Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רמקולים לרכב. לא משהו עם סאב וופר וכל זה. רמקולים שאני ישמע בהם נקיא ויהנה מהצלילים. לחבר שלי יש של pionner 300w ושומעים יפה מאוד. אני מוכן אפילו להשקיע קצת יותר ממה שהם עולים(250) ולהינות מרמקולים טובים. על מה אתם ממליצים?

פורסם

אחי עוד שאלה אם אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין 3way ל 5 way. ה W זה העוצמה של הרמקול לא? כי אם כן אז של ה JBL אני חושב שיחסית נמוך כי יש לו 210 ופה לדוגמה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=523134

יש 460 W שזה יותר מכפול. מה היית ממליץ על הפיונר שהבאתי או על ה JBL שהבאת?

ועוד שאלה קטנה אחי. יש לי מערכת של LENCO אפילו לא קורא MP3 ואני גם לא צריך. האם זה ישפיע על האיכות או על העוצה של הרמקולים או שזה בסדר להשאר איתם. כי חבר שלי אמר לי שאם זה LENCO זה מספיק כי זה חברה טובה.

תודה רבה אחי.

פורסם

מה שנימדד הוא וואט RMS משמע העוצמה הנקייה הפיוניר הם אומנם 460 וואט {עוצמה מקסימאלית} אבל 80RMS

ה-JBL הם 210 וואט מקסימום אבל 70RMS וזה מה שחשוב

ה-JBL הם רמקולים חזקים ואיכותיים וזה מה שחשוב

בנוגע ל-3WAY או 5....זה מסמן את מספר הרכיבים ברמקול מידבאס,מידרייג',טוויטרים

יש שחושבים שמספר רכיבים גבוהה יותר ברמקול אז הוא יותר טוב,בפועל זה טעות

רוב הרמקולים האיכותיים ביותר בנויים 3WAY.

משמע מידבאס,מידריינג' וטוויטר.

בנוגע לרדיודיסק,לנקו היא לא חברה שמייצרת רכיבים איכותיים לסטריאו לרכב,עקרונית היא תספיק

אבל ברור שאם תחליף את הרדיודיסק שלך לקלריון או אלפיין ישמעו משמעותית טוב יותר.

פורסם

שכחתי לשאול. הרמקולים מתאימים למיצובישי כריזמה 98 או שיש בעיות עם ההרכבה משהו כמו להחליף פלטה וזה.

פורסם

תלוי אם יש לך רמקולים 6X9 כרגע מאחור? אם כן מן הסתם שהם יתאימו.

אם לא אתה תצתרך לחתוך את המגש בצורה של הרמקולים.

ולגבי שאלתך אם להחליף את הלנקו, זאת שאלה שלך מבחינת תקציב

אם יש לך תקציב תוכל תמיד להשתדרג לחלקים יותר טובים כמובן שתשמע יותר טוב עם חלקים יותר איכותיים

(וMP3 הוא דבר הכרחי היום בכל רכב)

פורסם

נא לשנות את שפת הכתיבה! זהו פורום מכובד!! לא נעים לי לקרוא את ההודעות שלך.

מהו התקציב שלך?

אתה מחפש רמקולים אחוריים או קדמיים?

מהו הגודל שאת צריך?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אין לי מושג מה הגודל. ואני גם לא יודע איך בודקים מה הגודל. בעקרון יש לי תקציב של 350. רמקולים קדמיים לא נראה לי שאני אקנה כרגע. מערכת כרגע אני גם לא מתכוון לקנות

• תוכן חדש...