Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

13 ערוצים לכל צד שמתחלקים ככה:

7 ערוצים לMID-HIGH

6 ערוצים ל-LOW

תמונות שלו:

http://www.sonicelectronix.com/pictures.php?id=7198

נתונים חשובים שלו:

• Full Octave EQ: A 7-band full octave equalizer controls frequencies above the bass range; the center frequencies are 250 Hz, 500 Hz, 1 kHz, 2 kHz, 4 kHz, 8 kHz, and 16 kHz. The rotary knobs adjust the signal +/-12 dB. There's a notch at each knob's center position so it's easy to return to the flat setting.
  • Half Octave EQ: A 6-band 1/2 octave equalizer controls the bass frequency range; the center frequencies are 31.5 Hz, 45 Hz, 63 Hz, 90 Hz, 125 kHz, and 180 kHz. The rotary knobs adjust the signal +/-12 dB. There's a notch at each knob's center position so it's easy to return to the flat setting

• THD: 0.005%

**מה דעתכם עליו ?

מצד אחד אנשים אומרים לי שזה EQ טוב מאוד ויכול לעזור בכיוון המערכת.

מצד שני אומרים שהוא רק יכניס רעשים למערכת.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

כל מכשיר נוסף מכניס רעש נוסף למערכת - אין דבר כזה שמכשיר לא מכניס רעש למערכת - השאלה היא עד כמה זה שמיע אם בכלל.

המוצרים של אודיוקונטרול בתחום עיבוד אות הם מהטובים שאתה תמצא בשוק בייצור סדרתי.

אני לא הייתי חושש לרגע להשתמש במוצר שלהם שמאפשר לך גמישות נאה מאוד (13 ערוצים לכל צד).

השאלה היא אם אין לך אלטרנטיבות אחרות טובות יותר? מה עלות הרכישה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במחיר הזה אני לא מצליח לחשוב על מוצר טוב יותר למען האמת.

במחיר של קצת יותר מכפול מזה כבר הייתי מציע לך להשתדרג בפרוססור 3sixty.2 של רוקפורד - יתן לך כבר בעצם את כל מה שאתה רק צריך למערכת בתצורת בי-אמפ (שני חלקים) + סאב + סנטר (לא שזו אופציה שכיחה במיוחד כן?)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מעוניין להשקיע נכון לעכשיו סכום של 1400 +-.

רק שאלה כללית על הרוקפורד שאני אדע לעתיד:

לפי מה שאני מבין יש לו רק כניסות בתצורת כבלים רגילים של רמקולים ויציאות RCA.

האם יש לו גם כניסות RCA ואז הוא משמש בעצם כפרוססור/אקולייזר/קרוס ?

עוד חוות דעת על האודיו קונטרול EQL יתקבלו בברכה.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

פורסם

יש לו גם כניסות RCA - שש כניסות יפות ונחמדות.

וכן - המוצר יכול לגרום לסאונד של המערכת שלך להשמע ""קראנצ'י"" ולא המוצר לא מגיע עם הבחורה והמגנום!

Pioneer TS-X150

פורסם

אז למה כל מי שקונה את ה3sixty.2 משתמש בו כמנחת לרדיו דיסק מובנה ?

:shock:

3sixty.2+רדיו דיסק בשווי 800-1000 = בתיאוריה לפי הפיצ'רים של ה3sixty.2 שילוב ושימוש בו כפורססור חיצוני אמור להיות מושלם-המון אפשרויות כיוון חיתוך ושלל אופציות נוספות.

המערכת שלי למכירה

פורסם

לא רק בתאוריה גם בפרקטיקה.

הקאץ' היחידי הוא שכרגע לא ניתן לעבוד איתו 3WAY רק 2WAY

עד ליציאת הדגם החדש.

אלי

פורסם
אז למה כל מי שקונה את ה3sixty.2 משתמש בו כמנחת לרדיו דיסק מובנה ?

:shock:

3sixty.2+רדיו דיסק בשווי 800-1000 = בתיאוריה לפי הפיצ'רים של ה3sixty.2 שילוב ושימוש בו כפורססור חיצוני אמור להיות מושלם-המון אפשרויות כיוון חיתוך ושלל אופציות נוספות.

ה3SIXTY נועד מראש כיחידת אינטגרציה בין מערכות OEM להגברה ברכב.

זה שיש לו כניסת RCA רק מספק את שאר המשתמשים שלהם יש אופציה לפריאווט דרך RCA.

לא לשכוח שיש גם מכשירים מקוריים עם RCA או עם אפשרות להוצאת פריאווט ככבל RCA.

לגבי השימוש שלו כפרוססור חיצוני אז כן, זה גם הרעיון.

אגב, דבר דומה לזה בדיוק זה הביט-1 של אודיסון שגם הוא יכול להיות פרוססור חיצוני מעולה, וכמובן גם יחידת אינטגרציה למערכות OEM.

אגב, שניהם נשלטים ע"י תכנה חיצונית, שזה לטעמי החסרון הבולט של שניהם מול מתחרים כמו אלפיין 701 וכו'.

under construction..

פורסם

השאלה היא בעיקר מה אתה מחפש שיעשה?

מה בדיוק הבעייה שלך? פיקים ספציפיים? אולי אקולייזר פרמטרי יעזור לך יותר

מאיפה אתה קונה? מהאינטרנט? חו"ל?

אם כן אז מוכרים לדוגמא 2 eqt יד שנייה כרגע ב100 דולר שזה יתן לך הרבה הרבה יותר גמישות

ב150 דולר בערך אפשר לקנות dqt

אם אתה סתם מחפש גרפי 7 בנדים מחובר לשני הצדדים בשביל לעדן קצת את הצליל אז אם אני לא טועה יש כמה אופציות פה בפורום מכירה ( וגם שלי יצטרף לשם בקרוב אני מקווה )

בקיצור בוא תדייק במה אתה מחפש ואז נוכל לעזור לך למצוא

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

כרגע אין לי בעיה.

רוצה פשוט לשפר ולהוציא את המיטב מהמערכת הקיימת.

שאני רושם "כרגע אין לי בעיה" זה מהסיבה היחידה שאני לא יודע ורק יכול לשאר מה אקולייזר כזה יכולל לסאונד של המערכת שלי.

המערכת שלי למכירה

פורסם

אקולייזר נועד כדי לעזור להשטיח פיקים ולהרים בורות ( עדיפות להשטחת פיקים )

אז אם אין לך פיקים או בורות כלשהם שמפריעים לך אין לך צורך באקולייזר

הוא גם יכול לאזן במה בכמה מקרים

אצלי אישית זה מאוד עוזר לי לשלוט על תדרים שמפריעים לי וזה הכי פשוט שיש ( 7 בנדים מחובר )

לדעתי אם זה סתם בשביל ל"ייפות" את הסאונד אין לך צורך ביותר מ7 ערוצים גרפי מחובר שאפשר להשיג בשליש בערך מהמחיר של הeql

דרך אגב התעסקת בכלל עם הפרמטרי של המכשיר שלך שאתה הולך על גרפי?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
לא רק בתאוריה גם בפרקטיקה.

הקאץ' היחידי הוא שכרגע לא ניתן לעבוד איתו 3WAY רק 2WAY

עד ליציאת הדגם החדש.

אלי

אם יש לך פרטים על המוצר אז זה יהיה נחמד אם תוכל לספק לזה לינק.

לגבי מה שניר אמר על הפרוססורים -

הביט 1 נמצא בסקלת מחיר הרבה יותר גבוהה מהרוקפורדים נכון לעכשיו ולכן הופך את הרכישה שלו לפחות כדאית - בטח ובטח כאשר מדובר בסט קדמי שני חלקים.

גם השימוש והיתרונות של שני הפרוססורים שונים מאוד בעצם כי הסדרה של ה3sixty מיועדת מבחינת יכולות חלוקת צליל יותר לתחום של מולטימדיה או קולנוע ביתי ברכב - יש להם יציאה אחת ייעודית לסנטר כמו גם יציאה אחת ייעודית לסאב.

בניגוד לזה לביט 1 יש שמונה יציאות אנלוגיות ואתה יכול לעשות איתן מה שאתה רוצה פחות או יותר.

לביט 1 יש כניסות ויציאות דיגיטליות מה שלא קיים עד כמה שזכור לי ברוקפורד.

מעבר לזה שהביט אחד הוא גם מיועד לאינטגרציית OEM הוא מיועד לסדרת התסיסס של אודיסון והוא מסוגל לשלוט על המגברים שלהם בעזרת כבל רשת (כבל רשת RJ45 של מחשב אבל זה לא כבל סטנדרטי עד כמה שזכור לי).

לביט 1 - יש יחידת שליטה DRC שמאפשרת לברור כמה מקורות ומצבי זכרון שונים ללא צורך בניהול המכשיר בעזרת המחשב - יתרון עצום ומובהק ע"פ הרוקפורד.

לביט 1 - יש כניסת USB ולא בלוטוט' בניגוד לרוקפורד - בעיניי יתרון - אבל זה כבר נושא מאוד אישי.

החסרון של הביט 1 לעומת הרוקפורד בקטע הזה הוא שאת התוכנה של הרוקפורד אפשר להתקין כמעט על כל פוקט PC וPDA ולכן מאוד נוח בסופו של דבר בעוד הביט 1 דורש מפלצת בגודל של לפטופ שבשביל סביבת רכב זה בהחלט לא נוח - בכדי לעשות כוונים מתקדמים כמובן.

והחסרון הכי מובהק של הביט 1 - המוצר יצא לשוק מוקדם מידי בעוד הרוקפורד יצא לשוק עם גרסאות יציבות. נכון לעכשיו יש כבר גרסא יציבה מאוד למוצר אבל עדיין עובדים על גרסא יציבה יותר - הפיצ'רים שמדובר עליהם לתיקון לא נוגעים בסאונד אלא בשימושיות ובתפעול של המוצר וזה כבר דברים שהם שוליים מאוד.

מבחינת איכות צליל - הביט 1 מדורג גבוה יותר, לדעתי - זה זניח כי הרוקפורד מאופיין באיכות צליל פנטסטית סה"כ.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...