Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,התקנתי היום פילטר אוויר פתוח באימפרזה גראנד לאונה 94

ורציתי לדעת מה זה מוסיף אים בכלל,

האים יכול להיגרם איזשהו נזק לרכב

והאים יש בזה יתרון מסוים מעבר לפסיכולוגי.

שאלה נוספת:יש קונקטור שמתחבר בפילטר אוויר גם ברגיל וגם בפתוח בצד והבנתי שזה האייר פלומטר

אבל יש גם חיבור חשמל בצידו השני שלי החוט ואצלי הוא משוחרר האים זה אמור להיות ככה,ואים לא לאן מחברים אותו.

חברים תודה רבה לכולם ומקווה לקבל עזרה ממישהו שמבין ברכב הזה.:wink:

imprza new age

פורסם

חגי שלום רב !

חוץ מעלייה עצבנית בצריכת הדלק, והרגשה פסיכולגית, של שיפור בתאוצה, של רכב שהתאוצה בו, היא גם כך הרסנית, מסנן האוויר הפתוח מיותר, ויש לפרקו מהר ככל האפשר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, עלייה עצבנתי בצריכת הדלק? קצת מוגזם.

מסכים איתך ששיפור לא יורגש מזה, אבל בכל זאת אם הפילטר ממוקם במקום טוב, עם מגן חום

זה לא יהיה יותר גרוע.

פה גם נכנסת המילה חיפוש בפורום שיפתור הרבה שאלות.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אכן יש עליה בתצרוכת הדלק ולפעמים היא רבה מאוד.

היא נגרמת בשל רצון הנהג לשמוע את צליל היניקה ולכן הוא לוחץ את דוושת הגז באופן רב יותר וחזק יותר מבעבר, עובדה הגורמת לעליה ניכרת בתצרוכת הדלק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ערב טוב לכולם,תודה על תגובתכם שעזרה לי מאד אבל ביצעתי חיפוש בפורום לגבי

סובארו אימפרזה 94 ולא ראיתי איזה שרשור שנפתח על פילטר פתוח לאוטו הזה ספציפית,

ולכן אני שואל שוב האים יש קשר ממשי בין הרכבתו של הפילטר לבין צריכת הדלק,

או לחלופין האים יש צורך בפעולה מסוימת כדי למקם אותו נכון או שבנוסף לפירוק הפילטר המקורי

צריך לבצע משהו נוסף.

שוב לכול אלה שמיתמחים בפורום שיפורים,אין לי מושג בעניין אין לי שום מטרה להפוך את הרכב לטורבו,

סתם זה בשביל הכיף שלי ואני באמת לא נוסע מהר בכלל בכבישי ארצנו כי הרישיון שלי זה הפרנסה שלי,

אני עובד אים רכב צמוד.

אשמח לדעת בנוסף מהו מגן חום,למה צריך אותו ואיך אני יוצר אחד כזה אים אני צריך לאוטו שלי.

שוב מדובר על גראנד לאונה אימפרזה אוטומט 94 אני מבקש עזרה לגבי זה ממישהו שמכיר את הרכב הזה במיוחד.

תודה לכולם וסליחה שזה ארוך,שבוע מבורך לכולכם.

imprza new age

• תוכן חדש...