Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!

לפני כמה ימים קניתי את הרכב הראשון שלי הודנה אקורד 2001 דגם אמריקאי מנוע 2000 83 אלף ק"מ אני יד שניה והרכב מטופל במוסך מורשה.

עשיתי בדיקה במכון מסויים הדברים שתקולים הם:

בלם יד למתוח.

בולמי זעזועים קדמיים חלשים יחסית (לא שבורים או נוזלים).

רצועת תזמון אמורים להחליף כל 100 אלף או 5 שנים מה שקודם. (עדיין לא עשו למרות שעבר 5 שנים אז אני מחליף.)

בתיבת הילוכים רשמו לי, בלאי דיסקיות שמן כהה ונקישות יתר.

גל הנע/צריות, רשמו מרווחי יתר אבל אומרים שהם לא דופקות.

לפי נתוני יצרן המנוע אמור להגיע להספק של 147 כ"ס ב6000 סל"ד

ומומנט של 18.6 ב5000 סל"ד

לפי הבדיקה זה יצא 125 כ"ס ב5525 סל"ד ו16.3 מומנט ב5170 סל"ד

לשאלות...

1.האם ההספק והמומנט תקינים אם לא איך אוכל לטפל בזה כדי שיגיע למה שהוא יכול?

2.מה דעתכם על התוצאות מה יכול להיות בעיה בגיר של 83 אלף ק"מ מה אומר בלאי דיסקיות איך זה משפיע הם ניתן לתקן וכמה יכול לעלות?

תודה רבה לעונים אם יהיו כאלה..

אחלה פורום שבעולם

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

ההספק והמומנט נבדקו בתנאים מקסימלים אצל היצרן,מה שאי אפשר להגיד על קומפיוטסט ואחרים.לדעתי ההספק הוא הגיוני בהחלט,רק תבדוק את נושא הגיר הוא נשמע יותר בעייתי. בהצלחה.

הונדה מציתה את הדמיון.:onfire:

פורסם

בוצע בקומפיוטסט..

אוקיי תודה אני צריך ללכת למוסך בלאו הכי לעשות את הטימינג אני אקח את הבדיקה מקווה שיתנו לי מענה ויסתדרו הדברים.

בכל זאת נראה לי קצת לא הגיוני שהגיר עושה איזה שהן בעיות בקילומטרז' כזה.

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תוכן חדש...