Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימים הקרובים אתחיל בניות פיבר,לא תיבות אלא פודים.

הבניות יהיו מרופדות בעור ככל הנראה.

האם אחרי שכבות הפיבר וכו',אצטרך גם "חומר פחחים" או משהו דומה כמו שעושים לרוב,או שאוכל לרפד ישר אחרי?.

שאלה נוספת,

האם בישביל פודים, יספיקו 2 שכבות פיבר?,או יותר?.

תודה,סטס.

פורסם

מספר השכבות של פיבר תלוי בעובי הפיבר שתשתמש בו - אם זה פיבר עבה (לא זוכר את העובי המדוייק ) אז 2-3 שכבות יספיקו,

רוב הסיכויים שתצתרך להשתמש גם ב" חומר פחחים " כי למרות שאתה לא צובע אלה מרפד עדיין המשטח צריך להיות חלק בכדי שזה יראה יפה . :-)

גורל - הקדמתה אותי :lol:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לגבי השכבות פיבר זה מאוד תלוי באיזה אלמנט ובתצורת הפוד.

כי לרוב 2-3 שכבות זה די והותר.

כי כמובן על זה מגיעה גם שכבת חומר פחחים כמובן.

לגבי הריפוד אז בוודאי שתצתרך חומר פחחים, וזאת על מנת להחליק את הבניה.

תמיד תזכור, ככל שהבנייה תהיה חלקה יותר ככה הריפוד יהיה יותר חלק ויפה וללא גלים וכו'.

בגדול, סקאי הוא ממש לא סלחני ובטח שעור הוא עוד יותר לא סלחני.

לכן, על מנת להגיע לגימור טוב תצתרך להשקיע הרבה בעבודת השיוף וההחלקה, לא נאמר לרמה של צביעה אבל לא רחוק מזה.

under construction..

פורסם

תודה לכולם.

האלמנט הוא מידבאס , הייברד 6".

האם תוכלו להביא לי המלצה לחומר פחחים?,עם מחיר +\-.

ואני פשוט מורח את החומר על הפיבר היבש , מחכה שיתייבש ומתחיל לשייף בכדי שיקבל צורה?.

שוב תודה.

פורסם

תצטרך חומר פחחים כמו שאמרו קודמיי

עם היית עושה צבע היית ממש צריך להשקיע בשיופים

בתור פרוייקט ראשון הייתי ממליץ לך לרפד עם בד כאשר מצד אחד הוא בד ומצד שני הוא ממש מילימטר ספוג זה יגרום לכך שלא תראה אפילו פאק קטן (שלא יהיה חלילה)

בקשר לעור וסקאיי כמו שאמר ניר זה חומר קשה לעבודה אך עם תעבוד עם פן במתיחות זה יעזור לך לעצב אותו כרצונך

לגביי חומר פחחים יש את הנפוץ והטוב הוא פח בצבע שחור אדום יש עליו ציור של אוטו מוסטנג עם אני לא טועה

וכול חומר פחחים יהיה לך טוב הפח הגדול עולה 100 שקל והוא יספיק לך להרבה זמן

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הבד הזה ניתן להשיג אצל כול רפד. יש בהרבה צבעים והוא הכי קל לעבודה רק תמתח טוב. בשביל שידבק לך טוב תשתמש בפיסטולט עם קומפרסור על מנת להתיז דבק. המלצה שלי לדבק זה של חברת ארדסטיק דבק כחול.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...