Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת מגבר - zapco studio S80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודיו קינג, אתה פטטי.

זה לא בושה להגיד שטעית, כמו שאמרתי אתה לא חייב לענות על כל תרד' שנפתח בפורום- בטח ובטח שאינך מתמצא בנושא.

על תעלה לי פה קישורים שמצאת בגוגל על רוברט זף- כי אם לא הייתי מעלה את ההודעת מכירה מאיביי שהמוכר שם רשם"MADE BY ROBERT ZEFF" בכלל לא היית יודע על קיומו.

under construction..

פורסם

הנה ביוגרפיה קצרה על ROBERT ZEFF:

http://www.caraudiomag.com/specialfeatures/0309cae_car_audio_industry_legends/index.html

וכן ניר זה רק לאחר שהזכרת את שמו.

גם אני יודע לחפש בגוגל, כמו אודיו קינג, אבל רק כשיודעים מה לחפש:lol::lol:.

אודיו קינג תעבור לדברים שאתה טוב בהם

אלי

פורסם

רוברט זאף לא מעניין אותי בכלל,אפשר לחשוב שהוא היחיד בעולם שיודע לתכנן מגבר איכותי.

בנוגע למגבר אכן טעיתי אבל זה לא העיניין,גם עם כול הידע התיאורטי הנ"ל אי אפשר לדעת מה מצבו של

מגבר בן 22 שנה,מאותה סיבה אין מחירון לרכבים מתחת לשנת 90 כי המחיר הוא פונקציה של מצב\איכות בפועל.

בכול אופן לא מקובל עליי שהפכתה להיות סוג של "ספרנית" שבאה להשתיק פה אנשים בפורום זה לא התפקיד שלך.

פורסם

אני לא משתיק פה אף אחד, ואינני מחפש פה תפקידים.

אבל ברגע שתרשום דברים לא נכונים כאילו היו עובדות מבוססות ומסומכות(כפי שאתה נוהג) יתקנו אותך חברי פורום שכן יודעים על מה מדובר.

אין לי בעיה שזה לא מקובל עלייך-זכותך.

אבל שאתה כותב דברים לא נכונים אתה מטעה את שאר חברי הפורום שקוראים את זה.

רק לתרד' הזה יש מעל 350 צפיות, עכשיו אתה מבין את המשמעות של העניין?

או כמו בתרד' הזה על DUB שהחלטת נחרצות וקבעת עובדות לא קשורות למציאות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=244587

אין פה מקום להתגונן כי אף אחד לא נגדך.

תתפלא, אבל גם אותי מתקנים וכן-לומדים מזה ,לשם כך אנחנו כאן.

ודבר אחרון.

רוברט זף נמנה על העשיריה הפותחת של המהנדסים הגדולים והוותיקים בתחום הזה, זה חבל מאוד שהוא לא מעניין אותך כי מדובר על אחד המייסדים של התחום הזה.

וכן, הוא בין הבודדים בעולם שיודע לתכנן מגבר איכותי לרכב.

לא סתם זאפקו הגיעה לאן שהיא נמצאת כיום וכנ"ל גם ארק-אודיו.

under construction..

פורסם

טוב אז קיבלתי ממנו אימייל חזרה :) , אחרי שעתיים מהזמן ששלחתי לו.

הנה התשובה, השאלה הייתה איך המגבר ואיך הוא יהיה על טויטרים של MT23 .

Hi Stas,

The amp is fairly ordinary. Simple output stage. Sounds good if the load is 4 ohms or higher. If you are going to drive tweeters, then the bias should be carefully set. Higher bias = better sound, but more of a chance for thermal runaway. Since you are driving only Morels, then you could fuse it lower, like 10 amps. Maybe even 5 amps if you mess with the bias. I like Morels, that is what I have in my home theater surrounds

This amp has a balanced input and needs a solid ground

I do not have a schematic for the amp, so I can’t be of further help

Regards,

Robert.

יש פה מס' מושגים שלא כ"כ הבנתי.

מהו BIAS?,או thermal runaway

חוות דעתכם אחרי האימייל.

תודה,

סטס.

• תוכן חדש...