Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חמישה חברים (לא אנשים שאני שמעתי אליהם אלה חברים!) שקיבלו שלילות בגלל הדבר הזה (אצלנו הרוסים זה בעיה). לא חבל? כמה לשנתיים, אחד לחצי שנה בגלל עורך דין תותח והרבה פחות כסף בבנק....אחד עושה רשיון מחדש עכשיו כי כבר עברו שנתיים. אחד בדרך נס רימה את הבדיקה (ויש תמונות שחברים צילמו אותו) כשהוא שתוי לגמרי-וקיבל ממני על הראש אחרי זה כי רשיון זה גם העבודה שלו, כמו אצלי.

וכולם נוסעים במוניות ונשבעו לא לשתות ולנהוג יותר...

המזל שלי שאני שונא אלכוהול:-) אבל גם אם קודם לפעמים הייתי שותה במועדונים ונוהג אז עכשיו לא תראו אותי בחיים עושה את זה. אפילו רק בגלל שיותר זול לקחת מונית מלנסוע שנתיים במוניות.

פורסם

כיצד הוא רימה את הינשוף זה דבר בלתי אפשרי אם אנני טועה?.

וכן גם אני אתמול נתפסתי . יצאתי מהמועדון שלא נכנסתי אליו אפילו ושתיתי כוסית אחת של וודקה כדי להנות יותר(אי אפשר להגיד שזה לא יותר כייף).

ואחרי שעה. נסעתי מהמקום הייתי בפוקוס לגמרי הכל היה בסדר איתי ובדיוק אחרי שניה הפנס המסמן.

בבדיקת הינשוף קיבלתי כפול מהמותר שהמותר הוא 253 . תוצאתי הייתה 553.

נחכה לקצין ולמישפט ולכל המטיפי מוסר החסידים. אני מקבל את העונש בדעה שטעיתי ועברתי על החוק.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
כיצד הוא רימה את הינשוף זה דבר בלתי אפשרי אם אנני טועה?.

וכן גם אני אתמול נתפסתי . יצאתי מהמועדון שלא נכנסתי אליו אפילו ושתיתי כוסית אחת של וודקה כדי להנות יותר(אי אפשר להגיד שזה לא יותר כייף).

ואחרי שעה. נסעתי מהמקום הייתי בפוקוס לגמרי הכל היה בסדר איתי ובדיוק אחרי שניה הפנס המסמן.

בבדיקת הינשוף קיבלתי כפול מהמותר שהמותר הוא 253 . תוצאתי הייתה 553.

נחכה לקצין ולמישפט ולכל המטיפי מוסר החסידים. אני מקבל את העונש בדעה שטעיתי ועברתי על החוק.

כנראה שתית לא מעט כלל אם יצאת ממקום שלא נכנסת אליו :lol:

פורסם

שתיתי כוסית וזהו בידיעה שאחרי 4 שעות אני אמור לינהוג ואני מאמין שכוסית אחת לא תשפיע .

שהגעתי למקום אחרי ששתיתי כוסית אחת עד שבאתי לכניסה הודיעו על סגירת קופות . ומאותו רגע עבר שעה עד שישבתי על ההגה.

VOLVO S60 2.4

פורסם

אם אתה יודע שכוסית אחת לא תשפיע עליך אז בשביל מה לשתות אותה מלכתחילה, הרי אם היא לא משפיעה אז לא נהנים

כמו שאתה אומר.

פורסם

כוונתי שלא תשפיע היא שכעבור כמה שעה אני יודע שאני בסדר . כי זה לא כמות גדולה של אלכוהול אבל בסדר מחר יש לי שימוע אצל הקצין וחודש 6 מישפט

VOLVO S60 2.4

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל שאני יוצא, אני מעדיף לא לשתות בכלל

וכבר היתה לי בדיקת אלכוהול, ב-4 לפנות בוקר ביציאה מגדרה לכיוון צומת כנות (אחרי שחזרתי מרחובות לבית) ויצאתי ממנה נקי

הסיבה לכך שאני לא שותה כמות, גם שהיא "מותרת", זה בגלל שבחזרה לבית אני גם ככה טיפה עייף (ואין מי שלא עייף במצב כזה שהשעה 4 לפנות בוקר) ופחות עירני בנהיגה.

אז על אחת כמה וכמה שאני ישתה העירנות עוד יותר תרד...אז עדיף לא לקחת סיכון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם אתה יודע שכוסית אחת לא תשפיע עליך אז בשביל מה לשתות אותה מלכתחילה, הרי אם היא לא משפיעה אז לא נהנים

כמו שאתה אומר.

אני לא יודעה מה איתך אבל יש אנשים שאוהבים לשתות בלי לדפוק את הראש (פשוט אוהבים את הטעם של המשקה) ואני אחד מהם , אני ניתפסתי אחרי ששתיתי 5 כוסות וודקה \ קוקטייל \ משהוא ובבדיקה יצאתי נקי (הוא שאלה אותי אם שתיתי ואמרתי ששתיתי רק בירה אחת).

חברים שלי לא האימינו למראה עייניהם , אני משאר שזה בגלל שיש לי חלוף חומרים מאוד מהיר אבל בכל זות עברה רק שעה וחצי מהרגע ששתיתי לרגע שניבדקתי .

וכן עדיף לא לישתות בכמויות (עדיף לא בכלל אבל יש כאלה שלא יכולים בלי זה) כי זה פשוט מוריד מהביצועים שלך ומסכן אותך ואת שאר האנשים בכביש (לא שיש מישהוא בשעות שאני חוזר בכל זות).

פורסם

למה יש את הפגישה עם הקצין אחרי יומיים ?.

והאם יש לי אפשרות לצאת זכיי במישפט? המיבחן מאפיינים רשום שהכל בסדר איתי. וקראתי שליפני שנה ניתפס בחור צעיר עם נהג חדש ובינשוף יצא לו 585 והוא יצא זכיי במישפט.

מה דעתם יש אפשרות של לצאת זכיי ?

VOLVO S60 2.4

• תוכן חדש...