Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מקדח בקוטר 5 וחצי אינץ זה הקוטר המתאים

ולמה אתה צריך מקדח בקוטר כזה מה הבעייה בג'יקסון {לא מייקל}

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 422
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע, פשוט התחשק לי שזה יהיה עיגול מושלם.

בקיצור יצא לך פצצה - יצאו טבעות בערך כמו שיוצא ליוסי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

יפה, ישראל. עשית הסבת מקצוע? :-D

זה קטע כל הטבעות האלה.. היה יכול להיות בשביל ארבעה רכבים..:wink:

שניה, תן לנו איזה הסבר. אתה הולך לשנות את הדלתות ולבנות הכל מחדש? ואל תגיד לי שכל הזמן הזה עדיין עובדים על התיבה.. אתה רציני? גם פאזל בגודל הזה היה נגמר כבר מזמן..

יאללה, שחק אותה. מחכים להמשך!

פורסם

מצטער להקפיץ,אבל יצא לי לראות את הרכב של ישראל,נדמה לי שפשוט לא השארת שום פירצה,במידה וצה"ל יצטרך להחרים רכב הוא יוכל למצוא שימוש בנגמ"ש האמפיבי שלך.:lol:

אני מת כבר לראות(לשמוע) את הקילוואטים.:-)

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני גם מקווה שבמיפגש הקרוב יהיה אצלי ברכב קצת יותר מעניין

הצפי לזמן הקרוב לסיים דלת אחת ואת הקורות

תודה לכל המגיבים :-)

::FEEL THE {XS} power::

• שבועיים מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...