Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

איזה רכב הייתם קונים לאישה עם ילד קטן שגרה בתל-אביב מה שאומר

שהרכב צריך להיות קטן לחניות ובטיחותי בשביל הילד.

אם יש אמינות גבוהה בנוסף אז מה טוב

פורסם

פ'יגו 206 או פונטו ספייס.

שני רכבים קומפקטיים ובטיחותיים, מעולים לעיר ומחוצה לה, זולים לאחזקה.

מספקים שנתון גבוה ותמורה מעולה למחיר בתקציב הנ"ל.

ממליץ לערוך חיפוש, דובר על הרכבים האלו רבות.

פורסם

הצעות לידני יתקבל?

אם כן את מוזמנת לבחון את הפיג'ו 206 בגרסה הידנית.

מומלץ מנוע 1600.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

+1 לגבי הידני, חסכוני ואמין יותר.

לגבי ה1600 אני לא ממליץ, אם מדובר בנסיעות עירוניות ה1400 יספיק, וגם יתמוודד מעולה אם הוא יצטרך לצאת מחוץ לעיר.

פורסם

ב 40 מיליון הייתי הולך לכיוון מטוס פרטי, אפשר לקנות משהוא באמת איכותי ומפואר בסכום הזה, אפילו עם מנוע סילון.

פורסם

תודה על התגובות איך מורידים את ה K

אני אשמח לקבל עוד תגובות

** הורדנו לך את הK המיותרת. הנהלת הפורום. **

פורסם

אפשר להוסיף את רנו קליאו ידני מנוע 1400 סמ"ק לרשימה .

מכונית קטנה, נוחה והבטיחות טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
+1 לגבי הידני, חסכוני ואמין יותר.

לגבי ה1600 אני לא ממליץ, אם מדובר בנסיעות עירוניות ה1400 יספיק, וגם יתמוודד מעולה אם הוא יצטרך לצאת מחוץ לעיר.

גם אני +1 לגיר ידני.

לגבי נפח מנוע. היתה לי 206 1.4 ידנית. האמת שהאוטו הזה זריז מאוד מאוד. כמובן ש1600 יותר אבל לא יודע אם אישה צריכה את זה בכלל. כמובן ש1400 יהיה חיסכוני יותר.

בעקרון אני עד היום מתגעגע ל206 שלי :-(

פורסם

אני הייתי ממליץ על דייטסו סיריון ידנית בחום!!!!

רכב פשוט סוכריה!!

(נראה לי שמוסכניק ימליץ לך על זה ולא פיג'ו)

פורסם
גם אני +1 לגיר ידני.

לגבי נפח מנוע. היתה לי 206 1.4 ידנית. האמת שהאוטו הזה זריז מאוד מאוד. כמובן ש1600 יותר אבל לא יודע אם אישה צריכה את זה בכלל. כמובן ש1400 יהיה חיסכוני יותר.

בעקרון אני עד היום מתגעגע ל206 שלי :-(

ה1400 זריז מאוד מאוד???

מניסיון, זה רכב כבד יחסית עם 75HP.

הוא אולי לא הB2500, אבל זריז הוא לא.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

Bara FXP לא יודע על מה נהגתה בידיוק ועל איזה אוטו בידיוק ואיזה מצב.

אבל 206 שלי היתה זריזה מאוד היתי מרוצה ממנה מאוד. 0-100 עשיתי איתה 12-13 שניות וזה סבבה לגמרי הזמן העיקרי היה מ80-100 ששם כבר אין לה כלכך כוח אבל מ0-80 היא לא מביישת שום אוטו גם 1600

פורסם

אם בוחרים 206 ידנית כרכב עירוני אז ה1400 עדיף. הוא מספק את הסחורה בתוך העיר (והאמת שהוא גם סביר יחסית מחוץ לעיר) ויחסי ההעברה שלו מתאימים יותר לנסיעות עירוניות משל ה1600 סמ"ק. שם שמירה על קצב סביר בעיר אמנם אפשרית ומהנה אבל דורשת לא מעט עבודה שחורה עם ידית ההילוכים וזה לא מתאים לכל אחד, בטח למי שעומד הרבה בפקקים.

תוסיף לזה תצרוכת דלק גבוהה במעט בנסיעות עירוניות, עלות אחזקה גבוהה יותר ונוחות נסיעה טובה פחות וקיבלת לא מעט סיבות לקחת את ה1400 סמ"ק בתנאים האלו.

הפונטו ספייס היא גם אופציה טובה, ועם הגה הכוח החשמלי היא פשוט נהדרת למי שלא מחפש ריגוש בנהיגה אבל כן מחפש חנייה קלילה. היא טובה גם בגרסא האוטומטית הרציפה וגם בידנית ורמת הבטיחות שלה טובה למדי. הפונטו בהחלט תיהיה בחירה טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני הייתי ממליץ על דייטסו סיריון ידנית בחום!!!!

רכב פשוט סוכריה!!

(נראה לי שמוסכניק ימליץ לך על זה ולא פיג'ו)

אולי המוסכניק כן אבל האורטופד לא,לי אישית יצאתי מהרכב הזה עם כאבי גם,הוא לא נוח בעליל אבל כול אחד ומה שהוא אוהב.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אולי המוסכניק כן אבל האורטופד לא,לי אישית יצאתי מהרכב הזה עם כאבי גם,הוא לא נוח בעליל אבל כול אחד ומה שהוא אוהב.

בשביל זה מחליפים את הכסה, לא את הרכב.

• תוכן חדש...