Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד דופקים את הצרפתים

מי יודע מה המצב לגבי פיגו 504 שנת 77

במוסך אמרו לי שזה בסדר, לא צריך תוסף

אבל להאמין?

אולי הם רוצים שאחזור על 4 בעוד שנה?

שיפוץ מנוע?

אם מי מיכם יודע + תשובה מנמקת

תודה יורקי

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זהו לא "פרנציפ" של המדינה.

הביקוש לבנזין 96 אוקטן אפסי כיום, ורובם המוחלט של המכוניות, ובהם גם סובארו 88' יכולות לנוע על בנזין נטול עופרת.

הפקת בנזין 96 אוקטן ושיווקו, הפכה להיות לא כלכלית עבור כל הנוגעים בדבר, ואני אישית לא רואה אסון נורא אם אני יאלץ להוסיף אשלגן פעם בחודש.

בוודאי שהכוונה כאן היא לא להתנכל לבעלי מכוניות ישנות, שממילא בחלק גדול מהן ניתן לתדלק בנטול עופרת ללא כל בעייה.

ידידי,

זהו לא "פרנציפ" של הנהגים.

הביקוש לשרים ופקידים מטומטמים אפסי כיום, ורובם המוחלט של הנהגים, ובהם הנוהגים ברכבים ישנים, יכולים לנוע ללא השרים והפקידים.

הפקת קמצוץ שכל ושיווקו, במיוחד אם הופק מראשם של השרים והפקידים, הפך להיות לא כלכלי עבור כל הנוגעים בדבר, ואני אישית רואה ברכה גדולה אם ניפרד מפקיד או שר פעם בחודש.

בוודאי שהכוונה כאן להתנכל לבעלי מכוניות ישנות, שממילא חלקן הגדול ניתן להשבתה ללא כל בעייה.

חן, חשבתי שאתה משלנו!!!

רק ביום שתבין שתכלית החיים שלנו היא לחיות וליהנות ואילו תכלית הפקידים והעומדים בראשם היא לגרום לנו לסבול הכל דרך אפשרית, או אז אתה משלנו.

בידידות...יוסי (אנארכיסט ושונא ממסד כל עוד הוא לא בממסד)

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אורן האם לפי מה שכתבת , אני יכול להסיק שכל רכב מעל שנת 90 יכול לתדלק 95?

(במקרה הספצפי הזה סוויפט)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
שאלה ,

היכן אני יכול לקנות תוסף אשלגן ? או תוסף עופרת , או מה שזה לא יהיה ?

יאשה שלום רב !

תוסף אשלגן, ולא עופרת של קיימת יותר, ניתן יהיה להשיג בתחנות הדלק, לכל דורש בתחילת 2/09.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

נוכחתי לאחרונה במספר מפגשים של חברי המועדון בשיחה בנושא תוסף דלק (אשלגן) . לדעתי יש בלבול וחוסר הבנה לאיזה סוגי מנועים ושנת יצור צריך להוסיף ולאלו לא...כולל מנועים מקוררי אויר.

אשמח מאוד לשמוע מידע מדויק ומקצועי בנושא זה.

תודה,יורם

פורסם

ערב טוב לפי ההנחיות רכבים שצריכים לשים תוסף של אוקטן טו אשלגן אלו רכבים שראש המנוע שלהם יציקת ברזל היות והוא מתחמם יותר ואותו תוסף 2 תפקידים לו

1.העלת רמת האוקטן

2. סיכוך תושבות השסתומים(בעיקר הפליטה ביניקה חצי נחמה הדלק עוזר לנו לקרר )

אוקטן ניתן להגדיר כהתנגדות הדלק להתלקחות עצמית דהיינו ראש ברזל חם יותר ולא נרצה שהדלק ישרף לפני זמנו בגלל חום עודף. כנל לשימון תושבת השסתום חום חיכוך שיתוך וביי לשסתום ולכן יש לשים תוסף בראש אלומיניום אין צורך היות והוא לא מפתח חום כמו השני . ולכן אין קשר בין שיטת קירור זו או אחרת הכל קשור לבוג החומר דרך אגב בחול ראיתי משוגעים שהחליפו אקדים לאלומיניום בשביל לשנות לעצמם את הדלק שיהיה ערב טוב מקווה שטיפלה עזרתי

פורסם
נאמר לי שמתחת למודל 86 נדרש לשים, אך לא חובה בכלל, סתם קשקוש כנראה.

ממש לא כך! הקשקוש שלך יעלה לך הרבה כסף...

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...