Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עכשיו, אחרי יום עבודה, אני מניע את הרכב, הוא מגמגם טיפה (לא נכבה) עובר למצב סרק תקין, אבל מוציא הרבה עשן לבן, וריח מסריח.

יש הטוענים שזה אחרי יום קר, גשם וזה. אבל לא יודע, נראה לי לא סביר הכמות עשן שהייתה.

(כשהגעתי כבר הבייתה, לא היה עשן לבן, אז אולי זה בסדר?)

מה שמוביל אותי הלאה, שחשבתי אולי היא טוחנת שמן, אז החלטתי לעשות בדיקה, וראית שזה ירד למינימום.

ה"בעיה" היא, שעשיתי טיפול 10K לפני שבוע וחצי. והחלפתי שמנים והכל. לא היה חסר. לא סביר שתוך שבוע ילך כל השמן.

לשואלים, לא שמתי לב לשלולית שמן מתחת לאוטו.

ועוד שאלה לגבי הקסנון, לפני שאני רץ לקחת משכנתא לנורה.

פנס שמאל כבר לא עובד יותר, לא בגוון אחר ולא כלום. בהדלקה הוא מנצנץ טיפה, וכבה.

השאלה אם זה בוודאות נורה, או אולי מגעים\רטיבות, או חלילה בלאסטר.

תודה רבה לעונים,

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

טפל במערכת קסנון רק כאשר המצבר מנותק.

נורות תוכל בקלות לרכוש מ-EBAY בחצי מהעלות בארץ ואפילו פחות. מומלץ להחליף את 2 הנורות יחד על מנת שהעוצמה תהיה אחידה.

Veni Vidi Vici

פורסם

טוב,

ירדתי לאוטו אחרי שהיה כבוי כ3וחצי שעות. בדקתי שמן, והיה מספיק. לא ירד מהמקסימום אפילו.

(כשאז בדקתי שמן, הרכב היה מונע כ-5 דקות, כנראה שזאת הסיבה)

הנעתי שוב, לא היה עשן לבן, אלא רק לאחר כמה דקות.

אולי בגלל הקור? כי האמת גם יוצאים אדים מהפה.

אבל בכל זאת הייתה כמו נאה של עשן, זה דיי מלחיץ אותי.

יש ממה להלחץ או שזה סתם?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

כל רכב יוציא עשן לבן במזג אוויר שכזה,ככה זה בחורף לעניות דעתי

גם אני כשאני מניע את האוטו בבוקר (6בבוקר) ומחכה דקה לפני הנסיעה,או לחלופין עומד ברמזור,הרכב מוציא עשן לבן חלש מהאגזוז

שוב - לדעתי אין לך על מה לדאוג והכל עובד בסדר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגבי כמות השמן שירדה - האם בדקת לאחר הטיפול שמילאו עד למקסימום ?

אם לא בדקת סביר להניח שלא מילאו.

על כל פנים אם אתה נוסע והרכב לא מעשן תוך כדי נסיעה, אזי סביר שהכל בסדר והעשן שאתה רואה הוא עקב הטמפ' הנמוכות שיש כרגע בחוץ.

פורסם

גש למוסך שאתה מטפל בו ושיבדקו את הגומיות שסתומים מה מצבם,

אם זו לא הבעיה, אז אני לא רוצה לחשוב על מצב שזה יתגלגל לטיפול של רינגים(מקווה מאוד):?.

בכל מקרה אל תזניח את זה, זה יכול רק לגרוע על המצב.

לגבי הקסנון הייתה לי בעיה דומה, יכול להיות שזו לא הנורה, במקרה שהיה לי השנאי עצמו עשה בעיות והיה להחליף אותו.

כשהחלפתי, לא היו יותר בעיות בנורה.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
תעשה ניסוי כזה -

בערב, תעשה נסיעה, ובסוף הנסיעה,

תאטום את האגזוז עם ניילון,

כדי למנוע חדירת מים במשך הלילה.

ואז בבוקר תתניע ותבדוק.

הצעה הגובלת בסכנה לכן אינני ממליץ לך לבצע זאת.

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי הקסנון: תחבר את BALLAST שבצד ימין שעובד למנורה התקולה ,אם היא נידלקת הלך הBALLAST ,אם לא הלכה נורה , ואותו דבר אתה יכול לעשות צד שני על מנת לבדוק את הBALLAST.

אני מאמין ואתם

פורסם

תנסה להיות יותר מדויק לגבי ה"עשן הלבן". האם זה עשן או אדים

אדים בד"כ מתפוגגים כחצי מטר אחרי יציאת האגזוז וזה תקין בד"כ במזג אויר קר גם במכוניות חדשות

אם זה עשן הוא יתפוגג מטרים רבים אחרי יציאת האגזוז ואם זה קורה לך רק אחרי שהרכב כבוי לזמן רב יחסית ואח"כ מפסיק, זה ככל הנראה גומיות שסתומים יבשות.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

זה כמו שתיארת במקרה השני,

העשן מתפוגג מעל החצי מטר. כ-2 מטרים.

מה הדחיפות בהחלפת גומיות השסתומים? מה העלות?

לגבי ירידת השמן, שימו לב שעדכנתי. שלא חסר שמן, פשוט לאחר שהאוטו היה מונע כ-5 דקות. בדקתי לאחר מנוחה של כ3 שעות והמפלס היה בסדר.

לגבי הקסנון הייתה לי בעיה דומה, יכול להיות שזו לא הנורה, במקרה שהיה לי השנאי עצמו עשה בעיות והיה להחליף אותו.

כשהחלפתי, לא היו יותר בעיות בנורה.

אלעד

מה ההשכלות בהחלפת שנאי? (תקציבית)

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

• תוכן חדש...