Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שרובכם מבינים את הרעיון, אבל אם לא, אני אסביר.

אני מחפש לעשות רשימה של 20 הדברים הכי לא ראויים, מבחילים ונוראיים שאנשים עושים מול מחשבים שלא שלהם, החל מלהתעטש על המקלדת ולא לנקות ועד שינוי תמונת הרקע או שומר המסך בתמונה שאתם אוהבים אבל בעל המחשב לא.

ההתייחסות היא למחשבים פרטיים וגם למחשבים ציבוריים, כמו באוניברסיטה, בעבודה ובבתי קפה עם אינטרנט.

פורסם

לא יודע אם לזה התכונת, אבל אני ממש אוהב לשנות את הססמא של אנשים למשהו כמו "לאון היה פה"..

אותי אישית ממש מצחיק לראות את הפנים שלהם כשהם קולטים מה הסיסמא החדשה שלהם.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

1. להפעיל את המחשב מחדש ולנסות לנחש את הסיסמא.

אחרי 10-15 ניסיונות (כאשר כבר מופיע האדמיניסטראטור כמשתמש היחיד) שוב ושוב לנסות , עד שלא יופיע שום משתמש

בהדלקת המחשב.

2. קפה+ קרואסון (רצוי שוקולד) בזמן ההקלדה. אחרי שמתחילים להבין שהמקלדת כולה שוקולד, לוקחים מגבון ומנסים לנגב (בלי לשים לב שהרטיבות של המגבון נכנסת על תוך המקלדת).

3. להכנס לאתרים שרשום עליהם "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך".

4. לתת אישור לכל מי שמבקש להיות "חבר" בסקייפ.

5. לגלוש באתרים של פדופילים.

6.למחוק תוכנות כדי שהמחשב יעבוד יותר מהר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להוריד תמונות פורנו של זכרים עליזים ולקבוע אחת מהם בתור תמונת הרקע, ואת השאר לשמור במיקומים אסטרטגיים (תיקיית "דן ודנה תמונות מהחתונה" למשל יעבוד יופי). או שלא לשמור כרקע, כדי לשמר את אפקט ההפתעה...

להשתמש במגש הדיסקים כמחזיק כוסות ומאפרה.

לחפש בגוגל דברים שהממשלה האמריקאית תוכל לעצור אותכם בגינם, כמו לבקש הצעת מחיר למשגר סקאדים עם ראש לא קונבנציונאלי...

(מבוסס על סיפור אמיתי. רציתי למצוא קטע ווידאו להראות לחבר, ראיתי בדיסקוברי על הפצצה הגרעינית הגדולה בעולם. לא זכרתי-ארה"ב בנתה, או רוסייה? אז חיפשתי בגוגל את הערך "פצצה גדולה ארה"ב"[באנגלית].

תוך 10 שניות האינטרנט נהייה איטי בצורה פראית ביותר.

ולא השתחרר.

המשכתי לחפש, אבל המהירות המופחתת הייתה סיוט, ולאט לאט נהייה יותר איטי...

אז החלטתי להריץ את הערך[כמובן באנגלית] "אני לא טרוריסט אלא רק מחפש קטע ווידאו מדיסקוברי תעזבו אותי".

וואלה, עבד. יש לי עד לזה. האינטרנט חזר לרוץ ואני גיליתי ש"אשלון" האמריקאי עובד יופי.)

לא, לא צחקתי. אכן סיפור אמיתי למהדרין.

להוסיף למועדפים במקום מוסווה ועם שם לא ברור אתרי פורנו סוטים במיוחד. יום יבוא וזה יתגלה, ואז...מו-הוא-הוא-הוא-הוא-הווואאא!

להשתיל תוכנות הלצה שתוקעות את המחשב\מראות מסך כחול\משהו מעניין אחר (יש כאלה, ראיתי, רק לא זוכר איפה).

להעביר את כל התמונות\מסמכים\דברים אחרים חשובים לתיקייה מוסתרת...

זו תרומתי הצנועה, אם אחשוב על עוד אני אחזור לדווח.

אנא תן קרדיט אם תשתמש במשהו. אשמח אם תציין "ברווז אורגינל".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אז חיפשתי בגוגל את הערך "פצצה גדולה ארה"ב"[באנגלית].

תוך 10 שניות האינטרנט נהייה איטי בצורה פראית ביותר.

ולא השתחרר.

המשכתי לחפש, אבל המהירות המופחתת הייתה סיוט, ולאט לאט נהייה יותר איטי...

אז החלטתי להריץ את הערך[כמובן באנגלית] "אני לא טרוריסט אלא רק מחפש קטע ווידאו מדיסקוברי תעזבו אותי".

וואלה, עבד.

היום אני יוצא למסיבה והייתי רוצה לעשן את מה שאתה מעשן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נסו לחפש את הוידאו של הטבח בכיכר TIANANMEN בסין בזמן שאתם שוהים בבייג'ינג - מניסיון של חברים - תוך 3 שניות מתנתק לכם האינטרנט.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

צאו מהסרט,

לצורך העניין גלשתי עכשיו דרך פרוקסי מביגי'ן, עשיתי את זה ולא קרה לאינטרנט כלום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
נסו לחפש את הוידאו של הטבח בכיכר TIANANMEN בסין בזמן שאתם שוהים בבייג'ינג - מניסיון של חברים - תוך 3 שניות מתנתק לכם האינטרנט.

היה נכון לתקופה של לפני כמה שנים.

בתי משפט תבעו את סיסקו, מיקרוסופט וגוגל על הסתרת מידע והפליה (משפט מפגר, אבל שיכנע אותן לא לחסום מידע שהממלשה ביקשה שיחסמו).

כיום זה לא קורה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...