Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבר 161,000 ק"מ . אכל כחצי ליטר שמן על 1000 ק"מ.

האם זה תקין? אני משתמש ב10/40 חצי סינטטי.

כדאי לעבור ל15/40 או 20/50?

יש לציין כי אני נוסע די רגוע.

פורסם

אני חושב שיש טעם לנסות לעבור לשמן בצמיגות גבוהה יותר (20W50). מה הצמיגות המומלצת ע"י היצרן?

האם בבוקר יוצא לך עשן כחול מאגזוז?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העשן יוצא רק בהנעות בוקר כאשר קר בחוץ , ברגע שחם אז יוצא מעט מאוד עשן .

העשן הוא לבן.

הצמיגות המומלצת לפי התוכנה היא 5/40 או 10/40.

פורסם

בפיאסטה מד הק"מ הוא רק 5 ספרות.

אז אם אין לך היסטוריית טיפולים מסודרת ואמינה אתה לא יכול לדעת בוודאות כמה הרכב עשה.

אולי 161K ק"מ אולי 261K ק"מ אולי 361K ק"מ.

בקשר לצריכת השמן. אם אתה מרגיש שהמנוע כבר עייף אולי תשקול לשפץ או להחליף מנוע מיבוא (יש בשפע).

פורסם

המנוע לא עייף , אבל גם לא מדהים , עושה את העבודה שלו, נוסע רגוע , בשביל 20-30 ק"מ ביום לא צריך יותר מזה.

זה רכב שני.

למה להישאר עם 10/40? ולא 15/40 ?

אני בטוח שהאוטו עבר 161,000 מכיון שהאוטו היה בבעלות זקן בן 76 (כיום) כ-10 שנים.

אם זה היה 261,000 המנוע כבר לא היה קיים לדעתי.

• תוכן חדש...