Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CD7200 VS 9855

NAFTA1979
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דובר על זה אתה יודע ?

תעשה חיפוש ותתרשם

בעיקרון 2 מכשירים ברמה גבוהה

ה 7200 ללא הגברה פנימית

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לו הייתי שם שקל על כל פעם שהועלתה כאן שאלה כזו או דומה, הייתי מיליארדר.

תכל'ס, שניהם מכשירים מצוינים, בעלי תכונות ומפרטים דומים. ה7200 נחשב 'איכותי' יותר, אך לדעתי הוא רק 'נחשב'..

אתה צריך ללכת על מה שיהיה לך זמין יותר, מחיר טוב יותר ולאיזה ממשק/מראה שאתה מתחבר.

על מה מדובר? חדשים? ה9855 כבר לא מיוצר יותר.

נ.ב.

בצע חיפוש על מילות המפתח "9855", "7200", תכין שלוש ארבע שעות, ותקרא.

בהצלחה!

פורסם

ישנם שני סוגי אנשים פה, אנשי אלפיין ואנשי eclipse.

שניהם מכשירים מהרמות הגבוהות.

בשניהם יש אפשרויות כיוון מאוד מגוונות.

מכשירים מדוייקים, נשמעים טוב.

לeclipse אין הגברה פנימית -

יתרון / אם לא מתכוונים לחבר רמקולים בלי מגבר - איכות טובה יותר ויציאות חזקות (8V ב55OHM לאומת 4V ב 100OHM)

חסרון / אם כן רוצים לחבר רמקולים.

אם אתה רגיל לפיוניר אז הממשק של הeclipse הוא מסובך ופחות נוח.

התצוגה היא קצת בעייתית אך לא רעה (בעיה עם אור )

אך הסאונד הוא בהחלט מהטובים הביותר.

את האלפיין לא היה לי אז אני לא יכול ממש לתת חו"ד.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

בתור בעלים של CD7200 אני יכול להגיד שהחסרון היחידי שניתקלתי עד כה במכשיר הוא ראות המסך, כלומר, כשיש הרבה אור אז קשה לראות מה כתוב עליו, אבל החסרון הזה לטעמי מאוד שולי מכיוון שבזמן נהיגה אסור להסתכל על שום דבר חוץ מהכביש!

לגבי התפעול של המכשיר, אז יש שיגידו שהוא לא נוח, אך שוב לטעמי תפעולו פשוט ואינטויטיבי וכמעט לא הייתי צריך להסתכל במדריך למשתמש.

את המכשיר של אלפיין אני לא מכיר, אבל לפי התגובות שקראתי וממה שאני מכיר הוא אמור להיות מכשיר לא פחות טוב ולכן אם הייתי במקומך אז הייתי בוחר את המכשיר שימשוך אותי יותר לפי המראה שלו וכמובן שיהיה במגבלות של התקציב.

אם יש לך שאלות נוספות לגבי האקליפס אני אשמח לעזור.

אלכס.

פורסם

שלום

לפי דעתי עדיף שתקח את cd7200II מכיוון שיש לו בלוטוס מובנה וחיבור של usb מבחינת סאונד הם כמעט זהים כך שיש ל7200 יתרון אם יש לך אפשרות תתקין את שניהם ותחליט לבד ,מקווה שעזרתי.

mosconi & gladen audio

פורסם

תודה על התגובות חברים . אני עדיין מבובלבל ולא החלטתי איזה מכשיר לתקין .

נקווה שעד המפגש הבא אני כבר אסיים את המערכת ובין היתר גם אתקין את הHU

פורסם

גם ל9887 יש 24 ביט וב9887 יש אופציה לביטול בשימוש במגבר הפנימי של הרדיו דיסק.

לפי דעתי מבחינת נוחות שימוש ותצוגה ה9887 יותר טוב,מבחינת איכות סאונד זה ניתן לוויכוח מכיוון שיש כאלו שאוהבים יותר את ה9887 ויש כאלו שמעדיפים את האקליפס.

לפי דעתי האישית ומניסיון אישי עם ה9887 הוא מכשיר מצוין שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר (למרות המחיר היקר שלו בארץ) וכמובן שהוא נוח לשימוש ומאוד אינטואטיבי.

עם תבחר באלפיין לפי דעתי לא תצטער.

פורסם

אין להשוות את 9855 ל-7200, לא אותה רמה של מכשיר, אחד מיוצר אחרי כמה שנים שהשני הוחלף בדגם אחר.

קיצור, ברמות כאלו אני הייתי ממליץ לך להכיר מכשרים מכוונים לאפי הצליל, הכוונה היא שצריך לרואת ולשמוע אותם באופן פיזי, ואני בטוח שבחירה תייה 7200 :-D

• תוכן חדש...