Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי jl a300.4 vs kiker 850.4 vs audison srx 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נגדיר תאכל'ס

מעוניין לדעתכם במגבר 4 ערוצים האיכותי והעוצמתי

כלומר שהאיכות שלו היא באמת טובה ידועה ושאין לערער עלייה (כמובן בייחס לאחרים ולא לאודיסון או ג'ינסיס ב7000 אלף)

ובנוסף שיהיה מגבר שיהיה ניתן (לתת איתו בראש) לנצל איתו קומפוננט של 100RMS בצורה מכובדת ולחבר עליו סט אחורי להגברה קלה בלבד!

לגבי הקיקר אמרו לי שהוא לא הכי איכותי שיש זולל חשמל חזק ואף ממית סטים בשל העוצמה ה"מוגזמת" שלו נגדיר את זה

לגבי הפיניקס נאמר לי גם שהוא חזק אך איכותי ומגבר טוב אמין גרמני ועוד

לגבי האודיסון בשל שהיו לי כמה וכמה האודיסונים שנמכרו בעבר האמת אם הדגם הזה לא היה לי ניסיון אך ידוע לי שהוא מעט חלש ופחות איכותי בנוגע לאחיו הLrx.

אך לגבי הJL אני לא יודע ופה אני בא לשמוע ממכם קצת מידע יותר מקיף...

:roll:

פורסם

היי אדם

בוא נעשה קצת סדר במגברים שציינת.

הג'אל הוא מגבר מעולה עם הרבה אפשרויות בשינוי העכבה כולל ל8 אוהם אבל הוא 4 ערוצים כל ערוץ 75 וואט הנה לינק

http://www.carstereo.com/classifieds/details.cfm?id=11096&caraudio=JL%20Audio%20300.4%20Amp%20for%20sale

הפניקס היא חברה אמריקאית שהדברים היותר ישנים שלה איכותיים המגבר הנל די חלש 78 וואט ל4 ערוצים וTHD גבוה 1%

והדגם הוא RSD לא RDS

http://www.amazon.com/Phoenix-Gold-RSd-500-4-Amplifier/dp/B000EIGK2A

האודיסון לא מוכר לי אבל לפי הלינק הבא הוא די חלש 65 וואט כפול 4

http://www.caraudiodirect.co.uk/audison-srx-4-p-6165.html

לגביי הקיקר אתה כבר יודע את כל הנתונים מהשרשור הארוך הקודם.

מכל ההצעות הייתי הולך או ג'אל למרות שהוא פחות וואטים ממה שאתה צריך או הקיקר שהוא יותר.דרך אגב התמחור של המגברים האלה הקיקר הכי יקר בארצות הברית.מקווה שעזרתי.

פורסם

למען האמת, אני הייתי הולך על הקיקר, אבל זה אבל לשים לו סט של 100RMS הוא יפרק אותו רק אם תרצה.

בשביל אבל לנצל סט של 100RMS עד תומו הוא היחיד שיעשה את זה מהרשימה, תזהר על הגיינים, זה לא שאם תתן לסט 140 הוא ימות. שים לב מתי הסט מעוות.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

האודיסון ממש לא חלש, אולי במספרים היבשים אך הוא מוצהר 65 ב 12V ולא ב 14.4, יצא לי לשמוע את האודיסון מגביר מורל הייבריד ושמעו מצויין ומאוד חזק, ולא פחות חזק ממה ששומעים אצלי ברכב ואצלי ההיבריד מוגבר ע"י ORION שמוצהר 150 RMS ב 13.8 אז לא הייתי נצמד ממש לכל המספרים היבשים, הם נותנים אינדיקציה אבל עובדה האודיסון הגביר סט קומפ זהה לשלי ושמעו מצויין.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

audison srx 4 בתור אחד שיש לו את המגבר הזה הוא ממש אבל ממש לא חלש כרגע הוא מרים בצורה מאוד יפה סט של 120RMS ובגישור סאב של הרץ 350RMS חבל שסתם שוללים אותו לפני שמישהו שמע אותו! כל מי שמפקפק מוזמן לבוא לשמוע אותו אצלי!

פורסם

נו בסדר, גם אני בעבר הגברתי סט של דוטק עם מגבר שנותן 60 לערוץ (רוקפורד), ושמעו חזק. מצד שני, כשאחי הגביר את אותו הסט עם רוקפורד 500A2, היה הבדל של שמיים וארץ, לטובת אחי כמובן.

אישית הייתי ממליץ על הקיקר (וגם אני בעצמי הייתי הולך עליו), וכמו שהזכירו פה, בעיקר בגלל העוצמה. הוא יהיה יותר גמיש עם המערכת, כשתרצה לשדרג לסט חזק שדורש יותר כוח, עדיין לא תצטרך להחליף מגבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמו שרשמתי,לפי דעתי.

הקיקר הוא מגבר אוברקיל,בעל איכות לא גבוהה משאר הדגמים הפשוטים יותר שלו ואתה משלם את רוב כספך פה על העוצמה הגבוהה בעצם.

לאומת שני המתחרים האחרים , אולי הם לא עוצמתיים כמו הקיקר אך איכותיים ממנו.

למעט אנשים יש ניסיון עם הSRX החדש , והם פוסלים אותו מכיוון שהישן לא היה משהו.

הJL מגבר מצויין גם כן.

פורסם

אני מבסס את רוב המלצותי על שמיעה.

כן , שמעתי מס' קיקרים על סטאפים שונים , וכך גם שמעתי מגברים שונים.

את הקיקרים פחות אהבתי, כמובן שזה משתנה מרכב לרכב ומאלמנטים לאלמנטים.

אני לא אמרתי שהקיקר פחות טוב מהדגמים האחרים שלו,אלא ברמה שווה.

אני לא אומר פה שהקיקר הוא מגבר לא איכותי,ואני לא פוסל אותו, אך לפי דעתי האודיסון והJL יהיו טובים יותר , ומבחינת איכות שמיעה הם רמה מעל לדעתי.

עוד דבר,אולי למישהו זה יאמר משהו.

שלושת המגברים מתומחרים +\- באותו המחיר.

בעוד שבקיקר אתה מקבל 180RMS , ובשני האחרים כ75-80RMS באותו המחירים.

שלושת המגברים הם בעלי מותגים ידועים ומעולים באודיו ואין פה השאווה של מגבר סיני למגבר איכותי במחירים.

אל תשכחו גם , כן הקיקר חזק מאוד, אך זולל המון חשמל.

לשני האחרים,JL ואודיסון קיים קרוס בעל הרבה יותר אפשרויות מהקיקר,

לא מכיר כ"כ את הקרוס של JL, אך הקרוס של האודיסון מלא עם BYPASS.

יש לשים לב גם לנתון הבא:

THD:

קיקר : 0.5% (בכולם)

JL אודיו : 0.03% (ב4 אום)

אודיסון : 0.05% (בכולם)

בכל מקרה, הנה נתונים שלמים של שלושת המגברים,

אודיסון - (לפי חוברת יצרן) : http://www.audison.eu/xml/products/pdf/audison_support_technical_sheets/audison_SRx4_tech_EN.pdf

קיקר : (אתר wooferetc) : http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3959

JL אודיו : http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=245

זאת דעתי.

סטס.

פורסם

1+ לאודיסון.

אם אתה מחפש מגבר איכותי אז האודיסון הוא האיכותי מבין כולם.

אם אתה מחפש עוצמה ( SPL כמו גיא AKA שומאכר ) אז ה קיקר הוא המתאים בשבילך..

אם משהו באמצע אז ה JL הוא המגבר בשבילך .

אבל מאחר ומגבר או בכלל מערכת לרכב זה עניין של טעם (הן מבחינת עוצמה / גוון / איכות / במה וכד'...)

אז המלצתי הגורפת כתמיד לבוא למפגש או שנים ולשמוע מה אתה הכי אוהב, איזה סאונד?!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני מחפש עוצמה וגם איכות וכרגע אני בכיוון הJL אך רק העוצמה מושכת אותי לקיקר אז כך ש...

מי יודע מעבר למה ש הJL מוצהר האם הוא יריץ כראוי סט של 100 RMS כראוי

למרות שאני יכול גם לעבוד איתו בגישור כן ואז בכלל השאלה אם הוא שווה את ההשקעה הJL

שבמחיר אני מביא את הקיקר שע"פ המידע פחות איכותי אבל ירים באוויר כל סט ואולי גם ירים יותר מהרצוי!

כרגע ההחלטה הינה JL האיכותי וקצת עוצמית או הקיקר העוצמתי ולא הכי איכותי

פורסם
השאלה האם הקיקר בנוסף לעוצמתו המאוד מיוחדת נגדיר את זה הוא גם יודע לספק איכות כראוי?

מעולם לא תפסתי מהחברה הזאת (חברה עם ליין שלם של סאבים שחוץ מרעש לא עושים יותר מדי). אדי לאנוספורס לעומת זאת אוהב ומעריך אותם. עניין של טעם וחיבור למותג.

יש לשים לב גם לנתון הבא:

THD:

קיקר : 0.5% (בכולם)

JL אודיו : 0.03% (ב4 אום)

אודיסון : 0.05% (בכולם)

THDהוא נתון שלא ממש מעניין אותנו. THD אומר כמה אחוזי עיוות מוסיף המגבר בהספק נתון. לצורך העניין, הקיקר מכניס 0.5% עיוות כאשר הוא מוציא 175 RMS. אפשר להניח שאם ההצהרות היו ב 150 RMS אז אחוז העיוות היה עומד על 0.05%.

שבוע שעבר נתקלתי במגבר שמוצהר 2X10 RMS ו 0.10% THD. המגבר מסוגל להוציא גם 15 RMS לערוץ אבל אז אחוז העיוות עולה ל 10%.

כמעט כל מגבר למעשה מסוגל לספק יותר כוח ממה שהוא מוצהר (בתנאים אידיאליים כמובן), השאלה היא איך הוא יישמע.

לפתוח השרשור, בתקציב שלך הייתי פוזל גם לכיוון הסאנדאון 50.4 (אם הוא נכנס בתקציב, אני מאמין שכן) ולגבי הנקמיצ'י PA1004 שמסתובב ביד שנייה. שני מגברים מאוד איכותיים וההספקים הנמוכים שלהם לא אמורים להטריד אותך.

אם אתה נעול רק על שלושת אלה שהעלת לדעתי ה JL הוא הקנייה הטובה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הנקמיצ'י לא בטווח המחיר לא שווה השקעה יותר ממה שמוצע לי כיום וזה ע:פ היכרות אישית שלי!

סאנדון 50.4 לא בתכנון.

כרגע הכיוון הינה הקיקר או הJL למרות שהאודיסון בדגמי LRX

• תוכן חדש...