Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

קוראים לי פיטר , אני מאיזור הקריות , בן 19 וחצי.

כרגע יש לי דייהו רייסר שנת 95, אוטומט מצב מצויין ( האוטו עבר לפני חודשיים טיפול ענקי בסך של כמעט 3 אלף ש''ח ).

אני מעוניין למכור את הרכב ולקנות אוטו חדש.

רציתי לשמוע הצעות מעניינות, טיפים מאנשים שכבר עברו את מה שאני עובר כרגע.

מה שאני מחפש זה ככה : רכב לא גדול מדי, שיהיה בגודל של הרייסר או קטן יותר.

מינימום נפח מנוע 1400, ידנית ואם אפשר שיהיה מפואר ככל הניתן ( לא מצפה למושבי עור ומסכים יורדים מהתקרה אלא לחלונות חשמל וכו' ).

הבעיה היא המחיר, כרגע כל הכסף שיהיה לי זה המחיר שבו אני אמכור את האוטו , אני מנחש על סך של 6-7 אלף ש''ח.

בכל מקרה הרכב מצב מצויין, לא חסר לו בורג, נוסע כמו שצריך ולא נסע הרבה 95 אלף ק''מ כולה.

אשמח לקבל כמה עצות , רעיונות , טיפים ..

תודה כלל העוזרים !

פורסם

חשוב להוסיף שהרכב חייב להיות מעל שנת 94-95 , אני לא רוצה להתעסק עם קרבוראטור.

לפי מה שראיתי שינם מספר מכוניות די גדול , אני מעוניין לצמצם אני לא מעוניין בפורד , לא פיאט ולא דייהו.

מה אתם אומרים על קרייזלר נאון ?? האם הוא אוטו אמין ?? והאם יהיו לו בעיות חשמל ?

• תוכן חדש...