Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

צריך את עצתכם בשני נושאים:

1. אני מעוניין לתקן דפיקה בדלת ימין אחורית (מצורפת תמונה). מה סדר הגודל של עלות לתיקון כזה והאם אתם יכולים להמליץ על מקום טוב באזור המרכז (ואם אפשר גם לא יקר)?
  2. בנוסף אני מעוניין להחליף/לתקן את תריסי המיזוג שנשברו לי מזמן + כפתור הפעלה לחלונות החשמליים שנשבר גם הוא (מצורפות תמונות). במרכז השירות של מיצובישי מוכנים להחליף את כל הפאנל, כל אחד כ-700 ש"ח, ז"א לפחות 1400 ש"ח סה"כ. האם יש מקום אחר שבו ניתן להשיג את החלקים האלו?

אשמח לקבל את עצתכם,

תודה.

Pushhead

IMG_2868.JPG

IMG_2866.JPG

IMG_2865.JPG

פורסם

המכה אינה רק בדלת אלא גם בקשת הגלגל.

לפעמים דווקא מחליפים את הדלת לדלת משומשת תקינה כך שהרכב יראה טוב יותר מתיקון ההמכה.

אזור המרכז הוא גדול אז היכן עדיף לך?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מסתובב באזור תל אביב, גבעתיים, רמת גן. אפשר גם חולון, ראשון, יבנה.

יש לכם המלצות לפירוקיות?

תודה.

• תוכן חדש...