Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למצלמות מהירות

דניאל1983
שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב!

לפני שבוע אני קיבלתי קנס על מהירות של 109 קמ"ש בכביש עכו כרמיאל, בכביש זה מותר לנסוע 90 קמ"ש.

רציתי לדעת מאיזה מהירות המצלמות פועלות.

109 זה בדיוק המהירות שבה נסעתי או שזה אחרי הפחתה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שתפסה אותך ניידת עם מצלמה(לא ממל"ז), מהסיבה הפשוטה שמצלמות נייחות מצלמות מ-120 ואילך.

כבר קרה שעברתי ב-110 ליד מצלמה שהיא לא דחליל(קרי עובדת), ולא צילמו אותי.(ולא רק לי. ולמען גילוי נאות הייתי נהג בוס בצבא ונסעתי בערך בכל הארץ ולא קרה שצלמו אותי גם כשנסעתי על 115).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגבי המהירות, אבל יש שלטים בכל הכביש הזה שמעידים על המצלמות ובאמת יש המון מצלמות.

זה דבילי אבל את כולנו תופסים ברגע כלשהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין הרבה מצלמות, יש שתיים בדיוק, שתיהן ממוקמות בצומת סייקלון (אחת לכל כיוון).

109 זה 29 מעל, אאל"ט, ואז הקנס הוא 750 ש"ח בתוספת 8 נקודות.

בעיקרון היצרן מבקש להפחית 3 קמ"ש מהמדידה, אבל במקרה שלך זה לא ישנה (עדיין באותה קטגוריית קנס).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין הרבה מצלמות, יש שתיים בדיוק, שתיהן ממוקמות בצומת סייקלון (אחת לכל כיוון).

109 זה 29 מעל, אאל"ט, ואז הקנס הוא 750 ש"ח בתוספת 8 נקודות.

בעיקרון היצרן מבקש להפחית 3 קמ"ש מהמדידה, אבל במקרה שלך זה לא ישנה (עדיין באותה קטגוריית קנס).

שמר,

לאורך הכביש הזה יש די הרבה מצלמות בכל כיוון של הנסיעה (אולי 5 לכל כיוון, אולי יותר לא זוכר).

האם אתה טוען שרובן "דחלילים" ורק 2 אמיתיות?

מוזר לי מאוד העניין של דו"ח על מהירות 109, אני די משוכנע שעברתי שם במהירויות דומות מספר פעמים ולעולם לא קיבלתי דו"ח.

נראה לי יותר שזאת הייתה מצלמה על ניידת (אם יש כזה דבר).

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמר,

לאורך הכביש הזה יש די הרבה מצלמות בכל כיוון של הנסיעה (אולי 5 לכל כיוון, אולי יותר לא זוכר).

האם אתה טוען שרובן "דחלילים" ורק 2 אמיתיות?

מוזר לי מאוד העניין של דו"ח על מהירות 109, אני די משוכנע שעברתי שם במהירויות דומות מספר פעמים ולעולם לא קיבלתי דו"ח.

נראה לי יותר שזאת הייתה מצלמה על ניידת (אם יש כזה דבר).

אני לא "טוען", זה מבדיקה עם V1. המצב זהה בשאר הכבישים בהם המפגע הזה מותקן : כביש בגין בי-ם, כביש 40 דרומה וכביש 4 (את המצלמות בנתניה לא יצא לי לבדוק, השב"כ לא מאשר כניסה לעיר מחשש לשלומי :roll:). סה"כ יש 22 מצלמות נייחות (בתלות במצבן הבריאותי) והרבה יותר עמודים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...