Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מגבר מונו בלוק של חברת אודיו דיזל אומגה (לשעבר מורל usa) אם אינני טועה, המגבר הוא 700 vat לא יודע כמה rms, זה שבתמונה, הגדול יותר, אני רוצה להחליפו בגלל שהמגבר שלי השני נישרף, (המגבר הנוחכי שאני רוצה להחליף עבד רק על סאב וכרגע הוא מחובר בגישור גם לרמקולים), הציעו לי להחליף אותו במגבר logic plx 44 4 יציאות 800 vat, האם כדאי לי להחליף אותו ראש בראש ללא תוספת כסף מצידי או מצד האדם השני עד שיהיה לי תקציב לקנות מגבר כמו שצריך, אני חייב לציין שהמגבר ה-logic במצב חדש,

אשמח לעזרה של כל מבין עניין בנושא, תודה

DSCF3202.jpg

פורסם
שלום,

יש לי מגבר מונו בלוק של חברת אודיו דיזל אומגה (לשעבר מורל usa) אם אינני טועה, המגבר הוא 700 vat לא יודע כמה rms, זה שבתמונה, הגדול יותר, אני רוצה להחליפו בגלל שהמגבר שלי השני נישרף, (המגבר הנוחכי שאני רוצה להחליף עבד רק על סאב וכרגע הוא מחובר בגישור גם לרמקולים), הציעו לי להחליף אותו במגבר logic plx 44 4 יציאות 800 vat, האם כדאי לי להחליף אותו ראש בראש ללא תוספת כסף מצידי או מצד האדם השני עד שיהיה לי תקציב לקנות מגבר כמו שצריך, אני חייב לציין שהמגבר ה-logic במצב חדש,

אשמח לעזרה של כל מבין עניין בנושא, תודה

אני מצרף גם קישור למגבר שלי שאותו אני רוצה להחליף, http://www.mobilcaraudio.com/catalog/item/895130/2294751.htm

תמורת המגבר הנ"ל-

http://www.webshops.co.il/e-net/product.php?product_kod=51

פורסם

לא קיים מורל USA לפי מה שאני יודע.

המגבר שלך הוא 2 ערוצים.

לחבר יש ניסיון עם המגבר הנ"ל (LOGIC) במשך של כ6 שנים , וללא תקלות וכו'.

אתה מחליף פה מגבר 2 ערוצים על 4 רוצים באותה הרמה , אם אתה צריך את השני ערוצים נוספים האלה אז למה לא.

סטס.

פורסם

אחלה, דעה אחת שמעתי ואני מעריך אותה מאוד, ותודה על התגובה,אשמח לשמוע דעה של עוד מישהו, פשוט רוצה להיות סגור במאה אחוז על עצמי,

תודה סטס

פורסם

מניסיון עם המגבר הזה מלפני כמה שנים טובות ברכב של חבר אז דעתי האישית שהוא מגבר נחמד ביחס למחיר שלו אבל אל תצפה למשהו איכותי.

את המגבר שלך של diesl audio אני אישית לא מכיר ולכן אני לא יכול להגיד לך עם שווה להחליף בעדו,אני רק יכול לתת לך את חוות דעתי לגבי המגבר של logic (שכתבתי כבר).

תעשה את השיקול עם עצמך ותראה מה עדיף לך.

למה לא לקנות מגבר חדש?

פורסם
מניסיון עם המגבר הזה מלפני כמה שנים טובות ברכב של חבר אז דעתי האישית שהוא מגבר נחמד ביחס למחיר שלו אבל אל תצפה למשהו איכותי.

את המגבר שלך של diesl audio אני אישית לא מכיר ולכן אני לא יכול להגיד לך עם שווה להחליף בעדו,אני רק יכול לתת לך את חוות דעתי לגבי המגבר של logic (שכתבתי כבר).

תעשה את השיקול עם עצמך ותראה מה עדיף לך.

למה לא לקנות מגבר חדש?

אין לי תקציב לקנות כרגע מגבר איכותי, היה לי מגבר v 12 אך הוא נישרף לי, (אני יודע שגם הוא לא איכותי במיוחד), וכרגע יש לי רק את המגבר של הדיזל שהוא שני ערוצים ואני מפעיל עליו גם את הרמקולים האחוריים 6,9 פיוניר 440 וגם את הסאב, אני לא רוצה לפגוע בו ואז הוא יהיה חסר ערך לחלוטין עם כל העומס הזה שאני מעמיס עליו, ולכן אני מעדיף לוותר עליו (בבאסה) :) ולהחליפו למגבר 4 ערוצים,

פורסם

אין כל קשר בין המגבר הזה לחברת מורל \ מורל USA \ רנסנס אודיו או אומגה אודיו. מעבר לכך אין לי כל התנסות עם המגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...