Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות מערכת כוללת לפיז'ו 406.

יש לי משהו בראש, אני רק רוצה לבקש המלצות ממכם.

חשבתי על המערכת הבאה:

סאב וופר JBL GTO-1260B, 250 RMS דגם חדש כולל תיבה אורגינלית. מישהו מכיר? איך האיכות, איך העוצמה?

2 סטים קומפוננט JBL GTO6507...?

רדיו דיסק פיוניר דולפינים.

ומגבר, אני עדיין מתלבט. איזה הצעות יש לכם בטווח מחירים 700-1000 ש"ח. 4 יציאות בין 75-120 RMS לכל יציאה..?

ויותר מאוחר, מונובלוק.

פורסם

לגבי הכותרת - לא עניינית. (בוא נגיד ככה, אתה לא הראשון שרוצה להתיעץ בנושא מערכת לרכב פה)

"רדיו דיסק פיוניר דולפינים." - איזה דגם זה בדיוק? אני מכיר רק את ההוא עם הקרנפים.

לגבי הסאב - תבצע חיפוש עם הדגם הנ"ל. אני מאמין שאפשר למצוא משהו יותר מוצלח. למה החלטת דווקא על הדגם הזה?

לגבי מגבר תסתכל פה . מצאתי את זה בחיפוש (מאוד שימושי)

ככה, מה בדיוק אתה רוצה לקבל, חוות דעת או הצעות אלטרנטיביות?

למה אתה רוצה 2 סטים של קומפוננט. למה דווקא הדגם הזה? האם שמעת אותם ואהבת, או שזה מה שהיה בחנות?

מה התקציב שלך לכל העניין? נא לא להזניח את נושא ההתקנה.

כדאי שתחליט לפני הרכישה, האם המונובלוק יבוא בוודאות, או לא. זה יכול להשפיע.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לגבי הרדיו דיסק זה Pioneer DEHP6000UB או DEHP6000UB.

לגבי הקומפוננט- רציתי ללכת על איכות גבוהה, ובשביל זה 2 סטים. או שעדיף סט קומפוננט וסט רמקולים? ולמה?

הסאב וופר של JBL באיכות גבוהה ובמחיר טוב (750 ש"ח) לכן בחרתי בו. אשמח לקבל הצעה לסאב אחר, שעדיף במחיר הזה?

התכנון לחבר שתי יציאות לסאב ו-2 יציאות לאחוריים.

התקציב שלי נע בין 2500-3000 ש"ח, ל-4 רמקולים/קומפוננט, סאב וופר ומגבר 4 ערוצים. והרדיו דיסק בנפרד.

4 רמקולים/קומפ'- 1000 ש"ח

סאב וופר- 700-800 ש"ח

מגבר- 800-1000 ש"ח

המטרה שלי היא לקבל חוות דעת והמלצות ממקצוענים. כאמור אני חדש בתחום.

פורסם

לגבי הקומפוננט- רציתי ללכת על איכות גבוהה, ובשביל זה 2 סטים. או שעדיף סט קומפוננט וסט רמקולים? ולמה?

התכנון לחבר שתי יציאות לסאב ו-2 יציאות לאחוריים.

הנחות די שגויות.

לא קשורה כמות הקומפוננטים לאיכות הצליל שנוצר. דווקא כשאתה שם שני סטים במקום 1 באותו המחיר, אתה מוריד את האיכות (של הרמקול). בנוסף - אתה מפזר את הבמה שלך והצליל ברכב לא יהיה מרוכז מלפנים ומכוון כלפי הנהג. אומנם אתה מוסיף עוד אלמטים, אך לא משפר את רמת שיחזור המקור.

אם אתה רוצה "איכות" - תקנה סט קומפוננט יותר טוב מהבסיסי בתקציב שלך, סט שאתה תבחר כי אתה אוהב את אופי הסאונד שלו. את הרמקולים האחוריים תעזוב כרגע, או שתשים משהו לא עוצמתי במיוחד, שיוגבר מה רדיו דיסק (ושתוכל להחליש בכל רגע, ע"י ה FADER)

את ההגברה תחלק נכון - 2 ערוצים לקומפוננט הקדמי ושני ערוצים בגישור לסאב. בתקציב הזה קשה להכניס מונבלוק אם אתה הולך על רכיבים חדשים בלבד.

חכה להמלצות נוספות לגבי הסאב והמגבר (האם היו דברים רלוונטיים בשרשור שהדבקתי לך?)

ותשאיר גם תקציב להתקנה, אין לזלזל בזה.

יואב

פורסם

שמעתי מס' אנשים בנוגע להגברה. יש כאלה שאומרים שעדיף להגביר את סט הקומפוננט הקדמי(כמוך), ויש אחרים שאומרים שעדיף להגביר את הרמקולים האחוריים.. איך אני אדע באמת מה עדיף?

הקומפוננט שאני מדבר עליו לא מספיק טוב לדעתך?

אולי עדיף סט קומפוננט של רוקפורד מקדימה במחיר קצת יותר גבוה?

ולשים זוג רמקולים 6*9 JBL אחוריים?

לגבי ההתקנה, אני כבר מסודר, ולכן אני לא מדבר.

את המונובלוק אני חושב לקנות מאוחר יותר, בלי קשר לתקציב הנקוב עכשיו.

פורסם

תן תקציב כללי ללא התקנה ככה נוכל לעזור לך יותר

אני הייתי בוחר ככה:

קומפוננט - מורל דוטק אובשיין

סאב- קרין וגה דגם HED (מעלה טיפה את התקציב)

מגבר או יד שנייה או MAC AUDIO 4200

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם
שמעתי מס' אנשים בנוגע להגברה. יש כאלה שאומרים שעדיף להגביר את סט הקומפוננט הקדמי(כמוך), ויש אחרים שאומרים שעדיף להגביר את הרמקולים האחוריים.. איך אני אדע באמת מה עדיף?

את המונובלוק אני חושב לקנות מאוחר יותר, בלי קשר לתקציב הנקוב עכשיו.

אני לא לבד בדעתי - אתה מגביר את הרמקולים שקרובים יותר אליך ולא את אלה שמנגנים לך בגב, לא נשמע לך הגיוני? מי הם "האנשים האחרים" שיועצים לך? (הם בטח עומדים עם התחת לבמה בהופעות)

אם תקנה מונבלוק - יהיו לך שני ערוצים "מיותרים" במגבר. אתה מבין את כוונתי? או שתקנה עכשיו מגבר 4 ערוצים טוב או שתחליט מה אתה הולך לעשות עם הערוצים שיתפנו לך (אין הרבה טעם להגביר את האחוריים)

אתה יכול לקנות 6X9, אך זה ממש לא חובה. אתה גם יכול להוסיף אותם בהמשך, במידע ותרגיש שחסר לך סאונד מאחורה.

אגב, ההצעה של IBASS כבר בכיוון נכון יותר.

יואב

פורסם

האמת שחשבתי כן להגביר את הרמקולים האחוריים כאשר 2 יציאות יתפנו לי.

כי אם זו לא הייתה המטרה שלי, אז אני פשוט ישאר עם 2 יציאות של המגבר על הסאב.

פורסם

דוטק אובשיין עולה כ 1100 , אתה יכול להשיג בפחות

סאב כ 850

מגבר 900

2850 אתה יכול להשיג בפחות.

אבל זאת מערכת טובה יותר ממה שאתה רציתה לקנות

אתה תהנה ממנה, תערוך חיפוש על הסאב,מגבר,קומפוננט אתה לא תיראה תגובה אחת שלילית עליו

אבל ליפני כן תישמע את הכל ליפני שאתה קונה!

אני למשל קניתי CVR (סאב) 400RMS שעולה חצי ממנו לא שלא היה לי תקציב,פשוט אני אהבתי יותר אותו לכיוון SPL חובבני

אני אוהב באסים חזקים ומרוחים קלות.

כל אחד והטעם שלו.!

נ.ב:

למה חשבתה להגביר את האוחריים שישאר לך 2 ערוצים פנויים? ולא לעבור לבי אמפניג?

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

נ.ב:

למה חשבתה להגביר את האוחריים שישאר לך 2 ערוצים פנויים? ולא לעבור לבי אמפניג?

מצטער על הבורות, אבל מה זה בי אמפניג?

פורסם

בטיטו...

א. ברוך הבא לעולם המערכות ולפורום בפרט.

ב. הייתי ממליץ לך לא למהר. לבנתיים רק לקרוא וללמוד.

ג. לבוא למפגש ולשמוע קצת מערכות (להתאהב / שנוא / לחוש / לשמוע / להרגיש ) ולגבש דעה מה אתה באמת רוצה.

ד. לבנות תקציב ברור ותוכנית מה אתה רוצה ?

ה. לממש אותה.

ו. בהצלחה.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...