Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם נצלן - תמיד נצלן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שי, אתה באמת מאמין שסטודנט שזקוק לאיזו עבודה זמנית או אם חד-הורית ייכנסו להליך משפטי שייסחב על פני כמה שנים טובות? כולם מעדיפים להעלים עין ולהמשיך, בידיעה שזה המצב בשוק העבודה ושבלתי אפשרי לשנות אותו.

עוד דוגמה לניצול של תקשוב: שעות לילה הן רק החל מהשעה 22:00, ותמורתן משולם שכר 125%. אותו שכר משולם גם משמרות מוצ"ש.

ההפסקות קצרות מאוד: שתי הפסקות רבע שעה למשמרת 7 שעות, הפסקת רבע שעה ו-25 דקות למשמרת 8 שעות. מיותר לציין שההפסקות הן על חשבון העובד ואינן משולמות.

אבל העיקר הוא שתקשוב זה משפחה. YEH, RIGHT.

אריק, אומנם לקראת עזיבתי את תקשוב החל שירות הסעות, אבל למשמרות המאוחרות באמת (שמסיימות בחצות בעיקר, אבל לא רק) כלל לא היו הסעות, ועובדים היו חייבים לבוא עם רכבם הפרטי, כאשר הם כלל לא קיבלו פיצוי על זה בשכר.

במקום עבודתי הנוכחי גם לי אין הסעה לביתי בשעות המאוחרות, אבל זה רק בגלל שאינני גר באיזור הפיזור. אני אומנם מגיע עם רכבי הפרטי, אבל המעסיק משלם לי את הוצאות הנסיעה הנוספות שנגרמות לי בשל כך.

עזוב הפסקות, אם עובד תקשוב בכרמיאל מגיע לעבודה ובמשך חצי שעה לא הצליח להתחבר למערכת, הוא לא מקבל על זה כסף.

ובסוף היום, אם הוא צריך לסגור פינות מכל היום שעבר, ועבר את שעות העבודה הרשומות, הוא לא מקבל על זה כסף, ואין לו ברירה, הוא חייב.

ועוד ועוד ועוד.

אגב שי, תקשוב עוברים על החוק, ואין להם שום בעיה עם זה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נכון - עד שהעובד לא מתחבר לטלפון, הוא אינו מקבל שכר. מאידך, אני כן יודע שבמידה וצריך להישאר יותר מאוחר, פשוט אפשר לבקש ממנהל המשמרת לכתוב את הזמן הנוסף, ומניסיוני זה גם משולם במשכורת.

אני נזכר בפעם אחת שלאחר יום הדרכה נשארתי בעבודה כדי לסגור כמה דברים. מסתבר שהזמן שהייתי צריך התארך, ומבלי להרגיש גלשתי למשהו כמו תשע שעות נוכחות. בסוף החודש בסיכום השעות, מנהלת הצוות שלי באה אלי וביקשה שלא אעשה זאת יותר, כי החברה צריכה לשלם לי שעות נוספות, והם כמובן רוצים להמנע מכך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שי, אם אני אחזור לארץ ואחפש עבודה, נראה לי שאני אהיה איתך בקשר. :wink:

אתה גם נשמע כמו האנטיתזה לאמיר שליט.

כן, ואצלו זה גם כנראה מציאותי.

פורסם
קודם כל בטווח הקסאמים יש המון מקומות עבודה.(ביחס לכמות התושבים? , לא בטוח...) יש לא מעט מפעלים באיזור (לפחות באשקלון ובשדרות) שמסיעים עובדים כי פשוט אין כוח אדם זמין.

זה שיש מפעלים זה נחמד , הבעיה שהם לרוב זקוקים לכוח אדם מיומן/מוכשר למשהו ספציפי , דבר שאני לא - באופן פורמלי.

בפעמים שיצא לי להענות למודעות דרושות "פשוטות" הג'וב כבר אוייש.

יכול להיות שפשוט מדובר על מקרה ספציפי של חוסר מזל, כאן ועכשיו...אני לא טוען שלא , אבל מפה ועד "חסר כוח אדם"...

במקום חלטורות אם אתה לא מתכוון ללכת ללמוד בצורה מסודרת כנס למקום עבודה ותתחיל להתקדם שם מבחינה מקצועית. אני יכול לספר לך שאיש השיווק שלי התחיל אצלי לפני 4 שנים כעובד כללי ולא מקצועי, אחרי שבוע הועבר להיות נהג ולאט לאט למד את מלאכת שירות השדה עד שלפני כשנה הורדתי אותו מההגה והוא איש שיווק בשכר גבוה ועם רכב צמוד (והוא לא היחיד אצלי. את הנהג הקודם שלי אני מכשיר עכשיו ומיעד אותו להיות מנהל עבודה).

בלי מקצוע, בלי התמדה ובלי לנסות להגדיל ראש לא תתקדם לשום מקום( אין ספק , אבל צריך לעשות כמה צעדים בכדי להגיע לעמדה שאפשר להפיק ממנה משהו ) אתה צריך להבין שתצטרך להתחיל מלמטה בדכר קרוב למינימום ובטווח של כמה שנים אם אתה מוכשר תתקדם לא מעט גם בתנאי העבודה וגם ברמת העניין.

אני מוכן לעבוד גם בשביל פחות ממינימום , העיקר לעבוד בעבודה נורמלית , אני לא מוכן להיות "תאילנדי" של אף אחד ( ויש הרבה הבדל בין עבודות "תאילנדיות" לסתם עבודות פשוטות ), בלהיות "תאילנדי" יש לא מעט עבודה - לא תודה.

ולפותח השרשור, יש לך תנאים עליהם סיכמת ואם אתה מקבל אותם על מה הטענות?

לגבי עלויות העסקה בפריפריה המרוחקת הן יותר גבוהות בגלל עלות שינוע העובדים. מרכיב הנסיעות יכול להגיע בפםריפריה גם ל 10% משכר העובד שזה בכלל לא מבוטל.

באדום...

המשך ערב נעים

ים

פורסם

ישנם גם חברות קטנות שמנצלות את העובדים עד העצם לצערי.

למזלי ידעתי לזהות את המלכודות האלה לפני שנכנסתי בכלל לראיון, או אחרי קריאה של החוזה.

חבל שהמצב במשק כל כך עגום.

דריש, קראתי את סיפורך, תאמין לי-

בדימיוני התחילה לה נגינה נוגה של כינור (המנגינה היחידה שאני מכיר של כינור זו דווקא ההיא מהסרט "הסנדק"...).

סאחטיין.

אני יכול רק לחלום על סיטואצייה דומה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה לאחר מלאנתלפים שנה:

קיבלתי השבוע מכתב הביתה, אודות אישור הסכם פשרה במסגרת תובענה ייצוגית נגד תקשוב.

בקיצור נמרץ: כל מי שעבד בחברה על בסיס שעתי למשך לפחות 3 חודשים בתקופה שבין 22/06/04 לבין 31/12/06 זכאי לבקש לבדוק את זכאותו להיכלל בהסכם, שנוגע לתשלום דמי חגים.

המועד האחרון לביצוע הנ"ל הוא 10/04/13.

הפרטים המלאים כאן.

בברכת "שערה מתחת של חזיר - ברכה"

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...