Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

אני צריך המלצה לצמיג איכותי לרכב שלי.

המידה 195/70/14 איך הצמיג הזה? 195/70R14 GT-2 91TGoodyear

או צמיג חברת Hankook 195/70R14 H415+ HR 91H

תודה

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תודה נראה לי שאני אלך על ,goodyear יש דגמים מומלצים בצמיג הזה? כי ראיתי שיש מספר דגמים לצמיג.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה יכול ללכת על הדגם של הgood year שהזכרת בהתחלה, אם אני לא טועה הוא גם הכי זול מבין הכמה שמופיעים באתר אבל

תבדוק בפנצ'ריה שאתה הולך אליה כמה המחיר שהם נותנים אולי יתמזל מזלך ויתנו לך מחיר קצת יותר זול:wink:.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אם יש לך לאומי-קארד, יש מבצע בצמיגיות של tire club - צמיג שלישי חינם. קניתי שם שלישיית Toyo ב-920 שקל לפני שבוע וחצי.

המבצע תופס גם על Hankook, אבל Toyo קיבל דירוג גבוה יותר במבחן הצמיגים האחרון של Auto Express.

בלי קשר ללאומי-קארד, למיטב זכרוני בשבוע שעבר היה מבצע של צמיג שני ב-70% על צמיגי Kumho באוטו דיפו. אולי המבצע עדיין ממשיך.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

מצטרף לשרשור במקום לפתוח חדש:

הוצעו לי 4 צמיגי bridgestone 175/65R14 דגם SF-321 תאריך ייצור 2908 (שנה 2008,שבוע 29) במחיר של 300 ש"ח לצמיג (סה"כ 1200 ש"ח) עבור מגאן סדאן 99 1.6.

האם מישהו מכיר או יודע,ויכול לתת חוות דעת?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

ברידגסטון או יוקוהמה הרבה יותר טובים מהרבה מותגים שהןזכרו כאן.

אני קניתי יוקוהמה CDRIVE 195.65 על 15 ב 320 ש"ח בצמיג ישיר בפתח תקווה.

וקניתי רק 2

לדעתי הם יתנו לך מחיר טוב יותר ל 4 (פחות מ 300 לצמיג)

בדוק ועדכן.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אני חושב שהיוקו c drive לא קיימים במידה שפותח השרשור מחפש, בגלל זה לא המלצתי לו על יוקו.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...