Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברה ,יש לי חבר בעל אלפא 33 1700 תלתן ירוק אנחנו כרגע מתלבטים האם להחליף צנרת לצנרת פתוחה בלי משתיקים,צנרת 2 אינץ.

השאלה שלי היא כזאת מה קורה אם מורידים את הדוד המשתיק שיש באמצע עוד לפני שנסים את הצנרת 2 אינץ אנחנו רוצים להוריד מחר את המשתיק ולראות מה קורה אם הרעש יהיה נסבל בנסיעה או שיהיה רעש שאי אפשר לסבול אותו ובלתי אפשרי לנסוע איתו?! מה דעתכם ומה ההמלצות?!,תודה.

פורסם

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לשמוע ולהתרשם משני רכבים דומים (16V 1.7) עם דוד אחורי בלבד.

אחד עם סעפת קצרה יותר וצנרת "2.5 רועש למדי והשני עם צנרת "2 רועש לא פחות.

הדודים האחוריים לא מקוריים, עם דוד מקורי זה מרעיש פחות.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

תושבת מנוע קרועה ב - 106 העניקה לי את העונג לשמוע את אחת האלפות עליהן מדבר G FORCE.

צליל סקסי - אבל לטעמי האישי חזק. בלי משתיקים בכלל אני מהמר על "בלתי נסבל".

אני הייתי בודק 2 אפשרויות:

• תאורטית, דוד אמצעי ("רזונאטור") אמור להחליש את המוזיקה מבלי לחנוק את המנוע יותר מידי. (כמדומני שפיזבן התייחס לסוגיה בשרשור שלו שדן בהחלפת הצנרת ל - 306).
  • התקנת דוד אחורי בנפח כמה שיותר גדול. עקרונית, ככל שהדוד גדול יותר פוטנציאל ההשתקה שלו גדול יותר (באותה התנגדות לזרימה).

צנרת יכולה להיות "ספורטיבית" מבלי להיות רועשת ברמות אנטי - סוציאליות!

106GTI - Deus ex machina

פורסם
FORCE.

בלי משתיקים בכלל אני מהמר על "בלתי נסבל".

צנרת יכולה להיות "ספורטיבית" מבלי להיות רועשת ברמות אנטי - סוציאליות!

אז אני מבין שסבלת מאוד, חבל שלא אמרת, יש לי מלאי של אטמי אזניים בתא כפפות, לקשישים כמוך.

ואתה עוד טוען שאני אנטי סוציאלי,

חכה חכה!

לפותח השרשור: אני מחדרה, אם זה קרוב לך מספיק, פנה אליי בהודעה פרטית וניפגש

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם
בכייף הייתי קופץ אלייך חדרה רחוק לי מאוד אני מנצרת עלית גבר,אבל הבנתי בעיקרון על מה אתה מדבר..

פחות מ-40 דקות נסיעה, לא מבין מה רחוק בזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קח את הנסיעה הזו בתור בדיקת אמינות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מסכים איתכם כן שזה דיי קרוב ולא כזה רחוק כמו שאמרתי,איזה דברים לדוגמא נוכל להשיג בחדרה אצלכם כמו מה תסבירו שאני ידע לפחות על מה מדובר אולי באמת ניתן קפיצה..

פורסם

אולי באמת ניתן קפיצה ?

תודה רבה לך . שאולי יהיה את הזכות לתושבי חדרה שתגיע .

אתה עושה יותר מדי פוזות בשביל מישהו שמנסים לעזור לו .

יש לך ה"פ . פנה לבחור שהציע לך עזרה ושאל אותו שם . מבחינתי השרשור הזה נעול .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...