Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ביום שני האחרון חזרתי מתאילנד, הייתי שם 9 ימים בירח דבש עם אישתי.

התכנון המקורי היה לטוס למלדיבים,אבל בגלל שהכל כבר היה מלא,אישתי לחצה לטוס לפיליפינים (בורקיי,למי שמכיר), אבל אני העדפתי לרדת מזה כי יש לי סטיגמה קצת שלילית לגבי הפיליפינים (קצת מטומטמת הסטיגמה,אבל קיימת..),אז לחצתי על יעד שאמנם כבר ביקרנו בו,אבל נהננו בו מאוד בפעם הקודמת,כך שאישתי התרצתה, והיעד נבחר:

קוסמוי.

למרות שהמלונות בתאילנד,ובייחוד בקוסמוי מאוד מפוארים,החלטנו להתפנק בירח דבש עד הסוף,ואת התקציב שתכננו למלדיבים פשוט להעתיק לתאילנד, אז לקחנו מלון מדהים,שכל חדר בו הוא סוג של וילה,שיש בה כמובן מיטת קינג סייז,LCD,DVD ומערכת קולנוע בייתי,אבל הבונוס העיקרי היה בדמות אמבטיה ומקלחת מגניבים שנמצאים בחצר (לא חדר סגור), מכן בריכת שחייה פרטית בחצר בחדר.

כמובן שכל העסק הזה מוקף בחומה ועצים וכו',כדי שלכל חדר תיהיה הפרטיות שלו.

החוף שבו מוקם המלון זה בחוף Choeng Mon beach, שזה החוף הצפוני יותר באי,שהוא יותר שקט ומבודד, כ-7 דקות נסיעה מה-Chaweng beach שזה איזור הבילויים והמועדונים,ששם יותר שוקק ורועש,והחוף יותר מלא באנשים.

החוף במלון פשוט מדהים ומאוד שקט.

את רוב הזמן העברנו בהרבה בטן-גב, בין אם בבריכה הפרטית או בחוף הים.

ביום הראשון יצאנו לטיול עם ג'יפ של המלון מסביב לאי,וביקרנו בכל מיני אטרקציות:

*"סלעי סבא וסבתא"- ככה הם נקראים,ומה שהתאילנדים ניסו להעביר זה שיש סלע אחד שצורתו כצורת איבר המין הזכרי והשני כצורת איבר המין הנקבי (נראה לי שכשצילמתי בוידאו את הסלע ה"נשי", הסלע בדיוק היה באורגזמה,כי בדיוק הגיע גל והסלע השפריץ לכל הכיוונים....).

*מופע נמרים-ציפורים-אקווריום- מופע נחמד,למרות שבא לך שהנמר יתן איזה ביס למאלף כי הוא די מתעלל בו, בסיום המופע מי שרצה הצטלם עם הנמרים (כאמור,תמונות בהמשך).

*טיול פילים-כי להיות בתאילנד בלי לעשות טיול פילים זה לא תאילנד,במיוחד כשהמוביל התאילנדי שר כל הדרך "פיל פילון אפו...".

ביום למחרת החלטתי שאני צריך לפצות על החסכים המוטוריים שלי בהונג קונג,אז לקחתי אופנוע ים לאיזה שעה והתחרעתי עליו כמו שצריך,היה תענוג.

יום לאחר מכן שכרנו רכב,מיצובישי STADA (הידוע בארצנו כמאגנום),ויצאנו שום לחרוש את האי,ושוב,להשלים לעידן חסכים מוטוריים...

היה יום מגניב לאללה, הרבצנו הליכה של איזה שעה וחצי בהרים,טיפסנו וטיפסנו,רק כי כל הדרך היה שלט עם הכיתוב "לנקודת התצפית",עם חץ שאמור לסמן את הכיוון.

אחרי שעה וחצי ששנינו כבר התאדינו, הגענו לנקודת תצפית,והדבר הראשון ששנינו אמרנו זה "מה,הם רציניים??"- הדבר היחיד שראו מאותה נקודת תצפית היה את צמרות העצים שלפני שעה וחצי ראינו למטה גם את הגזע שלהם....

אבל היה מגניב למרות הכל.

המשכנו לטייל והחלטתי לבדוק את העבירות של הרכב אז טיפסתי כל מה שהיה ניתן לטפס,וגם כמה שלא ממש הלך,עד שפתאום ראיתי שלט מנצנץ "ATV", ושוב חץ עם כיוון.

ATV למי שלא יודע זה טרקטורון.

משם יצאנו לטיול של שעה וחצי טרקטורונים, במהלכן עברנו בנופים מדהימים של הרים ופרדסים, ואז התחלתי להציק למדריך שאני רוצה קצת שטח שאפשר להנות מהטרקטורון יותר, אז הוא הוביל אותנו לשטח ענק של כורכר עם המון מדרגות סלע שאפשר לטפס ולרדת עם הטרקטורון, ותוך כדי שאנחנו בודקים את העניין המדריך התחיל לאתגר אותי עם דברים יותר "מורכבים" כמו נסיעה על שני גלגלים,צלחות וכו', ואחרי שהוכחתי שליטה טובה בעניין,עברנו לסשן של וידיאו.

מעבר לכל אלה כמובן היה ביקור חובה בקרטינג של קוסמוי,שזה המסלול השני הכי טוב שהייתי בו,עם קרטינגים מקצועיים תחרותיים,אחרי חצי שעה שם וחוסר תחושה של התחת מרוב ויברציות, יצאנו מהמסלול,ואז קלטתי שלט עם אופנוע מוטוקרוס, כמעט פניתי לשם,אבל למרות הפצרות של אישתי שהיא רוצה שאני אעשה גם מוטוקרוס (כי בהונג קונג אני רוכב מדי פעם על מוטוקרוס), החלטתי לוותר על העניין, בכל זאת, ירח דבש.....

:lol:

את הערבים העברנו בבילויים באיזור המועדונים, כאשר אני עמדתי על כלל ברזל של מסאז' 1 (לפחות) ליום,אז כמובן היו הרבה מסאז'ים,שכהרגלנו לאחר שהמסאז' נגמר,היינו יוצאים ישר למועדונים להתפרק ולשתות קצת.

אפרופו שתייה,על הצד הזה הופקד בקבוק גריי גוס,שזה לכינויי "וודקת הבית", בקבוק שמפנייה ועוד 2 בקבוקי יין,שמילאו את תפקידם בצורה מצויינת במהלך ירח הדבש.

על הצד הגסטרונומי הופקדו כמויות גדולות של PAD THAI,שזה בערך האוכל המסורתי (והטעים), שלל דגים על האש, אגרולים, צ'יפסים ושלל מטוגנים ומשמינים אחרים.

על הורדת הבטן שגדלה בעקבות הצד הגסטרונומי מופקד חדר הכושר שבו אנחנו מתאמנים.....וזה הולך להיות קשה.

את היום שלפני החזרה הביתה בילינו בקופנגן, אי עם נופים מדהימים, חופי טורקיז, ים של כוסיות, מעט מאוד כוסיות שגם משתזפות עם בגד ים עליהן...

קופנגן מדהימה, אבל חוץ מהמסיבות של הלילה, היא משמעממת ברמות.

אבל החופים......רק בשבילם ובשביל הנוף שבהם שווה לבקר.

בקיצור, היה אמנם קצר, 9 ימים סה"כ, אבל הרגשנו "שבעים" כשחזרנו הביתה, נהנינו חבל על הזמן, ואני בטוח ששנינו לא נשכח את ירח הדבש,כי הוא באמת היה מדהים ומיוחד.

מאוחר יותר כשאהיה בבית אעלה את התמונות.

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תאילנד מדהימה יצא לי לבלות שם במשך 3 שבועות (צפון מרכז איים) היה מ-דהים, אני ללא ספק אחזור לשם !

דבר אלינו בתמונות :wink:

פורסם

חשבתי לנסוע בפסח לשבועיים לתיאלנד השאלה אם זה לא זמן קצר מידי ואתה יוצא יותר רעב משבע?

בתכנון המקורי היה לטוס בין השנים של הלימודים לחודש פלוס וממש לעבור בכמה איים וכו'.

אם יש שבועיים פלוס טיסה לתיאלנד איפה יש הכי הרבה כוסיות וחופים יפים? אני בא להרגע ולנקות את הראש קצת מהלימודים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אחח תאילנד, אני רק מחכה לחזור לשם..:-P

בתור סטודנט עם תקציב מוגבל אני מעדיף הרבה להצטמצם פה בכל מיני יציאות מעפנות רק בשביל לחזור לשם בקיץ הבא.8)

שיהיה במזל טוב!

פורסם
חשבתי לנסוע בפסח לשבועיים לתיאלנד השאלה אם זה לא זמן קצר מידי ואתה יוצא יותר רעב משבע?

בתכנון המקורי היה לטוס בין השנים של הלימודים לחודש פלוס וממש לעבור בכמה איים וכו'.

אם יש שבועיים פלוס טיסה לתיאלנד איפה יש הכי הרבה כוסיות וחופים יפים? אני בא להרגע ולנקות את הראש קצת מהלימודים.

אתה תהנה גם משבועיים בתאילנד, הכל עניין של בחירה במקומות המתאימים לך מבחינת מה שאתה אוהב,כי כל אחד נהנה מתאילנד בצורה שונה.

אם אתה מחפש את המקום עם הכי הרבה כוסיות,ללא ספק אתה חייב להגיע לקופנגן, חוף HAAD RID יעשה את העבודה מעולה (אני בדיוק מעלה תמונות לשרת באינטרנט,תיכף העלה לאתר פה,ותבין על מה אני מדבר).

אם אתה רוצה חוף מדהים להתפנן בו כמה ימים,אתה חייב להגיע לקופיפי, זה האי עם החוף הכי מדהים,למרות שהאי עצמו די נהרס בצונמי (הרוחב של האי מצד לצד הוא פחות מ-50 מ' בנקודה הצרה, הגל של הצונמי פשוט עבר מעל האי),החוף שם מדהים עם נוף עוד יותר מדהים.

אבל לדעתי אין מה לעשות שם מעבר ליומיים (אבל חובה לצלול שם).

קוסמוי יותר מתויירת ולכן לעיתים יותר יקרה, אבל האנשים שם (המקומיים) הרבה יותר נחמדים ואדיבים מאשר בקוסמוי, וחיי הלילה שם הרבה יותר תוססים (חוץ מזה כדי להגיע לקופנגן אתה יוצא\עובר דרך קוסמוי בכל מקרה, אז קח שם איזה 2-3 לילות,אתה תהנה).

פאטיה נחמדה באופן כללי,אבל אם אתה לא בא לחפש שם זונות וליידי בויי, אתה די תשתעמם שם.

בפוקט הייתי רק לילה אחד,כך שאתן למישהו שהיה שם יותר זמן להגיב.

בנקוק יכולה להיות אחלה סיום לחופשה, שם תוכל לעשות את הקניות של הסיום,ולהנות מאיזה בודי מסאז' אחרון (זה לא באמת מסאז', אבל באמת כיף לשכב על מזרון מתנפח ושאיזו בחורה כאילו תעסה אותך תו"כ החלקה על גופך,לאחר שריססה אותו בהרבה סבון..).

תמונות עוד כמה דקות.

פורסם

ולתמונות.....

ככה המיטה היתה ערוכה כשהגענו לחדר,בנוסף היתה צלחת שוקולדים,בקבוק שמפנייה (שאותו נאלצתי לשתות לבד כיוון שאישתי שומרת על כשרות).

norm_6CB6E19BAE044F91BF7D82B3C4A52292.JPG

זר הפרחים אותו אישתי קיבלה עם הגיענו למלון:

norm_22C3FC9F401C4A1C85EF9B3EE8A4CF86.JPG

האמבטייה שציפתה לנו:

norm_C42C8D09BE1C4AC1A85F9893269DA286.JPG

החצר עם הבריכה הפרטית ומיטות השיזוף בחדר:

norm_E848E01C23344859B93DAB559C9D8F6B.JPG

החוף של המלון:

norm_BDA4DB58C1474444B700D9E1D852D602.JPG

"הערסל של עידן"- לא סתם הוא נקרא ככה, אני קניתי אותו ונתתי לו את השם המקורי,כך שאם מישהו מגיע למלון SALA SAMUI ומתנדנד שם בערסל- זה הערסל שלי,נא לשמור עליו !!!

norm_8E9D15DE35EE49388A194A7456F5A4DD.JPG

אישתי ואנוכי באתר "סלעי סבא וסבתא":

norm_F04D48DC94DF427BB9DB94D1587506A4.JPG

להלן ייקרא "סבא":

norm_9E89309E740142BE939A38B4292B9C7B.JPG

להלן תיקרא "סבתא" (שבדיוק היתה באורגזמה):

norm_4992405E069E43C39563D82D6FB2DD46.JPG

פורסם

ממשיכים, והתרעה קצרה, בהודעה הבאה יהיו כמה תמונות לא מצונזרות, לטובת המשתמש CAMARO, כך שמי שלא יכול לשאת את מראה בחורות חשופות חזה, נא לוותר על ההודעה הבאה.

תודה, הנהלת הבית.

אז המשכנו...

מופע נחשים ותנינים:

norm_27B7A9A8BBAE4703AE8E96F650ACD088.JPG

היה שם גם איזה קוף משעשע שמנסה לגנוב כל דבר שהוא יכול,משקפיים,מפתחות,כובעים וכו', אפילו התמונה הזאת צולמה תו"כ שהוא מנסה לגנוב לי את המצלמה איתה אני מצלם (ויש לי סרטון מצחיק בטירוף של הקטע הזה):

norm_10CFBC965FA549E48C76BFF0558649D9.JPG

אנוכי בודק לשלומם של צמד נחשי קוברה....לנחשים שלום...:

norm_57E41BB254854817A13C8D13C81F4D16.JPG

תמונה מדהימה של ילדה עוד יותר מדהימה (מעורבת,אבא אוסטרלי ואמא אסיאתית),והודות לצמד הורים קולים לגמרי קיבלה את התמונה הבאה:

norm_4DA65490E22D4F7C8323D9C3D7C10E5D.JPG

אמנם הנחש הזה לא ארסי וגם לא מכיש אבל עדיין צריך להיות הורים ממש קולים כדי לעטוף את הילדה שלך בנחש וללכת...

המשך בעמוד הבא, ואני שוב "מזהיר"- תמונות לא מצונזרות.

פורסם

המשך..

תמונה שצולמה טרם היציאה לקופנגן,ב-7 בבוקר.

norm_D4B2ECE4A75E4BE88AF05220FACF7478.JPG

CAMARO, תהנה בקופנגן:

norm_308065E4B791418DBCE10FB2312B11CD.JPG

norm_36DAF7E7B8A148D5B98BD2B30D4CBB80.JPG

norm_E029AADBA14F4C43909088A60631A775.JPG

אלה רק כמה דוגמאות לשוכנות החוף שם, החוף פשוט מפוצץ בבחורות מדהימות,מעטות מהן אפילו משתזפות עם בגד ים !!!

:lol:

יש עוד המון תמונות (לא רק של כוסיות),אבל אין לי כוח להעלות....אולי בהמשך.

עידן

פורסם

שכנעת אותי :twisted:

תיאלנד here i come :-D

עכשיו נמשיך להתכונן לדיני חוזים :cry:

וקוראים לי דור סתם בשביל הרקורד.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אף פעם לא חשבתי על תאילנד כmy cup of tea. ותמונות של חברים שהיו שם לא מזמן די אוששו את זה..

אבל התמונות האלו הופכות את התמונה. כנראה צריך לדעת איפה בתאילנד להיות :twisted:

added to the list...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...