Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההמלצה שלי היא שתגיע למפגש בשבת - תביט בהודעות בדביק.

תשמע סטים של כל מיני יצרנים ותחליט בעצמך - זה משהו שאי אפשר לעשות בשבילך - אין לנו את האזניים שלך... אלא אם כן אתה מעוניין לאבד אותן :-D

אחרי שתינעל על כוון יהיה אפשר להמליץ לך על סטים בגדול התקציב המתאים.

כמעט לכל יצרן יש כמה דרגות של סדרות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני עדיין חושב שבמקביל לשדרוג הקומפוננט יש צורך גם ברכישת מגבר, אחרת פשוט לא תנצל

את הקומפוננט כיאות וכל הגברה בעוצמה (לא יודע באיזה וואליום אתה אוהב לשמוע) יגרור עיוות בסאונד

בכל זאת HU מוציא בערך 18 וואט RMS וגם זה בנדיבות

אלי

פורסם

תודה על ההצעה למפגש האודיו אבל אני לא אוכל להגיע ביום שבת הזה, ובלי קשר אני רוצה לסיים עם זה כמה שיותר מהר.

אתם מכירים קומפוננט נחמד באיזור 1500 שקל שלא מצריך הזמנה מחו"ל או משהו בסיגנון? משהו שאפשר להשיג בזאפ אפילו.

פורסם

כן יש קומפוננטים מעולים במחירים הללו כדוגמאת המורל דוטק אוביישן שהוא סט הכי טוב שאני מכיר ביחס לתמורה למחיר שלו.

הוא נמכר באיזור ה1200ש"ח+- ושווה כל אגורה.

בנוסף, יש לך סטים של הרץ' כמו ההיי-אנרג'י, או פוקאל V2 שהם גם מאוד מומלצים.

בתקציב של 1500 ש"ח זה פחות או יותר הסטים היותר מוכרים ומוצלחים.

אם תגדיל תקציב ל2000ש"ח יהיה לך מבחר עוד גדול יותר.

קח רק בחשבון שעל סטים כאלו אתה חייב מגבר כדי לנצל אותם, אם אתה לא חושב על הגברה אז תרד מסטים כאלו.

והעצה השניה שלי, אם אתה מוגבל מבחינה תקציבים למחירים נמוכים תלך מראש על יד שניה, האופציות הם רבות והתמורה לכסף היא גבוהה יותר.

under construction..

פורסם

כן האמת חשבתי למצוא כאלה בתור יד שניה, אז אני אלך על אחד מהסטים שהמלצת ואנסה להקשיב להם לפני הרכישה אולי.

ולגבי מגבר, אני מתכנן לרכוש מגבר משומש, בהנחה ואני מתכנן להתחיל עם אחד מהסטים המומלצים למעלה איזה מגבר להוסיף להם?

אגב, קיימת דרך כלשהי להחביא סאב מבלי שיראו אותו? או להסוות אותו? נגד גנבים הכוונה, כמו כמו שרשמתי בעמוד הקודם אפשר ליראות אם יש לי סאב או לא.

פורסם

טב כניראה שלא יצא לי לשמוע משהו בזמן הקרוב, קיים אתר כלשהו שמעביר ביקורת מקצועית עם דירוג על הרמקולים האלה?

או על רמקולים וציוד אודיו לרכב בכלל?

פורסם

כמו שנאמר, לפי דעתי דבר ראשון בשידרוג והשיפור המשמעותי ביותר בסאונד והשמיע ביותר, זה סט קומפוננט חדש.

אח"כ מגבר וHU.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ביקורת לא חשובה כמו הטעם האישי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

כן אבל אין לי ממש טעם בדברים האלה, אם זה עוזר יש לי במחשב מערכת של לוג'יטק Z5500 אם מישהו מכיר ואת מה שכל השילוב הזה מוציא אני דווקא אוהב.

אז אם ככה הקומפוננט צריך להיות חזק מעט שאוכל להגביר אותו ולא יקרע אחרי שימוש קצר.

• תוכן חדש...