Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אפשר לקבל חוות דעת על הסט קומפוננט הנ"ל, ראיתי שבפורום דובר על סט נקרא UTOPIA BE ואני גם ראיתי UTOPIA 165 שזה האופציה הנוכחית שלי, אפשר לדעת הבדלים ביניהם ובכלל לדעת האם הסט הזה ברמה באמת טובה, אמי מודע לכך שהוא הרמה הגבוהה של FOCAL אך אשמח לקבל רשמים מכאלו ששמעו או כאלו שיש להם סט כזה.

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אוטופיה 165 זה הדגם הקודם ואוטופיה BE זה הדגם החדש כי הטויטר עשוי מחומר שנקראה בריליום ומכאן השם.לטענת רבים המידבאס בסט הקודם עדיף על זה הנוכחי.לי אישית היה מידבאס של BE 6W2 .נכון שהוא טוב אפילו מעולה אבל גם יקר מאד.אה כן,הוא חייב מגבר איכותי והתקנה עם זויות

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

יוס הסט הוא סט SQ במקורו שזה לא דבר שאתה מחפש אבל זה סט טוב וכמובן כמו שדיברנו כזה מידבאס דורש איטום רציני והטוויטר גם דורש התקנה טובה יותר.

פורסם

לי יש את המיד של BE ואני חיייב לציין שהוא אכן מצריך מגבר איכותי וזווית נכונה אך אפשר גם לעבוד איתו יפה בלי מגבר סופר סופר איכותי וזווית..

כמובן חבל לדחוף מיד כזה מאחורי גריל מקורי של רכב אבל אפשר לחיות עם זה ולדעתי הוא עדיין יהיה בין המידים הכי איכותיים שיש.

פורסם

מגבר איכותי יש, ואפילו ישודרג כנראה, זויות לרמקול לא יהיו כי מדובר ברכב ליסינג ולא אעשה בניות בדלת.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

המידבאס הוא אחד הרצחניים שאני מכיר.

מאוד חזק מאוד מדוייק, אגרסיבי.

מידבאס מקביל הייתי מציע לך לבדוק L6 מהסט לגטייה של HAT (הייבריד אודיו).

אבל לצערי, זה כל מה שאני אוהב בפוקאל, את המידבאסים שלהם.

הצליל מאוד מפורט בסט הזה, מאוד נקי מאוד ברור - אבל לדעתי, לא נאמן למקור.

צריך להיות מאוד זהיר בעבודה עם טוויטרים של פוקל כי עד כמה שהם מפורטים וצלולים להפליא, הם גם יכולים להיות צורמים באותה המידה ובקלות.

התקנה היא קריטית בסט של פוקל הרבה מעבר לכל סט אחד באותה הרמה - הכוונה היא לזוויות של הרכיבים ולתצורת ההגברה שהם מקבלים.

סה"כ סט שהוא יותר מנפלא, אבל לא קולע לטעם האישי שלי, אפילו לא קרוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המידבאס של BE לא אגרסיבי בכלל לא כמו K2P בכלל אלא משהו שיש לו כח אבל נעים בהרבה.מלוטש יותר ופחות זויתי ומרובע :lol:כמו שרק K2P יכול להיות.שום פעם מחייב הגברה איכותית כי הוא דורש גם כח ושליטה אחרת קח מידבאס של 1000 שקל ותקבל אותה תוצאה.מנסיון.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

מידבאסים מעןלים, קרוסים איכותיים וטוייטרים מפורטים, בהירים שגם יודעים לנשוך אם לא מאלפים אותם.

אני אישית יש לי את ה K3P שלהם, אצלי הוופרים ממוקמים "רגיל" - רגליים, המידים יושבים בבניות כמעט באמצע הדלת זוווית למאחורי הידית הילוכים.

הטוויטרים? במשולשים, בבניות, בזווית ON-AXIS מלא!!!

נושך? לא צורח בחיים! חזק מאוד!! חד ובהיר מאוד!

ואני עדיין עם מגבר רגיל פלוס..

קח בחשבון דבר אחד. כל הצעת מחיר שתקבל על הסט? תוסיף עוד 1000 שקלים איטום אגרסיבי לדלתות וחיווט טוב!

שים דגש על R.C.A לקדמיים ומעבר לזה אני מאחל לך רק הנאה (-:

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

הוא קצת "הרבה" יותר פאנצ'י מאילייט.

הוא אכן נעים מאוד לאוזן -אבל עדיין מידבאס מאוד מאוד דומיננטי, ביחס לרוב המידבאסים הוותיקים שאני מכיר הוא אולי הכי בעל "נוכחות" מכולם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מחפש לקבל יותר עוצמה ממורל ההיבריד שיש לי וטוויטיר טיפה יותר חזק, האם הסט יתן לי את זה?

פורסם

נשמע כאילו שאתה מחפש קלארוס :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אני דווקא שמעתי אחרת..המיד הרבה יותר ארסיבי מk2p ועוד מאישור מבעלי k2p/k3p פשוט צריך להביא לו תנאים ואיטום רציני ומגבר חזק מספיק והוא יעבוד הרבה יותר חזק מk2pוכמו שהוא רחוק מלהיות מיד של אלייט כי אם היה נשמע כמו אלייט אני לא הייתי קונה אותו כלל כי אני אוהב מיד כמו יחיאל היה אומר ''מיד מלחמה''.

אדי.

פורסם

אכן כן אדי :-D

והרכב שלך מוכיח את זה.

אדי. 8) (מה הולך פה? כמה אדי יש בת'רד הזה)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...