את המגעים מקורוזיה (ע"י מברשת קטנה או תרסיס לניקוי מגעים) ולייבש את הצופר עצמו והלוח שצמוד אליו (באמצעות מייבש שיער או משהו דומה)

במידה והצופר נמצא במקום מועד לפורענות, דאג להעביר אותו למקום אחר בתא המנוע או כסה אותו חלקית בניילון.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתא המנוע יש מן קפיץ כזה , שאמור לתת מינוס , ולהתריע שהמכסה מנוע נפתח, לרוב הוא זה שעושה את הבעיות.

מה הקשר בינו לבין מים או לבין העובדה שפתאום אחרי שלולית הצופר של האזעקה התחיל לעבוד ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתא המנוע יש מן קפיץ כזה , שאמור לתת מינוס , ולהתריע שהמכסה מנוע נפתח, לרוב הוא זה שעושה את הבעיות.

מה הקשר בינו לבין מים או לבין העובדה שפתאום אחרי שלולית הצופר של האזעקה התחיל לעבוד ?

איציק

כי ככה זה היה אצלי :)

היחידה שם היא כולה מן פלסטיק שכשיש מגע בינו לבין הפח (מינוס) אז האזעקה מתחילה לצפצף ... אז משום מה שהיה מים , זה היה עובד...

פורסם

אורן,תן לי לחזק את דבריך ולהוסיף שהבעיה מאוד נפוצה...

לחבר שלי קרתה אותה הבעיה השבוע, הוא לא ידע מה

הבעיה והלך לאיש מיקצוע.. הוא הסביר לנו את פשר הבעיה,

וסידר אותה בפחות מכמה דקות ספורות...

מ.ש! (מנצל שירשור)

מה קורה שנאבד השלט של ההזעקה ואין ספייר?? :shock:

יש פיטרון לזה? ואם כן,מה ההוצאה הצפויה? :shock:

פורסם

שטויות!!

ל"קפיץ" קוראים לחצן מכסה מנוע והתפקיד שלו להגן על פתיחת מכסה המנוע, הוא לא עובד כאשר הסוויץ פתוח והרכב במצב נסיעה!!! כמו כן שאר הלחצנים ברכב!!!

יש סיכוי שהוא יפריע בעתיד כאשר יפעילו את האזעקה אבל זה לא משהו בטוח כי מדובר על קורוזיה ועל סוגי חומרים והמיקום שלו פיזית במנוע.

אני הייתי בתור התחלה מצטרף לאיציק ופותח את האזעקה ל"אוורור וניקוי" אבל חשוב לפני הכל לנתק את הפיוז של האזעקה ,ובשום אופן לא לעשות כלום אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...