Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת מגבר - zapco studio S80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה אוצר?!:shock:

לפני כמה ימים שאלתי אותו בטלפון על איזה מכשיר של אלפיין אולי משנת 2001, אמרתי לעצמי הוא יחפש עליו יברר ויחזור אלי....

ממש לא, אני אומר לו את הדגם ופתאום הוא אומר לי "כן אני מכיר את הדגם הזה יוצר בשנת 2001 במקור הוא מיוצר עבור BMW והתחיל לשפוך לי את כל הנתונים היבשים שלו, כולל נתוני שטח.

קיצור מה שאני בא להגיד הבן אדם(ניר מפלצת)

פשוט מאגר מידע אדיר שלאודיו לרכב\ביתי אולד סקול למינהם.

אחרי הכול יש לו נסיון של מספר רב של שנים בתחום מהרמות הכי גבוהות.

כיף שיש אנשים כאילו בפורום.:-P

פורסם

אין ספק שמדובר בחבר\נכס לפורום אודיו - מה שיפה בניר זה שהוא אחד מחברי הפורום היחידים שלא תתפסו אותו רושם שטויות, תמיד עוזר כשצריך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה.

אכן אני יודע על הסדרה.

מפורומים בחו"ל מצאתי את הדברים הנ"ל

* סדרת SQ איכותית מאוד , הייתה גם מיועדת לתחרויות SQ.

* המגבר והסדרה ששמו את הZAPCO על המפה.

* המגבר דחף בקלות SOLOBARIC , למרות שמוצהר 40RMSX2.

סטס.

פורסם

טוב תודה לכולם על המחמאות, עכשיו אני חייב להתאמץ ולהצדיק את המעמד:).

בכל אופן, חלה כאן טעות, הS80 הוא אינו חלק מסדרת הSTUDIO של זאפקו.

למעשה הוא מגבר ישן הרבה יותר ומדובר על אחד הראשונים של זאפקו.

הS80 הוא מגבר שהחל ייצורו בשנת 1986 והוא שווק עד שנת 1991.

הוא למעשה שדרוג קל של מגבר סדרת הL (ה150L וה300L)- הם יוצרו עד שנת 1985.

הS80 הוא חלק ממשיך של סדרת הSYSTEM שלהם, ומכאן גם קיבל את האות S.

סדרת הסטודיו היא סדרה חדשה יותר ויוצרה החל משנת 1996 והיא אכן זאת שהעלת את זאפקו על המפה מבחינת מגברים.

אבל הS80 איננו שייך לסדרה זו, ולמעשה הוא ישן יותר ב10 שנים.

מדובר בסידרה ישנה ואיכותית ביותר של זפקו

קבל נתונים על אח גדול של המגבר הנל מאותה סידרה

http://ampguts.realmofexcursion.com/Zapco_Studio_500/

כן, מדובר בסדרה ישנה, כן היא איכותית אבל זה לא קשור לדיון ,מכיוון שהS80 הוא ישן יותר ב10 שנים:shock:.

S לא אומר בהכרך סטודיו..

לא חייבים לענות לכל תרד' אם לא יודעים את התשובה.

תודה.

אכן אני יודע על הסדרה.

מפורומים בחו"ל מצאתי את הדברים הנ"ל

* סדרת SQ איכותית מאוד , הייתה גם מיועדת לתחרויות SQ.

* המגבר והסדרה ששמו את הZAPCO על המפה.

* המגבר דחף בקלות SOLOBARIC , למרות שמוצהר 40RMSX2.

סטס.

לא, הסדרה הזאת היא לא מיועדת לתחרות, ולא הייתה מיועדת לכך, היא סה"כ הייתה תחילת דרכה של זאפקו שעד אז עסקה בייצור קרוסים ואקולייזרים בסיסיים ומעט מאוד מגברים.

הסדרה התחרותית של זאפקו היא לא אחרת מאשר סדרת הZ שלהם.

כל השאר הם עדיין לא בקטגוריה הנ"ל.

אתה יכול לקבל עוד מידע על מגברי הHERITAGE של זאפקו, ובינהם כמובן סדרת הZ התחרותית.

ורק לשם העניין, סולובאריק הוא לא יזיז כי המגבר הנ"ל מוציא סה"כ 90 וואט RMS לערוץ ב14.4V (ספק פנימי של 80A).

הוא מוצהר 50 וואט RMS, אבל זה ב11.5V ובתחום מלא(20-20KHZ).

בנוסף, הוא גם לא יציב ב1 אוהם, ובגישור יציב רק עד 4 אוהם ומוציא באיזור ה220 וואט RMS ב14.4V.

לגבי כדאיות רכישה של המגבר הנ"ל?- אני אישית לא הייתי רץ על העניין הזה, המגברים הנ"ל מעבר לעובדה שהם ישנים הם גם מיושנים וזה הבעיה, הם לא מספיק איכותיים ולכן גם מחיר השוק שלהם עומד על 50-100 דולר, בשעה שמגברים מחברות אחרות כמו אוריון,PPI,פיניקס גולד וכו' גם היום עולים כמה מאות דולרים.

יש אחד שמוכר כזה באיביי עכשיו ב50 דולר (+60 דולר משלוח):

http://cgi.ebay.ca/Zapco-s80-(used)-old-school-robert-zeff-built_W0QQitemZ290290718279QQcmdZViewItemQQimsxZ20090121?IMSfp=TL0901211210001r1247

הייתי מחפש אלטרנטיבות אחרות, ובכל אופן רק שתדע, למגבר הנ"ל אין קרוסאובר בכלל והוא יודע לעבוד עם הקרוסים של זאפקו.

אם אתה ממש מתעקש על זאפקו, חפש את מגברי הAG המצויינים שלהם, הם אלו שזאפקו שאבו מהם את העיצוב עד היום.

under construction..

פורסם
טוב תודה לכולם על המחמאות, עכשיו אני חייב להתאמץ ולהצדיק את המעמד:).

בכל אופן, חלה כאן טעות, הS80 הוא אינו חלק מסדרת הSTUDIO של זאפקו.

למעשה הוא מגבר ישן הרבה יותר ומדובר על אחד הראשונים של זאפקו.

הS80 הוא מגבר שהחל ייצורו בשנת 1986 והוא שווק עד שנת 1991.

הוא למעשה שדרוג קל של מגבר סדרת הL (ה150L וה300L)- הם יוצרו עד שנת 1985.

הS80 הוא חלק ממשיך של סדרת הSYSTEM שלהם, ומכאן גם קיבל את האות S.

סדרת הסטודיו היא סדרה חדשה יותר ויוצרה החל משנת 1996 והיא אכן זאת שהעלת את זאפקו על המפה מבחינת מגברים.

אבל הS80 איננו שייך לסדרה זו, ולמעשה הוא ישן יותר ב10 שנים.

כן, מדובר בסדרה ישנה, כן היא איכותית אבל זה לא קשור לדיון ,מכיוון שהS80 הוא ישן יותר ב10 שנים:shock:.

S לא אומר בהכרך סטודיו..

לא חייבים לענות לכל תרד' אם לא יודעים את התשובה.

לא, הסדרה הזאת היא לא מיועדת לתחרות, ולא הייתה מיועדת לכך, היא סה"כ הייתה תחילת דרכה של זאפקו שעד אז עסקה בייצור קרוסים ואקולייזרים בסיסיים ומעט מאוד מגברים.

הסדרה התחרותית של זאפקו היא לא אחרת מאשר סדרת הZ שלהם.

כל השאר הם עדיין לא בקטגוריה הנ"ל.

אתה יכול לקבל עוד מידע על מגברי הHERITAGE של זאפקו, ובינהם כמובן סדרת הZ התחרותית.

ורק לשם העניין, סולובאריק הוא לא יזיז כי המגבר הנ"ל מוציא סה"כ 90 וואט RMS לערוץ ב14.4V (ספק פנימי של 80A).

הוא מוצהר 50 וואט RMS, אבל זה ב11.5V ובתחום מלא(20-20KHZ).

בנוסף, הוא גם לא יציב ב1 אוהם, ובגישור יציב רק עד 4 אוהם ומוציא באיזור ה220 וואט RMS ב14.4V.

לגבי כדאיות רכישה של המגבר הנ"ל?- אני אישית לא הייתי רץ על העניין הזה, המגברים הנ"ל מעבר לעובדה שהם ישנים הם גם מיושנים וזה הבעיה, הם לא מספיק איכותיים ולכן גם מחיר השוק שלהם עומד על 50-100 דולר, בשעה שמגברים מחברות אחרות כמו אוריון,PPI,פיניקס גולד וכו' גם היום עולים כמה מאות דולרים.

יש אחד שמוכר כזה באיביי עכשיו ב50 דולר (+60 דולר משלוח):

http://cgi.ebay.ca/Zapco-s80-(used)-old-school-robert-zeff-built_W0QQitemZ290290718279QQcmdZViewItemQQimsxZ20090121?IMSfp=TL0901211210001r1247

הייתי מחפש אלטרנטיבות אחרות, ובכל אופן רק שתדע, למגבר הנ"ל אין קרוסאובר בכלל והוא יודע לעבוד עם הקרוסים של זאפקו.

אם אתה ממש מתעקש על זאפקו, חפש את מגברי הAG המצויינים שלהם, הם אלו שזאפקו שאבו מהם את העיצוב עד היום.

כול הכבוד ,אני רואה שאתה יודע לחפש מצויין בגוגל

מי שתכנן את המגבר הזה היה מנכל ובעלים של זאפקו לשעבר רוברט זאף

הוא מכר את החברה וייסד את החברה החדשה Nikola Engineering שבה הוא עובד כיום

החברה הנ"ל מתכננת את ציוד ההי אנד של חברת ארק אודיו שהוקמה על ידיי דימיטריוס קרביניס ועמיתים

נוספים שעזבו את חברת זאפקו.

אם אתה מעוניין במידע נוסף על המגבר אולי רצוי שתפנה אל מי שתכנן אותו באימייל הבא:

http://www.spoke.com/info/p6u4w1X/RobertZeff

• תוכן חדש...