Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת גם את זה:

[zula_co_il]_465850_50265_original_81490061.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כאשר מאזדה 3 הנוכחית הוצגה היא הייתה אחת היפות בסגמנט ,ובינינו גם עכשיו נראית לא רע בכלל רק שרואים אותה פה בכל פינה. החדשה רחוקה מאוד מלהיות יפה- כאילו לקחו פרצוף של RX8 מתכו אותו והדביקו לתחת של מאזדה 6...

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

איך אתם אוהבים לקטול אותה עוד לפני שבכלל ראיתם אותה במציאות. ולמה זה? כי היא תהיה המונית. נו אז מה. זה לא אומר שהיא לא יפה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בהמשך הכתבה לא מצוין מנוע קטן יותר מ2 ליטר.

מעניין אם הדור הזה יהיה יותר ספורטיבי ו"מתנהג" מהקודם , שגם הוא היה יותר דינמי ממתחריו.

אבל לי נראה שמאזדה ייצרו גרסה מיוחדת , בנוסף לקומפורט ואקטיב , גרסא שתשווק כ"1.6 ליסינגומט" ועכשיו מבצע : מורידים כרית אוויר , מורידים שניה בחינם ו100 הראשונים מקבלים טאסות פלסטיק.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

אינני מבין מדוע לקחת עיצוב זורם ויפה כמו של ה3 הנוכחית ולהפוך אותו לדבר הזה.

מה שבטוח שצריך "כישרון" בשביל זה.

מקווה בשבילם שהתוצאה על הכביש יפה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...