Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ב120-150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(לא בשבילי)

להלן הדרישות מהרכב:

1. התנהגות

1. כוח

1. צורה חיצונית ("פוזה")

על כל דבר אחר אפשר להתפשר. השנתון צריך להיות 2006+

תודה רבה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

WRX 2006 ומעלה.

STI- 2005 ומעלה

סיאט לאון 1.8T חדשה לחלוטין- 140K.

רנו קליאו ספורט 2009 - נמכרת דרך המבצע של "חבר" ב150K בדיוק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רנו קליאו עברה סינון, את השאר הוא לא אוהב... ות'אמת עכשיו בזמן אמת הוא עושה קולות מוזרים בנוגע לקליאו

פורסם

אם הוא מסוגל להחזיק אימפרזה אז אימפרזה....

אם לא אז לאון\גולף GTI MK5 מהשנים 2006+

ישבתי בקליאו ספורט החדשה ולדעתי אוטו מכוער, פשוט מידי, לא הייתי מוציא עליה 150.

יש אופציה מעניינת שהיא האלפא מיטו החדשה מנוע 1.4 טורבו 155 כ"ס

ידנית 6 הילוכים

מאוד איכותית,נעימה ופשוט יפיפיה.

יש לה גם סאונד מדהים והיא מגיע ברמת האיבזור העשירה ביותר.

היא הושוותה ב"הילוך חמישי" לקופר S וניצחה אותה.

שווה בדיקה לדעתי אגב המחיר 146 אלף ש"ח לחדשה.

פורסם

אני חשבתי על המיטו בשביל עצמי :) הוא אוהב, אבל אנחנו לא נקנה את אותו הרכב לדעתי. נראה, תודה!

הגולף נשמעת טוב, אם כי הוא מחפש משהו טיפה יותר... אקזוטי (כדוגמת המיטו!)

עריכה: מה אמורה להיות ירידת הערך של המיטו (כאלפא) בשנותיה הראשונות?

פורסם

הקליאו מתנהגת מדהים וגם חזקה מספיק, אבל היא לא הכי נעימה ליום יום - פשוטה מדי, לא מספיק מאובזרת, רעשנית ולא נוחה.

מיטו תהיה יותר מפנקת ונעימה ליום יום, אבל פחות מהנה בכביש המפותל. היא גם לא יותר חזקה, אם כי הכוח שלה יותר זמין בגלל הטורבו.

עוד אפשרות - מיאטה משומשת. בסעיף ההתנהגות היא מעולה, אבל כוח קצת חסר (ואפשר לשפר ב-15%-20% בהוצאה של 10K בערך). גם פוזה יש, כמובן (אפילו יותר מדי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי מיאטה משומשת - 2008 נסחרות הרבה הרבה מתחת למחירון (כ-20%). אם כי כמו שאמרו קודמי בעלי הניסיון שהיא יחסית חלשה אבל נותנת הרבה כייף לשקל..

גולף GTI MK5 - איכות , כוח זמין ואיבזור - גם תיתן לך תמורה יפה מאוד לכסף.

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

למה כולם תמיד אומרים שמיאטות כאלה עגלות? 7.9 למאה זה לא עגלה... זה לא STI, נכון, אבל זה רחוק מאוד מעגלה! זה גם יותר מהמיטו. קצת קשה לוותר על המושב האחורי ברכב ביחיד, אבל המיאטה תישקל בכובד ראש!

תודה!

פורסם

בקשר לחדשות:

התרשמות חיצונית מהמיטו - פשוט מקסימה, התמונות מכערות אותה ממש. לראות אותה נוהמת בלייב על אספלט איטלקי - חוויה. אין לי מושג בקשר לביצועים. בקשר למבחן ב- 5th gear - היא הושוותה מול המיני קופר 1.6 אטמוספרי ולא ה- S, ובמסלול קארט, כך שזה לא בדיוק המבחן הכי רלוונטי. לדעתי יהיה לה שוק מצוין ואני מחכה בקוצר רוח לראות אותה פה.

הקליאו די הרדקור. שלדה מעולה, ספרטנית, מנוע שדורש התעללות מתמדת ועבודה קדחתנית עם הגיר כדי להוציא ממנו את שיא ההספק. לא מתאימה לכל אחד.

פג'ו 207 GTI מקרינה די הרבה פוזה, נוחה לנהיגה ומאובזרת סביר. מנוע נפלא. היא לא ספורטיבית בשום צורה עם זאת, פשוט זזה מנקודה לנקודה מהר, אבל אולי שווה לו לבדוק אותה.

בקשר למשומשות:

למיאטה והסובארו (וגם קופר S, שנתוני 05,06) - עלויות שוטפות גבוהות משמעותית מהחדשות. תוסיף לזה את העובדה שהן כבר עברו התעללות ושהמיאטות דורשות אחזקה מיוחדת לגג ולא תמיד תוכל לחנות בראש שקט.

הבחירה שלי תהיה קליאו או מיטו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מה לגבי שירוקו ידנית? הדגם ה"בסיסי" מציע 160 כ"ס, ה-מ-ו-ן (!!!) פוזה ומראה של מיליון דולר. שלא לדבר על זה שהסחירות שלה תהיה לדעתי טובה לאור המוצא המכובד. המחיר אמנם גבוה מעט מהתקציב, אבל לא בהרבה. בתחרות מול הקליאו ושות', אין להן סיכוי מבחינת החבילה הכוללת.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

207GTI - פוזה?? חוץ ממושבים מאוד מרשימים לא מצאתי בה שום דבר יפה :?.

בכל מקרה המיאטה לא עגלה אבל רחוקה מליהיות חזקה.

0-100 זה נתון נחמד אבל ממש נתון לא ריאלי של היום יום.. שים לב למומנט וזמינותו .

סע על רכב "מטורבט" ותבין את ההבדל המאוד מוחשי של מומנט ברכב מוגדש לעומת אטמוספרי. ניצול הכוח במיאטה דורש לחץ מתון על דוושת הגז לעומת רכב מוגדש..

כמו שאמר מעלי - שירוקו תיתן כמובן מענה מעולה אך קופץ מעל התקציב לכן לא העליתי אותו.. (172K ש"ח לשירוקו כאשר הוא מחפש 120-150).

מיטו נותנת ערך מוסף אבל עדיין מפספסת ולא באותו רמה לדעתי מול מיאטה וGTI MK5 משומשות בשנים גבוהות..

אימפרזה T גם יכולה להיכנס כאן למרות שאת עיניין ה"פוזה" אני רואה כאן דווקא לשלילה ואני עוד נוסע על אחת ותיקה.. שלא לדבר על צריכת הדלק הנוראית (מניסיון).

בהצלחה.

עדכן אותנו.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...