Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג+1 עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי מעוניין לקבל הצעות וחוות דעת, לרכב משפחתי לזוג +1 (בדרך), אוטומט. עד מחיר 45K (וגם זה בלחץ....).

אנחנו לא פוסלים שום רכב, ובלי שום דעה קדומה על רכב כזה או אחר. ככה שכל הצעה תתקבל בברכה.

חשוב שהרכב יהיה מבעלות פרטית (כרגע לפחות אנחנו לא מחפשים ליסינג/שכירות).

תודה לעוזרים.

פורסם

כל סופר מיני או משפחתית קומפקטתית יתאימו.

יש איזה נטייה לרכב בעל נפח מנוע קטן או משהו גדול, בטיחותי אני מאמין שזה חשוב לכם?

רכב לנסיעות מחוץ לעיר או בתוך העיר? מתפשרים על נוחות או שהעיקר "יסחוב"?

ספרו על אופי השימוש ברכב אולי נמצא משהו שיתאים בול.

פורסם

לדעתי דווקא על תסתפקו בסופר מיני, יותר נוח למשפחה ללכת על משפחתית קומפקטית ובטוחה.

בורה למשל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז ככה, במקרה אני ואישתי עובדים באותו מקום עבודה המרוחק 8 ק"מ מהבית, ככה שבמהלך השבוע לא צפויות יותר מידי נסיעות.

וסופי שבוע ממוצע כמו שאר עם ישראל, טיולים נסיעות להורים ולא משהו חריג.

אני מניח שנחפש משהו משפחתי ולא סופר מיני, כי יהיה יותר נוח להתנייד עם עגלה, בוסטר ושאר הדברים ברכב מרווח יותר מאשר בסופר מיני.

כמובן שחשובה הנוחות והבטיחות.

האמת שדי אהבתי את הסקודה אוקטביה 1.6, והיא מתאימה פחות או יותר לתקציב, מה אתם אומרים?

פורסם

אני לא מאמין שמישהו ייקח אוקטביה 1.6 (מנוע בנזין) ללימוד נהיגה או למונית, בד"כ דגם ה1.9 דיזל יהיה מתאים יותר...

פורסם

אני מציע לך לחשוב ולבדוק פאסאט . בתקציב זה תוכל לקנות רכב משנת 2002 . רכב גדול , בגאז' ענק

המון מקום גם מאחורה . בטיחות : 6 כריות אוויר , ESP . צריכת דלק 1:10 מחוץ לעיר ו1:8 בעיר .

אנ וחברה שלי קנינו דגם כזה , עד עכשיו מרוצים עד הגג.

פורסם
אני לא מאמין שמישהו ייקח אוקטביה 1.6 (מנוע בנזין) ללימוד נהיגה או למונית, בד"כ דגם ה1.9 דיזל יהיה מתאים יותר...

צודק, לא חשבתי על זה ככה.

עדיין ממליץ על הלאנטיס, לגבי הפאסאט אם אין בעיה להתפשר על כמה שקלים נוספים בביטוח ובדלק מידי שנה אני יצטרף להמלצה.

• תוכן חדש...