Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לבדוק עיוות אות דרך מחשב נייד

כלומר לחבר את היציאות rca מהhu לline in במחשב ולקבל מידע על איכות האות , האם יש קליפינג ואיפה יש וכו'?

הסיבה היא שאני חושד או באקולייזר שלי או בhu שלי בעיוות תדרים מסויים שגורם לי לדפיקת רמקולים..

מה שקורה הוא שאיכשהו וופר ימין מתחיל לעשות רעשים אחרי כמה זמן כאילו הממברנה זזה יותר מדי חופשי ( יוצר צליל כאילו הממברנה פוגעת במשהו ) , הרעש נחלש ככל שאני מוריד את תדר ה400hz באקולייזר שלי

הדבר קרה לי במידבאסים קודמים שהיו לי של cerwin vega , ואחרי ששלחתי אותם לתיקון אצל אומגה אודיו וחיזקו לי את הספיידר , הנמכתי את תדר ה400 הרץ והכל היה בסדר

פשוט חשבתי שאני מעמיס עליהם יותר מדי כי הם היו מוגברים פשוט אקטיבית וחשבתי זה עייפות החומר ( רמקולים ישנים , יחסית פשוטים וכו' )

את הk2p רכשתי לפני כמה חודשים ועכשיו התחילו לי גם בעיות ( עברו לפני שבועיים תיקון אצל אומגה אודיו , אבל על בעייה בכלל של ניתוק ומה שקרה שפשוט ההלחמות של הטרמינלים קצת נחלשו אז סידרו , כנראה אני אביא את הימני שמחרחר מחר שוב אליהם )

הk2p והסרווין היו מוגברים על מגברים שונים ככה שזה לא המגברים

עשיתי אלמיניציה לגורמי הבעיות והגעתי ל4 אפשרויות ( מהכי חשוד להכי פחות ):

1.אקולייזר

2.רדיודיסק

3.קרוס

4.כבלי rca אולי?

בקיצור הם מישהו יודע אם ניתן לעשות כזאת בדיקה בבית איכשהו?

ברמה העקרונית זה לא אמור להיות כזה מסובך כי זה רק קבלת מידע מהאות והצגה שלו על המסך

תודה מראש לעוזרים

אופיר

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יש אפשרות לעשות בדיקה עם מכשיר RTA תעשה חיפוש קצר טתה בטוח תמצא איפה לעשות .

עם את ממרכז הארז אז יש אצל סאונד סטורם (שמעון)

פורסם

אפשר לחבר אוסילוסקופ ולבדוק את העיניין.(זה בעיניין הרדיו דיסק לגבי עיוות)

הרמקול יכול לעוות גם כן אחרי X זמן בX ווליום ממושך (סליל מתחמם)

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תוכן חדש...