Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה רגע, דיברת אליי? 8)

פותח הת'רד - מציע לך גם לשמוע סט של קלארוס בפעולה - נראה לי שאתה תאהב את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני מחפש לקבל יותר עוצמה ממורל ההיבריד שיש לי וטוויטיר טיפה יותר חזק, האם הסט יתן לי את זה?

אני מבולבל.

יש לך סט עם נצילות 91 דיבי, והספק של 160 וואט.

ואתה רוצה יותר עוצמה?

א. לך לבדיקת אוזניים מציע לך אישית.

ב.איזה מגבר מזיז אותו? סט כזה למשל יהיה חזק מאוד עם תכניס לו 200 RMS נקיים.

האם זה מה שמזיז אותו?

פורסם

יש לי ברכב אוטופיה 165.

מתוקן בדלתות וופרים.

בתיבות קטנות המידים. (ליד הרגליים)

וטיווטרים של מורל.

הגברה אקטיבית!

וופרים על P-2

מידים על P-4

וטיווטרים על P-4

הסט מוצהר 100W RMS.

אבל כמו שאתה רואה הוא רחוק מלקבל את זה.

הוופרים מקבלים 200W.

המידים + טיווטרים מקבלים 140W.

אבל ואני מדגיש.

אם אין לך חשמל ברכב. ומגבר טוב. (לפחות 150W RMS לערוץ לפסיבי)

זה לא סט בשבילך!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה שמזיז אותם (את המידים בלבד) זה ORION 6002 שמוציא הספק של 150 RMS ב 13.8, הגברה היא לא סוגייה ובקרוב המגבר ישודרג כנראה ל DUAL MONO P2 של XETEC, ולא הייתי נדבק למספרים של 150 RMS כיון שיצא לי לשמוע את הHUSTLER AUDIO אצל סטס ברכב והם מוצהרים 50 ושמעתי יותר עוצמה מן ההיבריד ושמעתי אצלו את המורל הייבריד אצלו לפני זה.

לא מעט אמרו לי שרמקולים אחרים המוצהרים 100 RMS בהחלט יכולים להישמע יותר חזק מרמקול אחר שמוצהר 150, למה זה ככה אני לא יודע להסביר אבל זה מה שנאמר לי.

בכל אופן אני לא רוצה להסיט את הדיון למקום אחר וכן להתמקד במטרת השרשור, כמו כן הייתי רוצה לקבל דיעה/המלצה איך הסט ETON CON HEX-300 SYSTEM לעומת האוטופיה לכאלו שמכירים את 2 הסטים.

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

ההספק בוואטים זה הנתון שדרוש לרמקול בכדי לספק עבודה, העוצמה היחסית לאוזן שמתקבלת כתוצאה מהעבודה של הרמקול זה משהו אחר לחלוטין.

רמקול אחד זקוק ל120 וואט בכדי לספק תוצאה יציבה בתנועת ממברנה מלאה ואילו רמקול אחר יהיה זקוק לחצי מזה - העוצמה שאתה תקבל מהם בתוך חלל נתון היא לא קשורה לזה בכלל.

אפשר גם לגרום לך לסתום את האזניים אם זוג רמקולים למחשב של ימאהה (בתוך רכב) שעובדים על הספק של 3 וואט RMS... (על סמך נסיון - היו לי כאלה בזמנו עם הסאונד סיסטם 80 של מייקרוסופט-פיליפס - בחדר)

אין קשר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מישהו אומר פה ש100 של מורל זה לא 100 של פוקאל..?

לדעתי זה נכון בהחלט אבל זה כבר להיכנס פה לוויכוח..

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...