Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

עשיתי פה חיפוש על הבעיה שלי ובכל זאת ראיתי לנכון לשאול ממוקד יותר.

אתמול, תוך כדי נסיעה בעליות ברמה"ג חשתי פתאום שהמנוע מפסיק להאיץ בבת- אחת, כמעט ולא "סוחב" כשעצרתי הרגשתי שהמנוע פשוט מקרטע כאילו חסר לו דלק או שהוא נחנק. מאוד נלחצתי

נכנסתי היום למוסך וסיפרתי לו את הבעיה. מבדיקה קצרה שערך המוסכניק שכללה הקפצה של הטורים ידנית, ניתוק הקויילים, הוא החליט שהבעיה היא בקוייל שהלך לעולמו ומחירו של חדש מקורי הוא 800 ללא מע"מ. חטפתי שוק!

מחר אני מתכוון לעוד 2 מוסכים אמינים לפחות שאני מכיר ואז נראה.

השאלה היא אם בטוח זה קוייל? וכן האם זה לא רצח מחיר כזה? מה עוד סביר להניח שעליי לבדוק או משהו בסגנון?

זרקו לי עצם אנשים, לא בא לי להוציא 1000 ש"ח עכשיו (אלא אם כן אין ברירה כמובן)

תודה מראש לכולם.

פורסם

לדעתי די יקר.

אבל האם הוא בטוח שזה הקוייל? אולי יש בעיה באחד החוטים או הפלגים... צריך לבדוק כי יכול להיות שרק בוכנה אחת לא עובדת כמו שצריך בגלל מגעים או משהו נוסף

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

שלום לך חולה הגה מושבע .

מסתבר שיש מחיר (כספי) בלהיות חולה הגה ועוד מושבע...

לענייננו, מנסיוני יש סבירות שהקרטוע נובע עקב כויל לא תקין ברכב זה. עד כמה שהמכונאי שלך

מקצועי , אין לי שמץ , אבל אני נוטה לקבל את אבחנתו מהסיבה שהעלתי בפנייך .

לגבי עלות הכויל והחלפתו , המחיר הגיוני +-( בתנאי שהכויל מקורי) . ניתן לחסוך בעליות, בכויל

תחליפי סיני (לא מומלץ) , או כמו שייעצו לך מפירוק (לך תדע כמה זמן יחזיק מעמד) .

המלצה נוספת לי אלייך ידידי , שאם ואכן הבעיה נבעה עקב הכויל הסורר , תדאג להחליף

גם את המצתים , כי יתכן והסיבה שהכויל החזיר את נשמתו לפח האשפה טמונה במצתים

שחוקים\לא תואמים ...

חוכמת החיים האמתית היא אינה בלהחזיק את הקלפים הטובים,

אלא לדעת היטב איך לשחק עם הקלפים העומדים לרשותך.

• תוכן חדש...