Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר לא זוכר ממש...

עברנו כמה פורמים עם השנים (הותיקים כאן).

אני זוכר את הפורום הראשון שכתבתי בו של קהילות IOL הוא היה גם אופנועים וגם מכוניות, לאחר זמן מה הוא פוצל לשני פורמים מכוניות, ואופנועים ג'רמיה היה המנהל (של פורום המכוניות), ואם זכור לי נכון מייק (שהיה מנהל של שני הפורמים לפני הפיצול) עבר לנהל את פורום האופנועים...

זמן קצר לפני שסגרו את קהילות IOL, נפתחו הפורמים של תפוז (הממשק שם היה זוועה) ונפתח פורום מכוניות שם ש- DrorZi לקח את הפיקוד.

כש- IOL נסגר חלק עברו לתפוז וחלק עברו ל... (לא זוכר איך קראו לפורום אחרי IOL :?), אחר כך עברנו לפורום ב- Ynet שגם שם ג'רמי מנהל (כיום...).

עד שעומר (בחור משכמו ומעלה) החליט שהוא לוקח את העיניינים בידיים ונותן לנו בית קבוע וכך נוצר CF...

וזה פחות או יותר הסיפור של איך אני כאן (ועוד רבים כמוני :wink: ).

Finger's gonna kill me.

פורסם

חיפשתי פורום מקצועי על מכוניות, והפורום הראשון שמצאתי היה של motocar...

לא האמנתי מה הולך שם, חבורה של ילדים בני 12 שכל אחד מהם היה כבר כתב רכב בעברו, כותבים ערמות של שטויות ברמה... :mm_eek:

הסתובבתי שם איזה חודש עד שלמזלי אחד הילדים שם כתב על הפורום, ושהוא לא צליח להירשם וכדומה, ומאז אני פה ולא חזרתי לשם....

מגאן 265

פורסם

>

אני חושב שהגעתי מהחתימה של איציק (בתפוז) עוד ממש ממש בהתחלה (משתמש 200 בערך, כבוד).

לצערכם, מאז שהשתחררתי מצה"ל יש לי הרבה יותר זמן פנוי, לכן גם מספר ההודעות שלי עלה פלאים... :wink:

פורסם
מהחתימה של רוני בתפוז.

כנ"ל :)

יופי רוני.....תראה מה אתה עושה לנו :evil:

:lol:

אני הגעתי לפורום דרך לאון "קטן הממדים".

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

פשש, לא ידעתי שיש לי כזאת השפעה... :wink:

סתם, האמת פנו אלי כבר במפגש חבר'ה ותיקים וצעקו עלי "תראה מה עשית!! בגלל כל האפסים האלו הגיעו לפורום!!" :wink: (ולמי שלא הבין - זה היה בצחוק :twisted: )

בכל מקרה שמחתי לעזור :D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...