Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס/ניסאן/סובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם בבחירת רכב על מה כדאי יותר ללכת ?

פורד פוקוס מליסינג ? סובארו (אם כן איזה ?) ניסאן אלמרה , התקציב העומד לרשותי הנו-55000 ש"ח ואולי מעט יותר.

מה אני יכול להשיג בתקציב מועט זה ? חשוב לי רכב עם ק"מ נמוך מיד ראשונה שישרת את משפחתי שנים רבות

(לאחרונה חיפשתי ואני עדיין מחפש אלמרה מודל 2005-אך לא מצאתי משהו מעניין):-(

אשמח לשמוע דעות וטיפים

פורסם

אני הייתי חושב יותר לכיוון המזדה 3 שמשרת הרבה משפחות להרבה זמן ואתה תמצא הרבה שמורות וזה אחלה אוטו.. ואת השאר התקציב תשאיר לדלק.

בהשוואה בין המזדה לאיפרזה ניו אייג'.. האימפרזה עם מתלים יותר טובים והמאזדה עם בלמים יותר טובים ויותר מומנט וגם למזדה יש בקרת אקלים..

כ"ס הבדל של עד +7עד10 למאזדה.

הקטע שמפריע לי זה 'השנים רבות'.. ומניסיון חלקים של אימפרזה ניו אייג' יותר זולים מהמאזדה.. והמאזדה נשחקת יותר מהר.. אבל אני מדבר על חבר שיש לו סובארו גראנד לאונה מעל 8 שנים..

בסופו של דבר מאזדה 3 ולטפל ברכב מעולה כמו שצריך בזמן.

בהצלחה

פורסם

הרץ חיפוש על כל אחת מהמועמדות.

מן הסתם תגלה שהניסן אלמרה נהנית ממוניטין של אמינות כמעט מוחלטת,עלויות אחזקה זולות יחסית בשל ביטוח זול,מרווח טיפולים והיעדר רצועת תזמון מגומי.

תגלה גם שהפוקוס נוחה יותר והנדסת האנוש שלה טובה יותר אך היא פחות אמינה ועצלה למדי בגרסת ה-1600.

אימפרזה-משהו ביניהן..

סה"כ כולן באותה קטיגוריה,אף אחת אינה גרועה ואף אחת אינה מבריקה (למעט אולי סוגיית אמינותה של האלמרה שהיא באמת יוצאת דופן ובעיקר בדגמים הראשונים שיוצרו ביפן)

מה שבאמת חשוב וכפי שציינת,מצא רכב שמור עם ק"מ נמוך ושטופל נכון ובמוסך מורשה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה על התשובות , ננעלתי על ניסאן מודל 2004 2005 אך לצערי

ישנו קושי למצוא אחת עם ק"מ נמוך ויד ראשונה , לצערי השוק מלא בתכמנים (בלשון המעטה)

פורסם

אכן מחירה זול יותר אך לא בצורה משמעותית. הפוקוס 2006 (מטרייד אין הדגם הפשוט ביותר) עולה כמו ניסאן מודל 2006

המאזדה הפרש של שנתון. אך לניסאן אין שוק כמו חברותיה וירידת הערך שלה גבוה יותר

פורסם

לניסן יש שוק מספיק טוב כדי להימכר ודיי מהר,הרכב כבר ספג את רוב ירידת הערך שלו בשנים הראשונות ומה גם שתיקנה בזול תימכור בזול! הפרש של שנתון לפעמים יכול להגיע ל 5K ויותר וזה משמעותי.

:fadein:
  • תוכן חדש...